Zwarte keuken

De veelzijdige zwarte keuken is er in allerlei stijlen!. Landelijk, modern en alles wat ertussen zit. Ook qua afwerking heeft u veel keuze, van mat zwart tot hoogglans. Bekijk hier onze voorbeelden!

Zwarte keukens ter inspiratie

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

De zwarte keuken is chique en tovert ieder interieur naar een hoger plan. Zeker wanneer er goed is nagedacht over de stijl van de zwarte keuken ten opzichte van de rest van het huis. Ga je juist voor een contrasterende keuken die fungeert als eyecatcher? Of toch voor een keuken die een perfect geheel vormt met de rest van je interieur?

Veelzijdigheid van zwarte keukens

Het mooie van zwarte keukens is dat ze met vrijwel ieder interieur te combineren zijn. Zeker nu er hedendaags vele verschillende mogelijkheden zijn qua kleurstelling. Het ene zwart is het andere niet! Daarnaast valt de zwarte kleur uitstekend met alle keukenstijlen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan moderne en landelijke zwarte keukens, maar ook alles wat daartussenin valt.

Voorbeelden van zwarte keukens

Hoe doe je beter inspiratie op dan met voorbeelden van zwarte keukens? Niet! Dus hierbij snel een aantal voorbeelden.

Mat zwarte keuken

Mat zwarte keuken | Satink Zwolle

De mat zwarte keuken is ongekend populair! Het ziet er niet alleen mooi uit, want er zitten ook voordelen aan de matte kleur. De mat zwarte keuken laat namelijk geen vette vingers of weerspiegeling zien. En, ook stof zie je minder snel dan bij een hoogglans zwarte keuken.

Zwarte moderne keuken

Zwarte moderne keuken

Zwart leent zich als kleur heel erg goed voor de moderne keukenstijl. Een hoogglans afwerking geeft de zwarte moderne keuken een chique en elegante uitstraling.

Zwarte keuken modern

De kleurencombinatie met grijs geeft ook hier weer een elegante moderne uitstraling aan de keuken.

Keuken hout-zwart

Keuken hout zwart in industriële stijl

Houten elementen laten zich heel goed combineren met een zwarte keuken. De contrasterende kleuren versterken elkaar en geven de keuken een krachtige uitstraling.

Open zwarte keuken

Een keuken mat zwart met enkele houten elementen geeft een fraai en licht industrieel effect.

Zwarte keuken ontwerpen

Bent u er klaar voor om uw zwarte droomkeuken te ontwerpen met een van onze adviseurs? Ook wanneer u nog niet weet wat u exact mooi vindt, helpen wij u graag bij het maken van een driedimensionale tekening. Uiteraard is dit vrijblijvend! Plan een afspraak in of kom gerust eens langs in onze ruime showroom in Zwolle!