Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
ATAG Keukenapparatuur | Inductieplaat | Satink Keukens
Voor de echte kookliefhebber

ATAG keukenapparatuur

De naam ATAG wordt vaak uitgesproken in combinatie met de zin “We love to cook”. Dit is niet zomaar, bij ATAG draait namelijk alles om koken. ATAG wordt dan ook gerekend tot één van de grootste spelers in de wereld van keukenapparatuur. Van inductiekookplaten waarop je deze letterlijk tot op de graad kan instellen, tot 3-in-1 ovens waardoor je in slechts een apparaat beschikking hebt over magnetron, stomen, oven en combinatiestanden. ATAG biedt alle technische ingrediënten die nodig zijn om het bereiden, nuttigen, reinigen én bewaren van voedsel zo aangenaam mogelijk te maken.

ATAG keukenapparatuur: jarenlange passie voor koken én kwaliteit

Al meer dan zeventig jaar produceert ATAG keukenapparatuur van het hoogste niveau. Door passie voor keuken en kwaliteit is ATAG ondertussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Met de professionele keuken als grootste inspiratiebron, zorgt ATAG ervoor dat haar keukenapparatuur wordt vertaald naar de wensen van de enthousiaste thuiskok. Dit resulteert in intuïtieve ontwerpen die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar tevens duurzaamheid garanderen.

ATAG Celcius Cooking | Satink Keukens

ATAG keukenapparatuur met unieke garantiebepaling

Omdat er uiterste zorg en aandacht wordt besteed aan het produceren, testen én perfect functioneren van haar apparatuur, gelooft ATAG 100% in de kwaliteit ervan. Hierdoor heeft ATAG een unieke garantieregeling opgesteld. Koopt u drie of minder ATAG apparaten in één keer? Dan krijgt u hier vijf jaar garantie op. Bij aanschaf van vier of meer keukenapparaten ontvangt u maar liefst acht jaar garantie! Wij van Satink geven hier nog eens twee bij cadeau. Hierdoor verzekeren we samen de consument van langdurig plezier van alle apparaten.

ATAG keukenapparatuur | Geïntegreerde afzuiginstallatie | Satink Keukens

ATAG PREMIUM GREEN

De vaatwassers uit de ATAG Premium Green lijn zijn een van de duurzaamste vaatwassers in de keukenbranche. Door de geavanceerde techniek wordt energie en water bespaard zonder hierbij mindere prestaties te leveren. Daarnaast is een vaatwasser binnen de Premium Green lijn ronduit slim te noemen. Zo zorgt de Adaptive Green Mode ervoor dat de hoeveelheid water en vaatwasmiddel wordt aangepast in hoeverre de vaatwasser gevuld is met vaat. Tevens is de vaatwasser op afstand te bedienen middels de Connect Life-app.

ATAG keukenapparatuur | Premium Green vaatwasser | Satink Keukens

ATAG ELEVATE™

Kook stiller dan ooit met de ATAG Elevate™. De ATAG Elevate™ afzuiginstallatie is met een geluidsniveau van maximaal 60dB uitermate stil. Het vervelende geluid van een afzuiger is verleden tijd. Tevens is de ATAG Elevate™ door een neerwaartse afvoer ook nog eens energiezuiniger. Bij een neerwaartse afvoer wordt de lucht via de kortste weg afgevoerd, de weg die de minste energie vraagt!

ATAG Elevate | Afzuiginstallatie | Satink Keukens

ATAG CELSIUS°COOKING™

Ontdek de chef-kok in u met ATAG Celsius°Cooking. De slimme kookplaat stelt u in de positie om uw gerechten tot op de graad nauwkeurig te bereiden. Daarnaast helpt de ATAG Celsius°Cooking kookplaat u met het aanhouden van het juiste hitteniveau. Het aanbranden van producten is verleden tijd. Daag uzelf culinair uit en ontdek nieuwe gerechten met ATAG Celsius°Cooking!

