Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Quooker keukenapparatuur | Satink Keukens
Ongekend gemak

Quooker kranen

Quooker is een Nederlands familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Henri Peteri, oprichter van Quooker, is uitvinder van de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Inmiddels zijn de Quooker kokendwaterkranen niet meer weg te denken uit de moderne keuken. De Quooker kranen zijn een echte eye-catcher binnen iedere keuken en brengen veel voordelen met zich mee. We leggen u graag uit waarom deze kranen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw keuken.

De voordelen van een waterkraan van Quooker

De kokendwaterkranen van Quooker bieden niet alleen het gebruiksgemak van direct kokend water, ze besparen u eveneens tijd, water, energie en ruimte. Het drinkwater uit de Quooker is erg zuiver vanwege de geïntegreerde filter in het reservoir. Bovendien beperken de kranen door de beveiligde bedieningsknop het risico op ongelukken met kokend water.

Quooker Front | Satink Keukens

Quooker Fusion Chroom, RVS, Nikkel glans en Messing Patina

Eén van de moderne kokendwaterkranen van Quooker is de Quooker Fusion. Doordat de mengkraan en de kokendwaterkraan zijn gecombineerd, haal je uit de Fusion direct koud, warm en kokend water. Daarnaast bevat de Quooker Fusion alle voordelen die u van het merk gewend bent: veiligheid, energiezuinig en waterbesparend. De kraan is in diverse vormen en materialen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit een Quooker Fusion Chroom, RVS, en Nikkel glans. Tevens heeft het merk het assortiment uitgebreid met de Quooker Fusion kranen in Messing Patina. Patina is een laag die door oxidatie op het messing ontstaat en daardoor plaatselijk verandert naar een donkere, of juist lichtere tint. De Quooker Fusion kranen zijn een échte eyecatcher voor in uw keuken!

Quooker messing patina | Satink Keukens

Aandacht voor mens en milieu

Wist u al dat de kokendwaterkranen van Quooker een erg duurzaam alternatief zijn voor een ‘gewone’ keukenkraan. Naast dat de kraan zelf wordt geproduceerd op een duurzame wijze bespaart u met de kokendwaterkraan ook nog eens veel water doordat er direct kokend water uit de kraan komt. Daarnaast heeft het bedrijf ook veel aandacht voor alle terreinen van duurzaamheid. Zo doneert het bedrijf voor iedere Quooker COMBI(+) die wordt verkocht zelfs 4200 liter schoon drinkwater aan een goed doel.

Quooker Cube: de kraan die alles kan!Met de Quooker Cube haalt u naast warm, koud en kokend water, ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan. Voor de lekkerste limonades en cocktails. Met de HF-filter die in de kraan is geïntegreerd, worden alle aanwezige bacteriën uit het water verwijderd. Dit verbetert de smaak en de geur van het water en maakt het gebruik van water uit plastic flessen overbodig. Tevens bezuinigt u met de Quooker Cube op energie en door de geïntegreerde energieverdeler wordt voorkomen dat een elektriciteitsgroep overbelast raakt.

Quooker Cube | Satink Keukens

Quooker Flex: kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Eén van de revolutonaire kokendwaterkranen van Quooker, is de Quooker Flex. Naast dat deze kraan u koud, warm en kokend water geeft, bestaat deze tevens uit een flexibele uittrekslang waarmee u eenvoudig groenten kunt wassen, pannen schoonspoelt en glazen op het aanrecht vult. Daarnaast kunt u de kraan combineren met de Quooker Cube zodat u ook de mogelijkheid heeft tot bruisend en gefilterd water.

Sinds kort is de Quooker Flex niet alleen in chroom of RVS verkrijgbaar, maar kunt u de moderne kraan ook in het zwart verkrijgen. Dit nieuwe exemplaar bestaat niet alleen uit een robuust en elegant uiterlijk, de kraan past eveneens in vrijwel ieder interieur!

Een Quooker aanschaffen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Quooker? In onze showroom vindt u diverse Quookers. Loop gerust eens onze showroom binnen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
6 jun - 2024 Brieuc Klooster uit Zwolle Betrokken en gedegen hulp

Peter heeft ons vanaf het begin goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.

Satink Keukens | Border 10
25 mei - 2024 a wakker uit Urk Meneer bleef rustig toen ik zei…

prima! feedback voor meneer is: opletten om geen verbasteringen te gebruiken.

Satink Keukens | Border 8
25 sep - 2023 Hans uit Raalte Deskundig en meedenkend.

We werden vriendelijk ontvangen door dhr. Jay Koster. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en hielp ons heel betrokken bij het maken van onze…

Satink Keukens | Border 10
26 nov - 2023 Eelco uit Apeldoorn Uitstekend advies en vriendelijke service.

Onlangs hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Satink Keukens in Zwolle. We zijn daar geholpen door Tina Eenkhoorn en zij heeft ons uitstekend…

Satink Keukens | Border 10
15 maa - 2024 Ronald uit Schalkhaar Mooie locatie & toonzaal, ruime keuze…

Mooie locatie & toonzaal, ruime keuze in A-kwaliteit keukens, uitstekende expertise van de verkoper.

Satink Keukens | Border 10
22 okt - 2023 heidy mulder uit Zwolle Klantvriendelijk, en goed geholpen.

onze ervaring is positief, klantvriendelijk. Het is fijn dat er voldoende tijd is voor de klant. Ook is het fijn dat je een vervolg…

Satink Keukens | Border 8
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
11 jan - 2024 E uit Zwolle Zeer prettig

Wij hebben afgelopen maand een keuken gekocht bij Tina. Erg fijn. Goed geholpen. Nam de tijd en stuurde ons waar het nodig was. Bedankt!

Satink Keukens | Border 8
12 mei - 2024 Remco uit Twello Uitstekend

Goed advies en ontwerp, vakkundig en heel vriendelijke verkoper

Satink Keukens | Border 10
7 jun - 2024 Ruben uit Zwolle Top!

We hebben wederom een prettig gesprek gehad met Dennis, met als uitkomst een keuken waar wij erg blij mee zijn! Ook de prijs is…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.