Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Bosch keukenapparatuur | afzuiginstallatie | Satink Keukens
Kwaliteit en duurzaamheid

Bosch keukenapparatuur

Bosch staat al meer dan 130 jaar garant voor kwaliteit, techniek en een hoge mate van betrouwbaarheid. Bosch keukenapparatuur benadert technische perfectie en zit boordevol innoverende technieken. Bovendien beschikken de apparaten van Bosch over een lange levensduur, wat betekent dat u gegarandeerd jarenlang keukenplezier hebt!

Perfecte resultaten met de Serie 6 en Serie 8 ovens

Of u uw gerechten wilt stomen, roosteren of bakken, de Serie 6 en Serie 8 ovens zijn de perfecte toevoeging voor uw keuken! De Serie 6 oven biedt een breed scala aan functies waardoor u uw gerechten tot in perfectie kunt bereiden. Op elke Serie 6 oven zit de functionaliteit om te roosteren en te bakken. Daarnaast wordt de oven gecomplementeerd door functies zoals een kerntemperatuurmeter, pyrolyse, EcoClean Direct en Home Connect. Additioneel bestaat de Added Steam functionaliteit ook tot de mogelijkheden, waardoor u extra gezond uw gerechten kunt bereiden!

Dezelfde functionaliteiten vindt u ook op een Serie 8 oven, en nog veel meer! Experimenteer met onder vacuüm koken (sous-vide) en maak kennis met verrassende functionaliteiten als AirFry, PerfectBake Plus, PerfectRoast Plus. Dit alles vanaf het gemak van uw eigen smartphone via Home Connect!

Bosch keukenapparatuur | Serie 6 oven | Satink Keukens

Flexibele kookplaten

Bosch biedt volop mogelijkheden op het gebied van kookplaten, zowel op inductie als op gas. Heeft u beperkte ruimte? Wellicht is dan een kookplaat met geïntegreerde afzuiging een goede optie voor u.

Met de Flexinductie functionaliteit kunt u de kookzones van de inductieplaat volledig naar wens inrichten. Gaat u voor meerdere kleinere kookzones of voor één grote kookzone? De keuze is aan u! Door Flexinductie kunt u potten en pannen met een diameter van 30 centimeter gemakkelijk verwarmen of een braadslee van wel 40 centimeter lang!

Bosch keukenapparatuur | Flexinduction | Satink Keukens

Bewaar producten met VitaFresh

Ontdek het VitaFresh systeem van Bosch! In de VitaFresh vershoudladen, welke zijn geïntegreerd binnen de Serie 6 en Serie 8 koelkasten, kunnen producten als groente, fruit, vlees en vis tot wel drie keer langer worden bewaard. Dit is dankzij het feit dat de producten in deze laden op een constante temperatuur van 0 °C worden behouden, wat de versheid ten goede komt!

De koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van Bosch zijn daarnaast ook verkrijgbaar in XXL-varianten. Perfect voor grote huishoudens en gezinnen.

Bosch keukenapparatuur | Vitafresh | Satink Keukens

Afzuiginstallaties in alle soorten en maten

Voorkeuren voor afzuiginstallaties lopen sterk uiteen. Waar de een een afzuiginstallatie als belangrijk onderdeel ziet van het keukenontwerp (en dit dus ook wilt laten zien), is de ander van mening dat een afzuiginstallatie zoveel mogelijk moet worden geïntegreerd. Gelukkig heeft Bosch voor iedere voorkeur een passende oplossing!

Daarnaast profiteert u bij de afzuiginstallaties van Bosch van een tweetal schitterende functionaliteiten, namelijk EcoSilence Drive en PerfectAir. Door het ontbreken van koolborstels is de motor van een Bosch afzuiginstallatie een stuk efficiënter, duurzamer en stiller. Daarnaast zuigt de PerfectAir functie uit zichzelf onprettige geuren op. Door slimme sensoren wordt de lucht gedetecteerd en zelfs al tijdens het koken geleidelijk afgevoerd!

Bosch keukenapparatuur | Traditionele afzuigkap | Satink Keukens

Perfect droge vaat

Nooit meer natte vaat na een vaatwasprogramma met de Serie 6 en Serie 8 vaatwassers van Bosch! Beide vaatwassers zijn uitgevoerd met TimeLight en PerfectDry, twee innovatieve functionaliteiten voor een perfecte gebruiksvriendelijkheid.

Met TimeLight heeft u altijd realtime informatie over het vaatwasprogramma van uw volledig geïntegreerde vaatwasser. De status wordt namelijk op de vloer geprojecteerd, het per ongeluk opentrekken van een nog draaiende vaatwasser is hierdoor verleden tijd. Profiteer daarnaast van PerfectDry: dankzij zeoliet wordt vocht omgezet in warme lucht. Hierdoor is het droogproces een stuk sneller en efficiënter!

Bosch keukenapparatuur | Perfectdry vaatwasser | Satink Keukens

Bosch keukenapparatuur bij Satink Keukens

Bent u geïnteresseerd in de kwalitatieve en geavanceerde keukenapparatuur van Bosch? Kom dan gerust langs bij Satink Keukens! Onze keukenadviseurs informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden die Bosch te bieden heeft. Maak een showroomafspraak of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 038 - 454 2975 voor het maken van een afspraak.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
17 nov - 2023 Evert uit Hattem Gemakkelijke omgang met de verkoper Jan…

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen door Jan van de Kolk. Mvg Evert en Jenny

Satink Keukens | Border 9
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
30 sep - 2023 Fam. Stenekes uit Hattem Nemen de tijd, horen je wensen…

We hebben vorige week een keuken gekocht bij Satink in Zwolle. We werden geholpen bij het ontwerpen van onze keuken door Tina. Zij liet…

Satink Keukens | Border 10
1 jul - 2023 Kevin uit Almere Geweldige kopers ervaring

Hoewel de bouw van mijn appartement nog een tijdje duurt, was de verkoopster goed op de hoogte van het project. Verder had ze heel…

Satink Keukens | Border 10
29 okt - 2023 Theo en Joke uit Voorst Deskundig geadviseerd en heel prettig contact…

Afgelopen week een keuken bij u gekocht. We zijn uitgebreid en deskundig geadviseerd door uw verkoper Dennis bij wie we direct een goed gevoel…

Satink Keukens | Border 9
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
21 feb - 2024 Fokke Post uit Urk Een bedrijf met medewerkers dat professionaliteit…

Een hele prettige ervaring, goed gesprek en duidelijk advies. Open en eerlijke verkoper die niet zijn eigen mening opdrong maar de klant liet kiezen.…

Satink Keukens | Border 10
22 okt - 2023 heidy mulder uit Zwolle Klantvriendelijk, en goed geholpen.

onze ervaring is positief, klantvriendelijk. Het is fijn dat er voldoende tijd is voor de klant. Ook is het fijn dat je een vervolg…

Satink Keukens | Border 8
11 dec - 2023 Jeroen Beekman uit Giethoorn Zeer plezierig geholpen door Peter.

Prachtige showroom met veel SieMatic keukens. Peter heeft ons fantastisch geholpen en dus met heel veel plezier hier een keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.