ATAG keukenapparatuur | Celsius Cooking | Satink KeukensATAG MATRIX-lijn

De MATRIX-lijn van ATAG bevat een grote collectie keukenapparaten, welke beschikken over hoogwaardige functionaliteiten en een stijlvol design. De apparaten uit de MATRIX-lijn zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk matzwart Grafiet, Black Steel en RVS. Ga voor matzwart Grafiet wanneer u een eyecatcher in de keuken wilt creëren. RVS is meer tijdloos en Black Steel is de ideale combinatie tussen matzwart Grafiet en RVS. Dankzij de ruime collectie en de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere kleuren, kunt u uw keuken geheel naar wens samenstellen met ATAG keukenapparatuur.

ATAG MAGNA-lijn

MAGNA betekent grootsheid. De MAGNA-lijn is dan ook door ATAG ontwikkeld om groots te genieten in de keuken. De collectie bevat kookplaten, combi-stoomovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen. Hoogwaardig materiaalgebruik, oog voor detail en een subliem lijnenspel staan centraal bij de apparaten uit de MAGNA-lijn. Het is dan ook niet voor niks dat deze lijn al diverse (inter)nationale designprijzen in ontvangst heeft mogen nemen.

ATAG MAGNA lijn | Satink Keukens

ATAG keukenapparatuur kopen bij Satink Keukens

Bij Satink Keukens beschikken we over een ruim aanbod aan ATAG keukenapparatuur. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden helpen wij u uiteraard graag met het kiezen van de juiste kookapparaten, passend bij uw specifieke manier van koken. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze keukenadviseurs alle tijd voor u heeft om u te voorzien van advies en informatie? Maak dan een showroomafspraak via de knop bovenaan deze pagina of neem contact met ons op via het online contactformulier.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
30 sep - 2023 Fam. Stenekes uit Hattem Nemen de tijd, horen je wensen…

We hebben vorige week een keuken gekocht bij Satink in Zwolle. We werden geholpen bij het ontwerpen van onze keuken door Tina. Zij liet…

Satink Keukens | Border 10
29 okt - 2023 Theo en Joke uit Voorst Deskundig geadviseerd en heel prettig contact…

Afgelopen week een keuken bij u gekocht. We zijn uitgebreid en deskundig geadviseerd door uw verkoper Dennis bij wie we direct een goed gevoel…

Satink Keukens | Border 9
12 nov - 2023 H Huiskamp uit Heerde Goed advies gekregen

We zijn prettig geholpen niet opdringerig maar met echt goede tips waar we erg blij mee waren een verkoper die zich inleefde in de…

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
30 okt - 2023 Chris en Linda uit Zwolle Zonder consessies binnen budget gebleven

We zijn uitstekend geadviseerd door Tina Eenkhoorn, ze luisterde goed naar onze wensen, heeft ons verschillende opties laten zien in de uitgebreide showroom. Uiteindelijk…

Satink Keukens | Border 10
21 feb - 2024 Fokke Post uit Urk Een bedrijf met medewerkers dat professionaliteit…

Een hele prettige ervaring, goed gesprek en duidelijk advies. Open en eerlijke verkoper die niet zijn eigen mening opdrong maar de klant liet kiezen.…

Satink Keukens | Border 10
11 dec - 2023 Jeroen Beekman uit Giethoorn Zeer plezierig geholpen door Peter.

Prachtige showroom met veel SieMatic keukens. Peter heeft ons fantastisch geholpen en dus met heel veel plezier hier een keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 10
26 jan - 2024 Bert uit Apeldoorn Prima persoonlijke benadering zonder op te…

Met goed gevoel voor en achteraf bij Satink.

Satink Keukens | Border 8
25 apr - 2024 Kobus uit Urk Vriendelijk en vlot

Mijn ervaring met Satink is prettig, bij binnenkomst werd ik goed ontvangen en daarna professioneel geholpen met het samenstellen van de keuken

Satink Keukens | Border 8
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 88 beoordelingen in de laatste 12 maanden.