Zou u graag een keuken willen ontwerpen in 3D? Met de keukenplanner van Satink Keukens & Badkamers kunt u kosteloos uw eigen keuken ontwerpen! Onze KeukenCreator beschikt over vele opties waarmee u uw droomkeuken tot in de puntjes kunt ontwerpen. En, wanneer u tevreden bent met het ontwerp, kunt u het design uitwerken tot een driedimensionale tekening. Zo krijgt u een goed idee over hoe uw droomkeuken eruit komt te zien! Opvolgend kunt u deze tekening bewaren en een afspraak maken met een van onze adviseurs om de puntjes op de i te zetten en eventueel advies in te winnen omtrent zaken waar u nog over twijfelt.

Hulp van adviseur bij uw keuken ontwerpen?

Komt u er zelf niet helemaal uit met uw keuken design? Voor hulp bij het keuken ontwerpen, kunt u altijd in onze showroom in Zwolle terecht voor gratis advies. Tevens maken wij kosteloos voor u een 3D-tekening voor de keuken die we gezamenlijk ontwerpen! Tijdens dit gesprek kan de adviseur u op de hoogte brengen van de laatste trends, de nieuwste ontwikkelingen en de gevolgen voor de prijs van de keuken die horen bij elke keuze die u maakt.

Meer inspiratie nodig?

Een 3D keuken ontwerpen zonder inspiratie is een lastige klus. Daarom hebben wij voor u een complete sectie met keuken inspiratie opgezet! Aan de hand van de vele keukens uit onze eigen showroom, kunt u nieuwe ideeën opdoen voor uw eigen droomkeuken. Per keukenstijl krijgt u tot in detail uitgelegd wat de voor en nadelen zijn. Ook kunt u onze keukens bekijken per merk; kijk hiervoor op onze Merkenpagina!

Van keukenplanner naar uw droomkeuken!

Bent u tot een voorlopig of definitief keukenontwerp gekomen? De keuken die u heeft ontwerpen met onze keukenplanner kunt u opslaan en doorsturen aan ons. Dit doet u door gebruik te maken van de knop 'Informatie aanvragen' die u linksonder in het programma vindt. Laat hier vervolgens uw gegevens achter en een van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer 038 - 454 29 75 of via het online contactformulier.

Keukenplanner starten | Satink Zwolle