• Tegels05
  • Tegels04
  • Tegels03
  • Tegels02
  • Tegels01

Wandtegels

Wandtegels komen in vele afmetingen, vormen, kleuren en materialen, waardoor u een overvloed aan keus heeft. Door de ruime keuze is het in onze ogen belangrijk dat u wordt geadviseerd en hulp krijgt bij het maken van de juiste keus. Satink Zwolle heeft de kennis en ervaring om uw wensen te vertalen naar het type wandtegel dat bij uw keuken, badkamer of toilet past. Met een tegelafdeling in onze showroom van ruim 300m2, is de keuze enorm!

Keukentegels

Wandtegels voor uw keuken, ook wel keukentegels genoemd, zijn al lang niet meer alleen bedoeld om uw muren te beschermen bij het koken. Naast dat het uw wanden beschermt, zorgt een wandtegel ervoor dat uw keuken een bepaalde uitstraling meekrijgt. Om deze reden is het belangrijk dat u een tegel kiest die de juiste sfeer met zich meebrengt. Belangrijke aspecten hierbij zijn de vorm, kleur en afwerking van de tegel.

Badkamertegels

Wandtegels voor de badkamer worden ook wel badkamertegels genoemd. Een wandtegel in de badkamer dient bijna altijd te worden gecombineerd met een vloertegel. Er zijn diverse mogelijkheden om de badkamer tot één geheel te vormen. In sommige gevallen worden de vloertegels doorgetrokken op de muren. Om toch een ‘speels effect’ te creëren zijn de wandtegels dan vaak wel iets kleiner in afmeting dan de vloertegel. Het komt echter ook voor dat er juist een compleet ander type wandtegel wordt gebruikt of dat er slechts een enkele wand met een onderscheidende tegel wordt betegeld.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontelbare keuzes die gemaakt kunnen worden. Elke keuken en badkamer is uniek en juist hierdoor is het een kunst om u alle diverse mogelijkheden voor te leggen en samen tot een mooi resultaat te komen. Satink Zwolle is zeer bedreven in deze kunst en helpt u graag bij het maken van uw keuze. U bent van harte welkom in onze showroom! Voor een afspraak met een adviseur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 038-4661620