Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

SieMatic lifestyles: welke past bij jou?

10-08-2021

De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen het hart van de woning. Daarom heeft SieMatic individuele keukens gecreëerd die exact zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften, waardoor de keuken perfect aansluit op jouw stijl van leven. Met de drie lifestyles Classic, Pure en Urban voorziet SieMatic elke persoonlijkheid van een keuken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke smaak. Welke lifestyle past het beste bij jou?

SieMatic Classic keuken | Satink Keukens

SieMatic Classic

De keukens uit de SieMatic Classic lijn kenmerken zich door zowel traditionele klassieke elementen als een modern design. Oude en nieuwe waarden worden hierbij met elkaar verbonden. Door het gebruik van klassieke elementen zoals glas en glans, ontstaat transparantie en lichtheid in de keuken. Hier worden moderne elementen zoals hout en roestvrijstaal aan toegevoegd, waardoor een geheel nieuwe modern klassieke stijl ontstaat. In het ontwerp van de Classic keukens wordt daarnaast gebruikgemaakt van contrasten in kleur en materiaal, waardoor een speelse uitstraling ontstaat.

SieMatic Pure

Houd jij van minimalisme, rust en elegantie? Dan past de SieMatic lifestyle Pure het beste bij jou. De keukens die bij deze lifestyle horen zijn tot in de kleinste details afgewerkt en komen zowel in kleinere als in grotere ruimtes goed tot hun recht. Een SieMatic Pure keuken is indrukwekkend, zonder dat er opvallende accessoires aan te pas hoeven te komen. De keukens zijn voorzien van exclusieve materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

SieMatic Pure lifestyle | Satink Keukens  

Met het nieuwste design SLX geeft SieMatic een nieuwe invulling aan de lifestyle Pure. Het vernieuwde greeploze design speelt subtiel met de kracht van het licht. In de schuin aflopende greeplijst is een led-lichtlijst verwerkt, waardoor het lijkt alsof het werkblad zweeft. Hiermee maakt SieMatic licht grijpbaar.

SieMatic Urban

Voor de Urban lifestyle heeft SieMatic het bruisende stadsleven ter inspiratie gebruikt. De keukens binnen deze lifestyle passen perfect thuis in bijvoorbeeld een oud herenhuis, een comfortabele loft of een voormalige fabriekshal. Maar ook in een gezellige rijtjeswoning komt een Urban keuken perfect tot zijn recht. Natuurlijke materialen zoals hout, beton en steensoorten staan bij Urban keukens centraal, wat zorgt voor een levendige sfeer in de keuken.

SieMatic Urban lifestyle | Satink Keukens  

Jouw Urban keuken maak je nóg meer urban door jouw eigen kruidentuin te verwerken in het keukenontwerp. Zo heb je direct alle kruiden bij de hand! Bovendien kan de kruidentuin worden ontworpen als een meubelstuk, waardoor sfeer en gezelligheid de boventoon voeren in jouw frisse groene keuken.

SieMatic keukens bij Satink Keukens

Weet jij al welke lifestyle het beste bij jou past en ben je benieuwd naar de keukens die bij deze lifestyle horen? Of wil je juist graag alle lifestyles ontdekken? Bij Satink Keukens vind je op de bovenverdieping van de showroom de grootste SieMatic keukenpresentatie van Europa! Kom gerust bij ons langs en laat je inspireren door de SieMatic lifestyles!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.