Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Uitgelichte keuken SieMatic PURE SLX | Satink Keukens

Uitgelichte keuken: SieMatic PURE SLX

30-06-2023

Een keuken waarbij het lijkt alsof het keukenblad zweeft. Voor elk huis is deze SieMatic PURE SLX een ware aandachtstrekker. Een keuken die ieders blik vanaf het eerste moment zal vangen. In deze blog legt Satink Keukens uitgebreid de designkeuzes uit welke bij de ontwikkeling van deze keuken zijn gemaakt.

Een minimalistische keuken met een warme touch

Architectonische keuzes worden steeds meer gebaseerd op functionaliteit. De keuken en woonruimte zijn allang niet meer twee separate ruimtes. Zij vloeien beide in elkaar over waardoor de hedendaagse keuken ook steeds meer een woonfunctie bekleedt. Deze SieMatic PURE SLX is de plek waarbij kook- en woonfunctie elkaar tegenkomen, overgoten met een minimalistisch karakter.

Om te voorkomen dat het geheel kil oogt, is er bewust gekozen om de keuken uit te voeren in Hazelbrown fineer met golden bronce aluminium accenten. Deze kleuren zorgen voor de warme touch.

Minimalistische SieMatic SLX keuken met warme touch | Satink Keukens

Functionele en sfeer verhogende verlichting

Een van de kenmerken van de SieMatic PURE SLX lijn is het gebruik van verlichte greeplijsten, welke ook terugkomen binnen deze specifieke keuken. Door het gebruik van verlichte greeplijsten onder het keukenblad wordt de optische illusie gecreëerd dat het blad zweeft, wat een indrukwekkend aanzicht geeft!

Daarnaast is er binnen de samenstelling van de keuken bewust gekozen voor de integratie van de afzuiginstallatie in de kookplaat. Hierdoor was de installatie van een traditionele, ruimte innemende, afzuigkap niet nodig. Met de gewonnen ruimte kon de keuken worden voorzien van een indrukwekkende U-stone lamp van Zumi uitgevoerd in ultradun Nero Marquine Marmer. De designlamp versterkt het aanzien van de keuken als het ware middelpunt van het interieur.

Ten slotte is de keuken voorzien van spots welke middels een track rail aan het plafond zijn bevestigd. De spots zorgen niet alleen voor sfeer verhogende verlichting, gericht op de indrukwekkende vitrinekast, maar ook voor functionele verlichting tijdens het gebruik van de keuken.

Design verlichting in luxe keuken | Satink Keukens

Designmeubelen als finishing touch

Als kers op de taart beschikt deze keuken over designmeubelen die perfect het keukenontwerp weten te complementeren, waarbij de balans tussen functionaliteit en esthetiek is behouden.

Grenzend aan de keuken is een zithoek gecreëerd met een tweetal uiterst comfortabele Foster 520 relax fauteuils van Walter Knoll. Naast het comfort zijn de fauteuils uitgevoerd in zeer hoogwaardig materiaal (een lederen buitenschil en een gestoffeerde binnenschil) en voorzien van een elegant ontwerp. De zithoek wordt gecomplementeerd met een OOTA filigranen bijzet tafel van Walter Knoll, welke de ideale setting creëert voor een goed gesprek met een mooi glas wijn of whisky.

Zithoek met designmeubelen | Satink Keukens

Aanschouw deze keuken in onze showroom

Bent u benieuwd naar deze SieMatic PURE SLX keuken? Maak dan snel een online showroomafspraak middels deze link! Laat u tijdens uw bezoek tevens verrassen door de veelzijdigheid en diepgang van het merk SieMatic.

Volg ons op social media

Wilt u meer keukeninspiratie? We delen regelmatig tips, trends en noviteiten op onze socialmediakanalen!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina's vol keukeninspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is het ideale startpunt voor jouw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
9 maa - 2024 Hendrik uit Urk We zijn heel erg tevreden met…

We zijn erg blij met de keuken die we uitgekozen hebben bij satink. De showroom en personeel is fantastisch. We konden rustig door de…

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
21 feb - 2024 Fokke Post uit Urk Een bedrijf met medewerkers dat professionaliteit…

Een hele prettige ervaring, goed gesprek en duidelijk advies. Open en eerlijke verkoper die niet zijn eigen mening opdrong maar de klant liet kiezen.…

Satink Keukens | Border 10
28 mei - 2024 Manon uit Raalte Fijne hulp.

Jan vd kolk geeft goede hulp en adviezen

Satink Keukens | Border 10
18 dec - 2023 Fam. Van Dalen uit Ruinerwold Uitstekend geholpen door Riankaa

Vandaag na 30 jaar onze 2e keuken gekocht bij Satink te Zwolle. We zijn heel prettig geholpen door Rianka. Ze nam iedere keer de…

Satink Keukens | Border 10
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
11 dec - 2023 Greetje uit Veendam Uitstekend!

Wij zijn bij Satink keukens goed geinformeert. Fijn personeel. Luisteren goed naar je wensen en denken mee. Kortom super bedrijf!

Satink Keukens | Border 10
17 nov - 2023 Evert uit Hattem Gemakkelijke omgang met de verkoper Jan…

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen door Jan van de Kolk. Mvg Evert en Jenny

Satink Keukens | Border 9
19 okt - 2023 Annette uit Dronten Geweldig geholpen door ervaren verkoper!

Wij zijn vandaag geslaagd met het uitzoeken van onze keuken voor ons nieuwbouwhuis. We hebben in totaal 2 afspraken gehad bij Satink en zijn…

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 83 beoordelingen in de laatste 12 maanden.