Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Uitgelichte keuken SieMatic PURE SLX | Satink Keukens

Uitgelichte keuken: SieMatic PURE SLX

30-06-2023

Een keuken waarbij het lijkt alsof het keukenblad zweeft. Voor elk huis is deze SieMatic PURE SLX een ware aandachtstrekker. Een keuken die ieders blik vanaf het eerste moment zal vangen. In deze blog legt Satink Keukens uitgebreid de designkeuzes uit welke bij de ontwikkeling van deze keuken zijn gemaakt.

Een minimalistische keuken met een warme touch

Architectonische keuzes worden steeds meer gebaseerd op functionaliteit. De keuken en woonruimte zijn allang niet meer twee separate ruimtes. Zij vloeien beide in elkaar over waardoor de hedendaagse keuken ook steeds meer een woonfunctie bekleedt. Deze SieMatic PURE SLX is de plek waarbij kook- en woonfunctie elkaar tegenkomen, overgoten met een minimalistisch karakter.

Om te voorkomen dat het geheel kil oogt, is er bewust gekozen om de keuken uit te voeren in Hazelbrown fineer met golden bronce aluminium accenten. Deze kleuren zorgen voor de warme touch.

Minimalistische SieMatic SLX keuken met warme touch | Satink Keukens

Functionele en sfeer verhogende verlichting

Een van de kenmerken van de SieMatic PURE SLX lijn is het gebruik van verlichte greeplijsten, welke ook terugkomen binnen deze specifieke keuken. Door het gebruik van verlichte greeplijsten onder het keukenblad wordt de optische illusie gecreëerd dat het blad zweeft, wat een indrukwekkend aanzicht geeft!

Daarnaast is er binnen de samenstelling van de keuken bewust gekozen voor de integratie van de afzuiginstallatie in de kookplaat. Hierdoor was de installatie van een traditionele, ruimte innemende, afzuigkap niet nodig. Met de gewonnen ruimte kon de keuken worden voorzien van een indrukwekkende U-stone lamp van Zumi uitgevoerd in ultradun Nero Marquine Marmer. De designlamp versterkt het aanzien van de keuken als het ware middelpunt van het interieur.

Ten slotte is de keuken voorzien van spots welke middels een track rail aan het plafond zijn bevestigd. De spots zorgen niet alleen voor sfeer verhogende verlichting, gericht op de indrukwekkende vitrinekast, maar ook voor functionele verlichting tijdens het gebruik van de keuken.

Design verlichting in luxe keuken | Satink Keukens

Designmeubelen als finishing touch

Als kers op de taart beschikt deze keuken over designmeubelen die perfect het keukenontwerp weten te complementeren, waarbij de balans tussen functionaliteit en esthetiek is behouden.

Grenzend aan de keuken is een zithoek gecreëerd met een tweetal uiterst comfortabele Foster 520 relax fauteuils van Walter Knoll. Naast het comfort zijn de fauteuils uitgevoerd in zeer hoogwaardig materiaal (een lederen buitenschil en een gestoffeerde binnenschil) en voorzien van een elegant ontwerp. De zithoek wordt gecomplementeerd met een OOTA filigranen bijzet tafel van Walter Knoll, welke de ideale setting creëert voor een goed gesprek met een mooi glas wijn of whisky.

Zithoek met designmeubelen | Satink Keukens

Aanschouw deze keuken in onze showroom

Bent u benieuwd naar deze SieMatic PURE SLX keuken? Maak dan snel een online showroomafspraak middels deze link! Laat u tijdens uw bezoek tevens verrassen door de veelzijdigheid en diepgang van het merk SieMatic.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.