Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Quooker keukenapparatuur | Satink Keukens
Ongekend gemak

Quooker kranen

Quooker is een Nederlands familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Henri Peteri, oprichter van Quooker, is uitvinder van de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Inmiddels zijn de Quooker kokendwaterkranen niet meer weg te denken uit de moderne keuken. De Quooker kranen zijn een echte eye-catcher binnen iedere keuken en brengen veel voordelen met zich mee. We leggen u graag uit waarom deze kranen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw keuken.

De voordelen van een waterkraan van Quooker

De kokendwaterkranen van Quooker bieden niet alleen het gebruiksgemak van direct kokend water, ze besparen u eveneens tijd, water, energie en ruimte. Het drinkwater uit de Quooker is erg zuiver vanwege de geïntegreerde filter in het reservoir. Bovendien beperken de kranen door de beveiligde bedieningsknop het risico op ongelukken met kokend water.

Quooker Front | Satink Keukens

Quooker Fusion Chroom, RVS, Nikkel glans en Messing Patina

Eén van de moderne kokendwaterkranen van Quooker is de Quooker Fusion. Doordat de mengkraan en de kokendwaterkraan zijn gecombineerd, haal je uit de Fusion direct koud, warm en kokend water. Daarnaast bevat de Quooker Fusion alle voordelen die u van het merk gewend bent: veiligheid, energiezuinig en waterbesparend. De kraan is in diverse vormen en materialen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit een Quooker Fusion Chroom, RVS, en Nikkel glans. Tevens heeft het merk het assortiment uitgebreid met de Quooker Fusion kranen in Messing Patina. Patina is een laag die door oxidatie op het messing ontstaat en daardoor plaatselijk verandert naar een donkere, of juist lichtere tint. De Quooker Fusion kranen zijn een échte eyecatcher voor in uw keuken!

Quooker messing patina | Satink Keukens

Aandacht voor mens en milieu

Met een kokendwaterkraan van Quooker haalt u een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. Niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu. Zo doneert Quooker voor iedere Quooker COMBI(+) die verkocht wordt, 4200 liter schoon drinkwater aan het goede doel.

Quooker Cube: de kraan die alles kan!Met de Quooker Cube haalt u naast warm, koud en kokend water, ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan. Voor de lekkerste limonades en cocktails. Met de HF-filter die in de kraan is geïntegreerd, worden alle aanwezige bacteriën uit het water verwijderd. Dit verbetert de smaak en de geur van het water en maakt het gebruik van water uit plastic flessen overbodig. Tevens bezuinigt u met de Quooker Cube op energie en door de geïntegreerde energieverdeler wordt voorkomen dat een elektriciteitsgroep overbelast raakt.

Quooker Cube | Satink Keukens

Quooker Flex: kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Eén van de revolutonaire kokendwaterkranen van Quooker, is de Quooker Flex. Naast dat deze kraan u koud, warm en kokend water geeft, bestaat deze tevens uit een flexibele uittrekslang waarmee u eenvoudig groenten kunt wassen, pannen schoonspoelt en glazen op het aanrecht vult. Daarnaast kunt u de kraan combineren met de Quooker Cube zodat u ook de mogelijkheid heeft tot bruisend en gefilterd water.

Sinds kort is de Quooker Flex niet alleen in chroom of RVS verkrijgbaar, maar kunt u de moderne kraan ook in het zwart verkrijgen. Dit nieuwe exemplaar bestaat niet alleen uit een robuust en elegant uiterlijk, de kraan past eveneens in vrijwel ieder interieur!

Een Quooker aanschaffen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Quooker? In onze showroom vindt u diverse Quookers. Loop gerust eens onze showroom binnen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
7 feb - 2024 Hans uit Brummen Het was een verrassend ontspannen ontmoeting.

Genoeg redenen om jullie bij anderen aan te bevelen.

Satink Keukens | Border 10
21 feb - 2024 Fokke Post uit Urk Een bedrijf met medewerkers dat professionaliteit…

Een hele prettige ervaring, goed gesprek en duidelijk advies. Open en eerlijke verkoper die niet zijn eigen mening opdrong maar de klant liet kiezen.…

Satink Keukens | Border 10
23 jun - 2023 Bart uit Zwolle Zeer veel tijd voor ons genomen…

Fred heeft heel veel tijd genomen om ons te helpen met het samenstellen van de keuken voor ons nieuwbouwhuis. Hij heeft goed meegedacht met…

Satink Keukens | Border 9
29 okt - 2023 Theo en Joke uit Voorst Deskundig geadviseerd en heel prettig contact…

Afgelopen week een keuken bij u gekocht. We zijn uitgebreid en deskundig geadviseerd door uw verkoper Dennis bij wie we direct een goed gevoel…

Satink Keukens | Border 9
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
29 maa - 2024 J.C. van Vilsteren uit Zwolle Alle wensen vervuld

Onze adviseur Jay nam alle tijd om onze wensen te vertalen naar de uiteindelijke tekening. We zijn 4 x terug geweest om e.e.a. aan…

Satink Keukens | Border 9
11 jun - 2023 Huub uit Almere Uitstekend

In het universum van heel veel keukens en mogelijkheden wordt je keurig, aan de hand van je eigen wensen, door de mogelijkheden geloodst.

Satink Keukens | Border 8
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.