Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens
Zwart marmer achtergrond | Satink Keukens
Keukens voor zeer aantrekkelijke prijzen

Showroomkeukens

In het onderstaande overzicht ziet u ons huidige aanbod showroomkeukens, welke wij aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Momenteel zijn er diverse showroomkeukens beschikbaar. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in één van de showroomkeukens, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 038 - 454 2975.

Diverse keukens tegen een scherpe prijs

Een designkeuken tegen de helft van de prijs of een hoogwaardige keuken onder de €10.000,-? Bij Satink Keukens vindt u doorlopend een divers aanbod aan showroomkeukens, passend bij ieder huishouden. Zodoende zal u een grote kans hebben om te slagen. Of u nu gaat voor een kleine, rechte keuken of een design kookeiland, een ding is zeker: u bent altijd verzekerd van een keuken van de hoogste kwaliteit.

SieMatic showroomkeukens bij Satink Keukens

Bij Satink Keukens bent u bij het juiste adres voor SieMatic keukens met een scherpe prijs. Als een van de grootste aanbieders van SieMatic in Nederland hebben wij geregeld designer showroomkeukens voor de verkoop. Zo kan het zijn dat u de trotse eigenaar bent van een SieMatic keuken met een zachte prijs omtrent de €10.000,-! Over de staat van de keukens hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle SieMatic keukens zijn als te verwachten van high-end kwaliteit, een keuken waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Koop een keuken snel en gemakkelijk

Het vanzelfsprekende prijsvoordeel is niet het enige voordeel van het aanschaffen van een showroomkeuken. De aankoop van een showroomkeuken is over het algemeen ook sneller en gemakkelijker dan een volledig nieuwe keuken! Showroomkeukens zijn al gemonteerd. Hierdoor kan bij een prijsakkoord sneller over worden gegaan naar de realisatie dan bijvoorbeeld bij een volledig nieuwe keuken. Daarnaast hoeven er geen keuzes te worden gemaakt over het ontwerp, materialen en kleuren. Ideaal wanneer u door alle bomen het bos niet meer ziet of u liever niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het aankoopproces.

Hoogwaardige keukenapparatuur inbegrepen

Elke showroomkeuken is bij Satink Keukens voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur van verscheidende A-merken en zijn bij de prijs inbegrepen. Met de aankoop van een showroomkeuken geniet u niet alleen van een hoogwaardige keuken, maar ook van uitstekende keukenapparatuur. De combinatie maakt het elke dag een feest om in de keuken te staan!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
17 nov - 2023 Evert uit Hattem Gemakkelijke omgang met de verkoper Jan…

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen door Jan van de Kolk. Mvg Evert en Jenny

Satink Keukens | Border 9
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
3 feb - 2024 Kor uit Dalfsen Veel rust en ruimte om tot…

Een nieuwe keuken uitzoeken en erachter komen hoe je het precies wilt hebben, is best een dingetje. Je hebt veel om af te wegen.…

Satink Keukens | Border 9
9 maa - 2024 Klaas uit Raalte Zeer vriendelijk en deskundig advies

Prettige ontvanst en vriendelijke verkoper. Begreep mijn wensen en wewaren binnen een uur rond met een keuken.

Satink Keukens | Border 10
11 jan - 2024 E uit Zwolle Zeer prettig

Wij hebben afgelopen maand een keuken gekocht bij Tina. Erg fijn. Goed geholpen. Nam de tijd en stuurde ons waar het nodig was. Bedankt!

Satink Keukens | Border 8
13 jul - 2024 Joke Hooijmans uit Epe Fred is top

Fred is een ervaren verkoper die goed meedenkt en adviseert. Niet opdringerig. Het is al onze 2e keuken bij Fred. Dat zegt genoeg.

Satink Keukens | Border 10
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.