Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

SieMatic lifestyles: welke past bij jou?

10-08-2021

De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen het hart van de woning. Daarom heeft SieMatic individuele keukens gecreëerd die exact zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften, waardoor de keuken perfect aansluit op jouw stijl van leven. Met de drie lifestyles Classic, Pure en Urban voorziet SieMatic elke persoonlijkheid van een keuken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke smaak. Welke lifestyle past het beste bij jou?

SieMatic Classic keuken | Satink Keukens

SieMatic Classic

De keukens uit de SieMatic Classic lijn kenmerken zich door zowel traditionele klassieke elementen als een modern design. Oude en nieuwe waarden worden hierbij met elkaar verbonden. Door het gebruik van klassieke elementen zoals glas en glans, ontstaat transparantie en lichtheid in de keuken. Hier worden moderne elementen zoals hout en roestvrijstaal aan toegevoegd, waardoor een geheel nieuwe modern klassieke stijl ontstaat. In het ontwerp van de Classic keukens wordt daarnaast gebruikgemaakt van contrasten in kleur en materiaal, waardoor een speelse uitstraling ontstaat.

SieMatic Pure

Houd jij van minimalisme, rust en elegantie? Dan past de SieMatic lifestyle Pure het beste bij jou. De keukens die bij deze lifestyle horen zijn tot in de kleinste details afgewerkt en komen zowel in kleinere als in grotere ruimtes goed tot hun recht. Een SieMatic Pure keuken is indrukwekkend, zonder dat er opvallende accessoires aan te pas hoeven te komen. De keukens zijn voorzien van exclusieve materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

SieMatic Pure lifestyle | Satink Keukens  

Met het nieuwste design SLX geeft SieMatic een nieuwe invulling aan de lifestyle Pure. Het vernieuwde greeploze design speelt subtiel met de kracht van het licht. In de schuin aflopende greeplijst is een led-lichtlijst verwerkt, waardoor het lijkt alsof het werkblad zweeft. Hiermee maakt SieMatic licht grijpbaar.

SieMatic Urban

Voor de Urban lifestyle heeft SieMatic het bruisende stadsleven ter inspiratie gebruikt. De keukens binnen deze lifestyle passen perfect thuis in bijvoorbeeld een oud herenhuis, een comfortabele loft of een voormalige fabriekshal. Maar ook in een gezellige rijtjeswoning komt een Urban keuken perfect tot zijn recht. Natuurlijke materialen zoals hout, beton en steensoorten staan bij Urban keukens centraal, wat zorgt voor een levendige sfeer in de keuken.

SieMatic Urban lifestyle | Satink Keukens  

Jouw Urban keuken maak je nóg meer urban door jouw eigen kruidentuin te verwerken in het keukenontwerp. Zo heb je direct alle kruiden bij de hand! Bovendien kan de kruidentuin worden ontworpen als een meubelstuk, waardoor sfeer en gezelligheid de boventoon voeren in jouw frisse groene keuken.

SieMatic keukens bij Satink Keukens

Weet jij al welke lifestyle het beste bij jou past en ben je benieuwd naar de keukens die bij deze lifestyle horen? Of wil je juist graag alle lifestyles ontdekken? Bij Satink Keukens vind je op de bovenverdieping van de showroom de grootste SieMatic keukenpresentatie van Europa! Kom gerust bij ons langs en laat je inspireren door de SieMatic lifestyles!

Volg ons op social media

Wilt u meer keukeninspiratie? We delen regelmatig tips, trends en noviteiten op onze socialmediakanalen!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina's vol keukeninspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is het ideale startpunt voor jouw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
7 dec - 2023 Familie NN uit Zwolle Plezierige gesprekken en meedenken met onze…

Er wordt aandacht en tijd besteed in de gesprekken over hoe de uiteindelijke keuken er uit komt te zien. Er wordt geen mening opgedrongen,…

Satink Keukens | Border 10
26 nov - 2023 Eelco uit Apeldoorn Uitstekend advies en vriendelijke service.

Onlangs hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Satink Keukens in Zwolle. We zijn daar geholpen door Tina Eenkhoorn en zij heeft ons uitstekend…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
30 sep - 2023 Fam. Stenekes uit Hattem Nemen de tijd, horen je wensen…

We hebben vorige week een keuken gekocht bij Satink in Zwolle. We werden geholpen bij het ontwerpen van onze keuken door Tina. Zij liet…

Satink Keukens | Border 10
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
11 jan - 2024 E uit Zwolle Zeer prettig

Wij hebben afgelopen maand een keuken gekocht bij Tina. Erg fijn. Goed geholpen. Nam de tijd en stuurde ons waar het nodig was. Bedankt!

Satink Keukens | Border 8
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
11 dec - 2023 Greetje uit Veendam Uitstekend!

Wij zijn bij Satink keukens goed geinformeert. Fijn personeel. Luisteren goed naar je wensen en denken mee. Kortom super bedrijf!

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 83 beoordelingen in de laatste 12 maanden.