Acties

Maak 2x kans op € 5.000,- met onze zomeractie!

Zomeractie Satink Zwolle

Hoe maak je kans op € 5.000,-?

Koop je tussen 25 juni en 22 september 2018 een keuken of badkamer bij Satink Zwolle? Dan maak je automatisch kans op een van de twee cheques t.w.v. € 5.000,-!

Koop je zowel een keuken, als een badkamer bij Satink? Dan maak je dubbel kans!

De feestelijke trekking

De feestelijke trekking zal plaatsvinden op 22 september 2018! Deze feestelijke dag zal een dag zijn waar u heerlijk kunt genieten van vele kookdemonstraties en demonstraties van bekende merken die hun nieuwste apparatuur aan jullie zullen tonen. Daarnaast geniet u uiteraard van de vele hapjes en drankjes!

Om 15.00 uur zal niemand minder dan presentatrice Evelyn Struik, bekend van diverse woonprogramma’s, de officiële trekking verrichten. Zij zal een tweetal gelukkige winnaars trekken die beide een cheque van € 5.000,- zullen ontvangen!

Let op: De winnaar van de cheque dient aanwezig te zijn tijdens de trekking! Is deze persoon niet aanwezig, dan wordt er een nieuwe winnaar getrokken.

Zomeractie Evelyn Struik

Onze keukens en badkamers

Bent u benieuwd naar de keukens en badkamers van Satink Zwolle? Via de onderstaande links vindt u vele voorbeelden ter inspiratie. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en/of een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

> Keukeninspiratie
> Badkamerinspiratie
> Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Pelgrim actie

Tijdens onze zomeractie ontvangt u bij aankoop van 5 Pelgrim apparaten 50% korting op de combi oven en je krijgt 8 jaar unieke Pelgrim garantie. Deze actie geldt eveneens t/m 22 september 2018. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.


WIN een ETNA retro koelkast met je eigen design!

Koop je in de maand juli, augustus of september 2018 een keuken met ATAG, ETNA of Pelgrim apparatuur bij Eigenhuis Keukens? Dan maak je kans om een ETNA retro koelkast te winnen met je eigen design!

Hoe gaat het in zijn werk?

Koop je een keuken met apparatuur van een van de bovengenoemde merken, dan maak je automatisch kans. Door ons worden aan het einde van iedere maand willekeurig 3 gelukkigen getrokken. Zij starten met het creëren van hun eigen unieke retro koelkast en zodra zij tevreden zijn, begint er een stemronde op Facebook. Degene die na 48 uur de meeste stemmen heeft verzameld, wint zijn/haar retro koelkast met eigen design!

Plan nu een vrijblijvende showroomafspraak in!

Ben je benieuwd wat voor droomkeuken je met onze adviseurs kunt ontwerpen? Plan een afspraak in op een van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Ook wanneer je vragen hebt over de actie of onze keukens, dan vernemen wij ze graag.

Contact opnemen via contactformulier

ETNA design je retro koelkast


Boretti Carbone bbq cadeau

Bij aanschaf van een volledige keuken ontvangt u een Boretti Carbone t.w.v. € 279,- cadeau!

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt!

Boretti Carbone bbq


Opruiming showroomkeukens

Op dit moment hebben wij meerdere showroomkeukens beschikbaar die u tegen een gereduceerde prijs kunt aanschaffen. Al onze showroomkeukens kunt u online bekijken via deze link!

Uiteraard bent u van ook van harte welkom om deze keukens in de showrooms te bekijken.


Pelgrim kookgarantie

Pelgrim gas actie
Uitfaseren van gas in Nederland

In verband met de onzekerheid over de periode waarin het gebruik van gas in Nederlandse huishoudens wordt uitgefaseerd introduceert Pelgrim de volgende regeling:

Indien binnen 10 jaar na aankoop van je inbouw gaskookplaat van Pelgrim de woning waarin de gaskookplaat is gemonteerd afgekoppeld wordt van het gasnetwerk, wordt er gratis een vergelijkbare inbouw inductiekookplaat geleverd met dezelfde inbouwmaten.

Om aanspraak te kunnen maken op deze regeling dient de gaskookplaat binnen 30 dagen na aankoop, geregistreerd te worden via www.pelgrim.nl. Tevens dient deze in een commissie van minimaal vier Pelgrim inbouwapparaten aan te worden geschaft. Geldig bij aankopen vanaf 1 juni 2018. De actie loopt tot en met 31 december 2018.


Actievoorwaarden

* Het is mogelijk dat er voor de bovenstaande acties aanvullende actievoorwaarden gelden. Vraag hiernaar in de showroom.