Quooker FLEX

De Quooker FLEX is de nieuwste, revolutionaire kokendwaterkraan met een unieke uittrekbare slang.

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Het is tijd voor de nieuwste innovatie van Quooker… De Quooker FLEX kunt u vanaf nu in onze showroom in Zwolle bekijken!

Quooker FLEX

De Quooker FLEX is een revolutionaire kokendwaterkraan met een flexibele slang die kan worden uitgetrokken. Met de flexibele uittrekslang haalt u extra bereik in huis voor koud én warm water!

De uittrekslang zorgt voor een nieuwe standaard in gebruiksvriendelijkheid. U kunt nu eenvoudig uw fruit en groenten wassen, pannen schoonspoelen en zelfs glazen op uw aanrecht vullen (zie onderstaande afbeelding).

Quooker FLEX | Satink Zwolle

De voordelen van een Quooker

Net als alle andere Quooker kranen biedt de Quooker FLEX de vertrouwde voordelen die u van deze kokendwaterkranen mag verwachten. Naast het gebruiksgemak van direct kokend water, bespaart dit u tijd, water, energie en ruimte. Tevens is de Quooker FLEX veilig in gebruik, dankzij de kokendwater-stop die van kracht is zodra de uittrekslang wordt gebruikt.

Kokend water komt alleen uit de kraan wanneer de flexibele slang ingetrokken is en de bekende dubbel-druk-draaibedieningsknop wordt gebruikt. Dit, gecombineerd met een dubbelwandige uitloop en een druppelvormige straal, zorgt ervoor dat er geen kans is op verbranding.

Uittrekslang Quooker

Prijzen Quooker FLEX

De prijzen van de Quooker FLEX zijn afhankelijk van de uitvoering (chroom of rvs) en welk reservoir u kiest. De kraan kan op alle beschikbare reservoirs worden aangesloten (PRO3-VAQ, COMBI en COMBI+). Neem voor een kostenindicatie contact op onze showroom.

Quooker FLEX kopen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Quooker FLEX? In onze showroom vindt u een Quooker FLEX-display waar u de kraan zelf kunt ervaren. Loop gerust eens binnen in een van onze showrooms of neem contact met ons op voor meer informatie!