Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
BORA kookveldafzuiging | Satink Keukens
Innovatieve en stijlvolle kookoplossing

BORA kookveldafzuiging

Het topmerk BORA heeft zich in korte tijd uit weten te roepen tot één van de grootste spelers binnen de keukenapparatuur markt. In 2006 is oprichter Willie Bruckbauer begonnen met BORA Professional kookveldafzuiging, waarna het merk volgde met vele nieuwe innovaties.

Voordelen van een BORA kookplaat met afzuiging

BORA ontwikkelt, verandert en verbetert. Het merk maakt koken niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker. De stijlvolle kookveldafzuigingen zijn namelijk echt een eyecatcher in uw keuken en zorgen eveneens voor een betere hygiëne. Kookdampen en -geurtjes worden door dit systeem direct weggenomen waar ze vandaan komen, zodat u gegarandeerd een schonere keuken heeft en er geen onhygiënische dampen blijven hangen. Bovendien heeft u met een BORA kookveldafzuiging geen afzuigkap meer nodig, waardoor uw keuken een open zicht krijgt!

BORA kookveldafzuiging | Geïntegreerde afzuiging | Satink Keukens

Lijnen BORA kookveldafzuiging

BORA heeft een groot aanbod aan kookveldafzuigingen, verdeeld over vijf lijnen: BORA Professional 2.0, BORA Classic 2.0, BORA X Pure, BORA Pure en BORA Basic. Iedere lijn beschikt over stijlvolle modellen die zijn voorzien van de voordelen die u van BORA kunt verwachten.

BORA Classic

De BORA Classic kookveldafzuigingen zijn geschikt voor iedere keuken. U past de kookveldafzuiging namelijk geheel zelf op uw kookvoorkeuren aan. Kies bijvoorbeeld voor een keramische kookplaat met twee afzonderlijke kookvelden of juist voor een kookplaat met één kookveld en één Tepanyaki grillplaat. Vrijwel alles is mogelijk!

BORA Classic afzuiginstallatie | Satink Keukens

BORA Pure

BORA Pure is de meest recente lijn van het merk. De kookveldafzuigsystemen uit deze lijn beschikken over een stille motor. Dit betekent dat de kookdampen en -geuren met een minimaal geluid worden weggenomen. Kiest u voor kookveldafzuiging van BORA Pure? Dan kunt u kiezen tussen een recirculatiesysteem, waarbij de dampen eerst worden gefilterd of een luchtafvoer, waarbij de dampen direct naar buiten worden afgevoerd. Deze kookplaat is voor de tweede keer als beste getest (mrt 2023) door de consumentenbond.

BORA Pure afzuiginstallatie | Satink Keukens

BORA kookveldafzuiging bij Satink Keukens

Heeft u interesse in een kookveldafzuiging van BORA? Dan verwelkomen wij u graag in de showroom van Satink Keukens Zwolle! Onze professionele keukenadviseurs voorzien u graag van gedegen advies om opvolgend een passende kookveldafzuiging voor uw keuken te vinden!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
30 maa - 2024 Jasper uit Biddinghuizen Prettig en professioneel

Duidelijke uitleg door de adviseur met prettige communicatie

Satink Keukens | Border 10
28 okt - 2023 Marieke uit Swifterbant SUPER!

Wat ben ik geweldig geholpen door Tina! Kwaliteit en persoonlijkheid! Er word fijn meegedacht en ruim de tijd genomen om je droom keuken te…

Satink Keukens | Border 10
19 feb - 2024 Emil uit Doetinchem Perfect geadviseerd

Zeer klantvriendelijk en adviserend. Oplossingsgericht. Uiteraard moet Siematic keuken nog geleverd worden, zodat ik nog enige reserve inbouw. Wel vertrouwen in dat dit goedkomt.…

Satink Keukens | Border 8
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
9 maa - 2024 Hendrik uit Urk We zijn heel erg tevreden met…

We zijn erg blij met de keuken die we uitgekozen hebben bij satink. De showroom en personeel is fantastisch. We konden rustig door de…

Satink Keukens | Border 10
22 apr - 2024 Willem uit Urk Geweldig

Onze keuken gekocht bij Satink Zwolle en in een woord geweldig. Mega goed geholpen door Tina met vanalles. Elke vraag konden we stellen en…

Satink Keukens | Border 10
8 dec - 2023 Abdul uit Zwolle zeer prettig in omgang en eerlijke…

Eerst goed geluisterd naar onze wensen, vervolgens diverse opties/keuzes besproken. Voldoende tijd en aandacht.

Satink Keukens | Border 9
22 okt - 2023 heidy mulder uit Zwolle Klantvriendelijk, en goed geholpen.

onze ervaring is positief, klantvriendelijk. Het is fijn dat er voldoende tijd is voor de klant. Ook is het fijn dat je een vervolg…

Satink Keukens | Border 8
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 88 beoordelingen in de laatste 12 maanden.