Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

SieMatic lifestyles: welke past bij jou?

10-08-2021

De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen het hart van de woning. Daarom heeft SieMatic individuele keukens gecreëerd die exact zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften, waardoor de keuken perfect aansluit op jouw stijl van leven. Met de drie lifestyles Classic, Pure en Urban voorziet SieMatic elke persoonlijkheid van een keuken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke smaak. Welke lifestyle past het beste bij jou?

SieMatic Classic keuken | Satink Keukens

SieMatic Classic

De keukens uit de SieMatic Classic lijn kenmerken zich door zowel traditionele klassieke elementen als een modern design. Oude en nieuwe waarden worden hierbij met elkaar verbonden. Door het gebruik van klassieke elementen zoals glas en glans, ontstaat transparantie en lichtheid in de keuken. Hier worden moderne elementen zoals hout en roestvrijstaal aan toegevoegd, waardoor een geheel nieuwe modern klassieke stijl ontstaat. In het ontwerp van de Classic keukens wordt daarnaast gebruikgemaakt van contrasten in kleur en materiaal, waardoor een speelse uitstraling ontstaat.

SieMatic Pure

Houd jij van minimalisme, rust en elegantie? Dan past de SieMatic lifestyle Pure het beste bij jou. De keukens die bij deze lifestyle horen zijn tot in de kleinste details afgewerkt en komen zowel in kleinere als in grotere ruimtes goed tot hun recht. Een SieMatic Pure keuken is indrukwekkend, zonder dat er opvallende accessoires aan te pas hoeven te komen. De keukens zijn voorzien van exclusieve materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

SieMatic Pure lifestyle | Satink Keukens  

Met het nieuwste design SLX geeft SieMatic een nieuwe invulling aan de lifestyle Pure. Het vernieuwde greeploze design speelt subtiel met de kracht van het licht. In de schuin aflopende greeplijst is een led-lichtlijst verwerkt, waardoor het lijkt alsof het werkblad zweeft. Hiermee maakt SieMatic licht grijpbaar.

SieMatic Urban

Voor de Urban lifestyle heeft SieMatic het bruisende stadsleven ter inspiratie gebruikt. De keukens binnen deze lifestyle passen perfect thuis in bijvoorbeeld een oud herenhuis, een comfortabele loft of een voormalige fabriekshal. Maar ook in een gezellige rijtjeswoning komt een Urban keuken perfect tot zijn recht. Natuurlijke materialen zoals hout, beton en steensoorten staan bij Urban keukens centraal, wat zorgt voor een levendige sfeer in de keuken.

SieMatic Urban lifestyle | Satink Keukens  

Jouw Urban keuken maak je nóg meer urban door jouw eigen kruidentuin te verwerken in het keukenontwerp. Zo heb je direct alle kruiden bij de hand! Bovendien kan de kruidentuin worden ontworpen als een meubelstuk, waardoor sfeer en gezelligheid de boventoon voeren in jouw frisse groene keuken.

SieMatic keukens bij Satink Keukens

Weet jij al welke lifestyle het beste bij jou past en ben je benieuwd naar de keukens die bij deze lifestyle horen? Of wil je juist graag alle lifestyles ontdekken? Bij Satink Keukens vind je op de bovenverdieping van de showroom de grootste SieMatic keukenpresentatie van Europa! Kom gerust bij ons langs en laat je inspireren door de SieMatic lifestyles!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
9 feb - 2024 René Veldkamp uit Hattem Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
26 nov - 2023 Margriet uit Almere Fantastisch.

Wij zijn tweemaal in de showroom geweest. We zijn geweldig geholpen door Peter van der Meulen. Hij heeft meegedacht en hele goede tips gegeven,…

Satink Keukens | Border 10
19 jun - 2023 Albert en Gerrie van der Klogt uit Zwolle Heel goed zaken doen.

Heel fijn zaken doen. Duidelijk en onderbouwd advies. Goede communicatie! Vriendeliik en adviserend Hartelijke Groet, Gerrie van der Klogt

Satink Keukens | Border 10
1 jul - 2023 Kevin uit Almere Geweldige kopers ervaring

Hoewel de bouw van mijn appartement nog een tijdje duurt, was de verkoopster goed op de hoogte van het project. Verder had ze heel…

Satink Keukens | Border 10
22 okt - 2023 Paul uit Gorssel perfect !

Zeer prettige besprekingen en goed advies.

Satink Keukens | Border 10
5 apr - 2024 C. Potjewijd uit Noordwijk Zonder afspraak binnen gelopen geweldig geholpen.

De showroom ziet er ruim uit goede keus en straalt een welkom uit. We hadden geen afspraak gemaakt maar konden toch direct geholpen worden.…

Satink Keukens | Border 10
6 jun - 2024 Brieuc Klooster uit Zwolle Betrokken en gedegen hulp

Peter heeft ons vanaf het begin goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 88 beoordelingen in de laatste 12 maanden.