Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Bosch keukenapparatuur | afzuiginstallatie | Satink Keukens
Kwaliteit en duurzaamheid

Bosch keukenapparatuur

Bosch staat al meer dan 130 jaar garant voor kwaliteit, techniek en een hoge mate van betrouwbaarheid. Bosch keukenapparatuur benadert technische perfectie en zit boordevol innoverende technieken. Bovendien beschikken de apparaten van Bosch over een lange levensduur, wat betekent dat u gegarandeerd jarenlang keukenplezier hebt!

Perfecte resultaten met de Serie 6 en Serie 8 ovens

Of u uw gerechten wilt stomen, roosteren of bakken, de Serie 6 en Serie 8 ovens zijn de perfecte toevoeging voor uw keuken! De Serie 6 oven biedt een breed scala aan functies waardoor u uw gerechten tot in perfectie kunt bereiden. Op elke Serie 6 oven zit de functionaliteit om te roosteren en te bakken. Daarnaast wordt de oven gecomplementeerd door functies zoals een kerntemperatuurmeter, pyrolyse, EcoClean Direct en Home Connect. Additioneel bestaat de Added Steam functionaliteit ook tot de mogelijkheden, waardoor u extra gezond uw gerechten kunt bereiden!

Dezelfde functionaliteiten vindt u ook op een Serie 8 oven, en nog veel meer! Experimenteer met onder vacuüm koken (sous-vide) en maak kennis met verrassende functionaliteiten als AirFry, PerfectBake Plus, PerfectRoast Plus. Dit alles vanaf het gemak van uw eigen smartphone via Home Connect!

Bosch keukenapparatuur | Serie 6 oven | Satink Keukens

Flexibele kookplaten

Bosch biedt volop mogelijkheden op het gebied van kookplaten, zowel op inductie als op gas. Heeft u beperkte ruimte? Wellicht is dan een kookplaat met geïntegreerde afzuiging een goede optie voor u.

Met de Flexinductie functionaliteit kunt u de kookzones van de inductieplaat volledig naar wens inrichten. Gaat u voor meerdere kleinere kookzones of voor één grote kookzone? De keuze is aan u! Door Flexinductie kunt u potten en pannen met een diameter van 30 centimeter gemakkelijk verwarmen of een braadslee van wel 40 centimeter lang!

Bosch keukenapparatuur | Flexinduction | Satink Keukens

Bewaar producten met VitaFresh

Ontdek het VitaFresh systeem van Bosch! In de VitaFresh vershoudladen, welke zijn geïntegreerd binnen de Serie 6 en Serie 8 koelkasten, kunnen producten als groente, fruit, vlees en vis tot wel drie keer langer worden bewaard. Dit is dankzij het feit dat de producten in deze laden op een constante temperatuur van 0 °C worden behouden, wat de versheid ten goede komt!

De koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van Bosch zijn daarnaast ook verkrijgbaar in XXL-varianten. Perfect voor grote huishoudens en gezinnen.

Bosch keukenapparatuur | Vitafresh | Satink Keukens

Afzuiginstallaties in alle soorten en maten

Voorkeuren voor afzuiginstallaties lopen sterk uiteen. Waar de een een afzuiginstallatie als belangrijk onderdeel ziet van het keukenontwerp (en dit dus ook wilt laten zien), is de ander van mening dat een afzuiginstallatie zoveel mogelijk moet worden geïntegreerd. Gelukkig heeft Bosch voor iedere voorkeur een passende oplossing!

Daarnaast profiteert u bij de afzuiginstallaties van Bosch van een tweetal schitterende functionaliteiten, namelijk EcoSilence Drive en PerfectAir. Door het ontbreken van koolborstels is de motor van een Bosch afzuiginstallatie een stuk efficiënter, duurzamer en stiller. Daarnaast zuigt de PerfectAir functie uit zichzelf onprettige geuren op. Door slimme sensoren wordt de lucht gedetecteerd en zelfs al tijdens het koken geleidelijk afgevoerd!

Bosch keukenapparatuur | Traditionele afzuigkap | Satink Keukens

Perfect droge vaat

Nooit meer natte vaat na een vaatwasprogramma met de Serie 6 en Serie 8 vaatwassers van Bosch! Beide vaatwassers zijn uitgevoerd met TimeLight en PerfectDry, twee innovatieve functionaliteiten voor een perfecte gebruiksvriendelijkheid.

Met TimeLight heeft u altijd realtime informatie over het vaatwasprogramma van uw volledig geïntegreerde vaatwasser. De status wordt namelijk op de vloer geprojecteerd, het per ongeluk opentrekken van een nog draaiende vaatwasser is hierdoor verleden tijd. Profiteer daarnaast van PerfectDry: dankzij zeoliet wordt vocht omgezet in warme lucht. Hierdoor is het droogproces een stuk sneller en efficiënter!

Bosch keukenapparatuur | Perfectdry vaatwasser | Satink Keukens

Bosch keukenapparatuur bij Satink Keukens

Bent u geïnteresseerd in de kwalitatieve en geavanceerde keukenapparatuur van Bosch? Kom dan gerust langs bij Satink Keukens! Onze keukenadviseurs informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden die Bosch te bieden heeft. Maak een showroomafspraak of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 038 - 454 2975 voor het maken van een afspraak.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
12 nov - 2023 H Huiskamp uit Heerde Goed advies gekregen

We zijn prettig geholpen niet opdringerig maar met echt goede tips waar we erg blij mee waren een verkoper die zich inleefde in de…

Satink Keukens | Border 10
28 okt - 2023 Marieke uit Swifterbant SUPER!

Wat ben ik geweldig geholpen door Tina! Kwaliteit en persoonlijkheid! Er word fijn meegedacht en ruim de tijd genomen om je droom keuken te…

Satink Keukens | Border 10
19 mei - 2024 Jacob uit Leeuwarden Prachtige showroom en deskundig advies

Afgelopen weekend hebben mijn vrouw en ik voor onze nieuwbouwwoning een fantastische Siematic SLX keuken gekocht bij Satink. We zijn tijdens onze twee verkoopgesprekken…

Satink Keukens | Border 10
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
25 mei - 2024 a wakker uit Urk Meneer bleef rustig toen ik zei…

prima! feedback voor meneer is: opletten om geen verbasteringen te gebruiken.

Satink Keukens | Border 8
11 dec - 2023 Jeroen Beekman uit Giethoorn Zeer plezierig geholpen door Peter.

Prachtige showroom met veel SieMatic keukens. Peter heeft ons fantastisch geholpen en dus met heel veel plezier hier een keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 10
6 nov - 2023 Alie uit Zwolle Zonder afspraak perfect geholpen

Ben nu 2x zonder afspraak binnengelopen om te kijken of er wat tussenstond wat ik mooi vond. Ik kwam en zag en wist mijn…

Satink Keukens | Border 10
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
4 mei - 2024 Albert Leusink uit 'S-HEERENBROEK oog en oor voor de klant

Voor het uitzoeken van een nieuwe keuken kwamen wij toevalligerwijs terecht bij Satink. Hier hebben wij geen spijt van. Er werd goed geluisterd en…

Satink Keukens | Border 10
1 okt - 2023 Arie en Hadewieg uit Zwolle vakkundig geholpen met oog voor details

30 jaar geleden onze eerste keuken bij Satink gekocht, en nu weer bij Satink terecht gekomen. Mooie showroom waar je rustig rond kunt kijken.…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.