Gezond ijs maken met een ijsmachine

Gezond ijs maken | Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Zomer of winter, het is altijd tijd voor ijs. Met onze Facebook-actie maak je zelfs kans om met een Boretti ijsmachine (t.w.v. € 549,95) het hele jaar door ijs te kunnen maken! Zo maak je zelf lekker en gezond ijs, zodat je heerlijk kunt genieten (zonder schuldgevoel). Benieuwd wat je met een ijsmachine kan? Lees dan snel verder!

De Boretti ijsmachine

Boretti is bekend geworden van hun luxe fornuizen en buitenkeukens. Daarnaast leveren zij ook luxe ijsmachines, waarmee roomijs, sorbetijs en zelfs frozen yoghurt in een handomdraai kan worden gemaakt. Je kan binnen het uur genieten van vers zelfgemaakt ijs, met je favoriete ingrediënten.

Zelf gezond ijs maken

Sta je niet graag in de keuken tijdens het eten om het verse ijs-toetje te bereiden? Dat is geen probleem met de ijsmachine. De koelfunctie zorgt ervoor dat het vers bereidde ijs nog een uur koel kan worden gehouden in de machine, waarbij de structuur optimaal blijft. Langer bewaren kan uiteraard gewoon in de vriezer.

Zelf gezond ijs maken

Zie je jezelf al aan de slag gaan met de Boretti ijsmachine? Wij geven graag een paar tips voor lekker én gezond ijs. Gezonder ijs maak je eenvoudig door de slagroom te vervangen door yoghurt. Daarnaast kan je de suiker vervangen door honing, maple syrup of de natuurlijke suikers van vers fruit. Om je een idee te geven wat je kunt bereiden met de ijsmachine, hieronder een aantal heerlijke recepten.

Chocolade yoghurtijs

Ben je ook zo dol op chocolade ijs? Met dit recept maak je deze eenvoudig en snel. Dit recept is ook nog eens niet al te ongezond. De perfecte combinatie voor de chocoladeliefhebber!

Banaan bosvruchten sorbetijs

Lekker en verfrissend ijs maak je met dit recept voor banaan en bosvruchten sorbetijs. Met maar 2 ingrediënten, super makkelijk dus!

Gezond ijs maken met Boretti ijsmachine

Aardbeienijs

Heerlijk aardbeienijs met kokosroom bestaande uit pure ingrediënten. Voeg verse munt en stukjes (pure) chocolade toe om het af te maken.

Win een Boretti ijsmachine bij Satink

Trek gekregen in zelfgemaakt ijs? Doe mee met onze winactie. Like onze Facebook-pagina, deel het bericht over de Boretti ijsmachine en maak kans op deze prachtige ijsmachine! Bij 3.000 likes op onze pagina maken wij de winnaar bekend!