Tijdloze keuken

De tijdloze keukenstijl kenmerkt zich door diverse keukenstijlen te combineren en zo een stijl te creëren die altijd als eigentijds opgevat kan worden. Het is een kunst om een echte tijdloze keuken te creëren die de tijd zal doorstaan. Onze adviseurs helpen u daar graag bij. Een tijdloze keuken van Satink is een keuken voor het leven!

De tijdloze keukens van Satink

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

De tijdloze keuken staat eigenlijk voor niets meer dan een keuken die precies in uw eigen stijl is en nooit gaat vervelen. Als u een keuken zoekt die altijd als eigentijds wordt ervaren, dan zijn onze tijdloze keukens wat u zoekt!

Uw eigen tijdloze stijl creëren

Een tijdloze keuken blinkt eigenlijk uit in zijn neutraliteit. Dit geeft u de ruimte om écht uw eigen stijl te creëren. Wilt u bijvoorbeeld moderne, strakke fronten combineren met een landelijk ogend kookeiland? Geen probleem! Door stijlen te combineren krijgt de keuken exact het karakter dat u voor ogen heeft en dat maakt de stijl van de keuken tijdloos.

Tijdloze keuken zonder uitgesproken keukenstijl
De combinatie van materialen zorgen ervoor dat deze keuken geen uitgesproken keukenstijl bezit.

Tijdloze keuken in neutrale kleuren

De kleurstelling van tijdloze keukens is doorgaans neutraal. Echter hoeft dit zeker niet zo te zijn. Zolang alles in balans is, zal de keuken zijn tijdloze karakter niet verliezen. Zelfs het toevoegen van felle kleuren is mogelijk, mocht dat uw wens zijn. Het kan ook juist een keuze zijn om de keuken zo neutraal mogelijk te houden en met accessoires kleur toe te voegen. Dit maakt het wisselen van kleur eenvoudig en geeft u daarmee extra opties om af te wisselen.

Tijdloze keuken met gekleurde accessoires
Tijdloze keuken waarbij de accessoires kleur geven aan de keuken.

Tijdloze keuken afgestemd op uw woon- en leefgedrag

Wat wij onze klanten altijd adviseren is dat de keuken het beste afgestemd kan worden op het woon- en leefgedrag van u en uw huishouden. Een keuken die er prachtig uitziet, maar niet praktisch is in gebruik, zal u uiteindelijk geen goed gevoel geven. Denk daarom altijd goed na hoe u de keuken wilt gebruiken, onze adviseur denken daarover graag met u mee. Wilt u een echte woonkeuken of juist een keuken waarin het koken centraal staat?

Moderne tijdloze keuken
Moderne tijdloze keuken waarin verschillende materialen zijn gebruikt.

Het ontwerpen van tijdloze keukens

Wanneer u echt wilt dat uw keuken tijdloos is, dan kunnen onze adviseurs u uitstekend helpen bij het vinden van de balans tussen de diverse keukenstijlen. Tevens helpen zij u bij het maken van keuzes die ervoor zorgen dat de keuken aansluit op uw woon- en leefgedrag.

U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms om inspiratie op te doen of om samen met een van onze adviseurs een tijdloze keuken te ontwerpen. Om er zeker van te zijn dat een adviseur ruim de tijd voor u heeft, kunt u het beste een afspraak inplannen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de desbetreffende vestiging of maak een afspraak via ons online contactformulier.