Satink Zwolle

 

Een keuken of badkamer koopt u niet elke dag.
U wilt er natuurlijk op kunnen rekenen dat u het beste advies, de beste kwaliteit en de beste service ontvangt. En dat alles natuurlijk voor de beste prijs.
Satink keukens-badkamers-tegels is al ruim 30 jaar het vertrouwde adres in de wijde omtrek. In onze sfeervolle showroom van maar liefst 4.000 m2 vindt u een grote collectie merkkeukens, maar ook een ongekend aanbod aan badkamers, tegels en sanitair.
Wij doen gewoon beter ons best!
Tijdens uw bezoek aan onze showroom zult u ervaren dat u bij Satink altijd beter uit bent. Door onze prijsstelling, maar ook door de zekerheden en de unieke Satink service. Wij doen er nu eenmaal alles aan om onze belofte “Satink doet gewoon beter zijn best” optimaal waar te maken.
 1. 1
  Aankoopgarantie
  U koopt uw keuken of badkamer bij een vertrouwd adres. Satink is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Hiermee is uw (aan)betaling in veilige handen. Een veilig en vertrouwd gevoel! Het kopen van een keuken of badkamer begint per slot van rekening met vertrouwen. Hierover vertellen wij u graag meer in de showroom.
 2. 2
  Gedegen
  Satink weet hoe u als klant geholpen wil worden. Daarom gaat men gedegen aan het werk met uw wensen. Na een grondig intakegesprek waarbij we vooral goed luisteren, zullen we met een doordacht ontwerp komen wat volkomen aansluit op uw wensen en verwachtingen.
 3. 3
  Kwaliteitsmonteurs
  Bij Satink Keukens en Badkamers is de montage geen probleem. U kunt uw keuken of badkamer laten plaatsen en monteren door een zelf gekozen montagebedrijf of door een van de door Satink geselecteerde bedrijven uit úw regio. Deze bedrijven zijn bekend met Satink en plaatsen al jaren tot volle tevredenheid keukens en badkamers bij onze klanten.
 4. 4
  Multi-keuze assortiment
  Bij Satink heeft u keuze uit vele gerenommeerde merken. Zo werken we op de keukenafdelingen alleen al met 5 verschillende meubelfabrikanten met ieder hun eigen producteigenschappen. Op de badkamerafdeling is het niet anders. Ook hier kunt u kiezen uit vele leveranciers. Satink adviseert u graag bij het samenstellen van uw keuken of badkamer.
 5. 5
  Duurzaamheid
  Tegenwoordig hebben steeds meer leveranciers energiezuinige apparatuur of eco-bewuste fronten en aanrechtbladen. Satink heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vertelt u graag in de showroom meer over ons duurzaamheidsbeleid en de milieuvriendelijke keuzes die u kunt maken bij de aanschaf van uw keuken of badkamer.
 6. 6
  Een begrip in Zwolle
  Niet alleen in Zwolle maar in de wijde omgeving weten klanten Satink te vinden. Immers hebben we de grootste showroom van de regio! Bent u van plan een keuken of badkamer te kopen? Loop dan zeker even binnen bij Satink.