Maak 2x kans op € 5.000,- met onze zomeractie!

Zomeractie Satink Zwolle

Hoe maak je kans op € 5.000,-?

Koop je tussen 25 juni en 22 september 2018 een keuken of badkamer bij Satink Zwolle? Dan maak je automatisch kans op een van de twee cheques t.w.v. € 5.000,-!

Koop je zowel een keuken, als een badkamer bij Satink? Dan maak je dubbel kans!

De feestelijke trekking

De feestelijke trekking zal plaatsvinden op 22 september 2018! Deze feestelijke dag zal een dag zijn waar u heerlijk kunt genieten van vele kookdemonstraties en demonstraties van bekende merken die hun nieuwste apparatuur aan jullie zullen tonen. Daarnaast geniet u uiteraard van de vele hapjes en drankjes!

Om 15.00 uur zal niemand minder dan presentatrice Evelyn Struik, bekend van diverse woonprogramma’s, de officiële trekking verrichten. Zij zal een tweetal gelukkige winnaars trekken die beide een cheque van € 5.000,- zullen ontvangen!

Let op: De winnaar van de cheque dient aanwezig te zijn tijdens de trekking! Is deze persoon niet aanwezig, dan wordt er een nieuwe winnaar getrokken.

Zomeractie Evelyn Struik

Onze keukens en badkamers

Bent u benieuwd naar de keukens en badkamers van Satink Zwolle? Via de onderstaande links vindt u vele voorbeelden ter inspiratie. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en/of een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

> Keukeninspiratie
> Badkamerinspiratie
> Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Pelgrim actie

Tijdens onze zomeractie ontvangt u bij aankoop van 5 Pelgrim apparaten 50% korting op de combi oven en je krijgt 8 jaar unieke Pelgrim garantie. Deze actie geldt eveneens t/m 22 september 2018. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.