Hoogglans keuken

De hoogglans keuken staat bekend om zijn moderne (designers) uitstraling. Echter, hoogglans is ook goed toe te passen bij diverse andere keukenstijlen!

Witte hoogglans keuken van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Een hoogglans keuken leent zich uitstekend om te combineren met diverse andere keukenstijlen. Er wordt vaak gedacht dat hoogglans alleen kan worden toegepast bij moderne en design keukens. Echter, klassiek en nostalgisch zijn keukenstijlen die eveneens goed te realiseren zijn in hoogglans. Door slim om te gaan met kleuren is een hoogglans keuken te realiseren in bijna iedere keukenstijl. Zo wordt er bij moderne keukens al snel gebruik gemaakt van de kleur wit of zwart en wordt er bij een landelijke hoogglans keuken juist gebruik gemaakt van warmere kleuren.

Witte hoogglans keuken | SieMatic

Voordelen van een hoogglans keuken

Met een hoogglans keuken heeft u een keuken waar u nog jaren van kunt genieten. Hoogglans keukens zijn immers een van de meest tijdloze keukens van alle keukenstijlen. De keukens zijn al zeer lang enorm populair in Nederland. Naast een tijdloos uiterlijk, is het een groot voordeel dat hoogglans keukens eenvoudig schoon te maken zijn. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat het verwijderen van vuil en vlekken vele malen gemakkelijker gaat dan bij ruwe oppervlakken. Tevens blijft de keuken voor een lange periode mooi, dankzij de afwerking met hoogwaardig, duurzaam materiaal.

Ontwerp uw eigen hoogglans keuken

Er bestaan diverse mogelijkheden om de hoogglans kleur te realiseren. Zo kan dit onder andere via het gebruik van PUR lakken of door de keuken te voorzien van kunststoffronten met een hoogwaardige folie. Elke afwerking kent zijn voor- en nadelen. Laat u hier dus goed over informeren door onze keukenadviseurs!

Wilt u onze hoogglans keukens met eigen ogen bewonderen of wellicht ook nog andere keukenstijlen zien? Alles is mogelijk! Onze showroom is de grootste van Zwolle en omgeving. U bent van harte welkom in onze showroom om de gastvrijheid te ervaren waar wij om bekend staan! Wilt u er zeker van zijn dat er een keukenadviseur beschikbaar is? Dan kunt u het beste een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Een afspraak maken kunt u doen via het online contactformulier of door (tijdens openingstijden) te bellen naar 038-4542975.

Bekijk meer Hoogglans keuken