Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Quooker keukenapparatuur | Satink Keukens
Ongekend gemak

Quooker kranen

Quooker is een Nederlands familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Henri Peteri, oprichter van Quooker, is uitvinder van de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Inmiddels zijn de Quooker kokendwaterkranen niet meer weg te denken uit de moderne keuken. De Quooker kranen zijn een echte eye-catcher binnen iedere keuken en brengen veel voordelen met zich mee. We leggen u graag uit waarom deze kranen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw keuken.

De voordelen van een waterkraan van Quooker

De kokendwaterkranen van Quooker bieden niet alleen het gebruiksgemak van direct kokend water, ze besparen u eveneens tijd, water, energie en ruimte. Het drinkwater uit de Quooker is erg zuiver vanwege de geïntegreerde filter in het reservoir. Bovendien beperken de kranen door de beveiligde bedieningsknop het risico op ongelukken met kokend water.

Quooker Front | Satink Keukens

Quooker Fusion Chroom, RVS, Nikkel glans en Messing Patina

Eén van de moderne kokendwaterkranen van Quooker is de Quooker Fusion. Doordat de mengkraan en de kokendwaterkraan zijn gecombineerd, haal je uit de Fusion direct koud, warm en kokend water. Daarnaast bevat de Quooker Fusion alle voordelen die u van het merk gewend bent: veiligheid, energiezuinig en waterbesparend. De kraan is in diverse vormen en materialen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit een Quooker Fusion Chroom, RVS, en Nikkel glans. Tevens heeft het merk het assortiment uitgebreid met de Quooker Fusion kranen in Messing Patina. Patina is een laag die door oxidatie op het messing ontstaat en daardoor plaatselijk verandert naar een donkere, of juist lichtere tint. De Quooker Fusion kranen zijn een échte eyecatcher voor in uw keuken!

Quooker messing patina | Satink Keukens

Aandacht voor mens en milieu

Met een kokendwaterkraan van Quooker haalt u een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. Niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu. Zo doneert Quooker voor iedere Quooker COMBI(+) die verkocht wordt, 4200 liter schoon drinkwater aan het goede doel.

Quooker Cube: de kraan die alles kan!Met de Quooker Cube haalt u naast warm, koud en kokend water, ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan. Voor de lekkerste limonades en cocktails. Met de HF-filter die in de kraan is geïntegreerd, worden alle aanwezige bacteriën uit het water verwijderd. Dit verbetert de smaak en de geur van het water en maakt het gebruik van water uit plastic flessen overbodig. Tevens bezuinigt u met de Quooker Cube op energie en door de geïntegreerde energieverdeler wordt voorkomen dat een elektriciteitsgroep overbelast raakt.

Quooker Cube | Satink Keukens

Quooker Flex: kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Eén van de revolutonaire kokendwaterkranen van Quooker, is de Quooker Flex. Naast dat deze kraan u koud, warm en kokend water geeft, bestaat deze tevens uit een flexibele uittrekslang waarmee u eenvoudig groenten kunt wassen, pannen schoonspoelt en glazen op het aanrecht vult. Daarnaast kunt u de kraan combineren met de Quooker Cube zodat u ook de mogelijkheid heeft tot bruisend en gefilterd water.

Sinds kort is de Quooker Flex niet alleen in chroom of RVS verkrijgbaar, maar kunt u de moderne kraan ook in het zwart verkrijgen. Dit nieuwe exemplaar bestaat niet alleen uit een robuust en elegant uiterlijk, de kraan past eveneens in vrijwel ieder interieur!

Een Quooker aanschaffen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Quooker? In onze showroom vindt u diverse Quookers. Loop gerust eens onze showroom binnen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.