Acties

Stoomoven schalen set

Bij aanschaf van minimaal 3 AEG apparaten waaronder een Steam-pro stoomoven (types: BSK792220M, BSK892230M, BSK892230B, KSK792220M, KSK892220M), ontvangt u stoomoven schalen set cadeau! Tevens kunt u profiteren van een speciale actieprijs van € 1.199,- voor de stoomoven met type KSK792220M.

Deze actie geldt t/m 31 december 2018.


Miele Cadeaucheque voor een kookworkshop

Vanaf 15 oktober ontvangt u bij aankoop van minimaal 3 Miele apparaten een cadeaucheque voor een kookworkshop ‘Koken met Miele’ voor 2 personen.

De kookworpshop wordt gegeven in het Miele Culinary Institute in Vianen. Tijdens deze kookworkshop leert u de Miele apparaten goed kennen, zodat u er in uw nieuwe keuken optimaal gebruik van kan gaan maken.

Na ontvangst van de voucher kunt u uzelf aanmelden voor de kookworkshop. Dit doet u via de website: www.miele.nl/kookworkshops en door te kiezen voor de optie ‘leer uw Miele-apparatuur kennen’.
Gebruik voor de het activeren van uw workshop de unieke code die op de voucher staat.
Voor deze actie geldt op = op, dus wees er snel bij.


Opruiming showroomkeukens

Op dit moment hebben wij meerdere showroomkeukens beschikbaar die u tegen een gereduceerde prijs kunt aanschaffen. Al onze showroomkeukens kunt u online bekijken via deze link!

Uiteraard bent u van ook van harte welkom om deze keukens in de showrooms te bekijken.


Pelgrim kookgarantie

Pelgrim gas actie
Uitfaseren van gas in Nederland

In verband met de onzekerheid over de periode waarin het gebruik van gas in Nederlandse huishoudens wordt uitgefaseerd introduceert Pelgrim de volgende regeling:

Indien binnen 10 jaar na aankoop van je inbouw gaskookplaat van Pelgrim de woning waarin de gaskookplaat is gemonteerd afgekoppeld wordt van het gasnetwerk, wordt er gratis een vergelijkbare inbouw inductiekookplaat geleverd met dezelfde inbouwmaten.

Om aanspraak te kunnen maken op deze regeling dient de gaskookplaat binnen 30 dagen na aankoop, geregistreerd te worden via www.pelgrim.nl. Tevens dient deze in een commissie van minimaal vier Pelgrim inbouwapparaten aan te worden geschaft. Geldig bij aankopen vanaf 1 juni 2018. De actie loopt tot en met 31 december 2018.


Actievoorwaarden

* Het is mogelijk dat er voor de bovenstaande acties aanvullende actievoorwaarden gelden. Vraag hiernaar in de showroom.