Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Quooker keukenapparatuur | Satink Keukens
Ongekend gemak

Quooker kranen

Quooker is een Nederlands familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Henri Peteri, oprichter van Quooker, is uitvinder van de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Inmiddels zijn de Quooker kokendwaterkranen niet meer weg te denken uit de moderne keuken. De Quooker kranen zijn een echte eye-catcher binnen iedere keuken en brengen veel voordelen met zich mee. We leggen u graag uit waarom deze kranen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw keuken.

De voordelen van een waterkraan van Quooker

De kokendwaterkranen van Quooker bieden niet alleen het gebruiksgemak van direct kokend water, ze besparen u eveneens tijd, water, energie en ruimte. Het drinkwater uit de Quooker is erg zuiver vanwege de geïntegreerde filter in het reservoir. Bovendien beperken de kranen door de beveiligde bedieningsknop het risico op ongelukken met kokend water.

Quooker Front | Satink Keukens

Quooker Fusion Chroom, RVS, Nikkel glans en Messing Patina

Eén van de moderne kokendwaterkranen van Quooker is de Quooker Fusion. Doordat de mengkraan en de kokendwaterkraan zijn gecombineerd, haal je uit de Fusion direct koud, warm en kokend water. Daarnaast bevat de Quooker Fusion alle voordelen die u van het merk gewend bent: veiligheid, energiezuinig en waterbesparend. De kraan is in diverse vormen en materialen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit een Quooker Fusion Chroom, RVS, en Nikkel glans. Tevens heeft het merk het assortiment uitgebreid met de Quooker Fusion kranen in Messing Patina. Patina is een laag die door oxidatie op het messing ontstaat en daardoor plaatselijk verandert naar een donkere, of juist lichtere tint. De Quooker Fusion kranen zijn een échte eyecatcher voor in uw keuken!

Quooker messing patina | Satink Keukens

Aandacht voor mens en milieu

Met een kokendwaterkraan van Quooker haalt u een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. Niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu. Zo doneert Quooker voor iedere Quooker COMBI(+) die verkocht wordt, 4200 liter schoon drinkwater aan het goede doel.

Quooker Cube: de kraan die alles kan!Met de Quooker Cube haalt u naast warm, koud en kokend water, ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan. Voor de lekkerste limonades en cocktails. Met de HF-filter die in de kraan is geïntegreerd, worden alle aanwezige bacteriën uit het water verwijderd. Dit verbetert de smaak en de geur van het water en maakt het gebruik van water uit plastic flessen overbodig. Tevens bezuinigt u met de Quooker Cube op energie en door de geïntegreerde energieverdeler wordt voorkomen dat een elektriciteitsgroep overbelast raakt.

Quooker Cube | Satink Keukens

Quooker Flex: kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Eén van de revolutonaire kokendwaterkranen van Quooker, is de Quooker Flex. Naast dat deze kraan u koud, warm en kokend water geeft, bestaat deze tevens uit een flexibele uittrekslang waarmee u eenvoudig groenten kunt wassen, pannen schoonspoelt en glazen op het aanrecht vult. Daarnaast kunt u de kraan combineren met de Quooker Cube zodat u ook de mogelijkheid heeft tot bruisend en gefilterd water.

Sinds kort is de Quooker Flex niet alleen in chroom of RVS verkrijgbaar, maar kunt u de moderne kraan ook in het zwart verkrijgen. Dit nieuwe exemplaar bestaat niet alleen uit een robuust en elegant uiterlijk, de kraan past eveneens in vrijwel ieder interieur!

Een Quooker aanschaffen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Quooker? In onze showroom vindt u diverse Quookers. Loop gerust eens onze showroom binnen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
9 apr - 2023 C uit Zwolle Kwaliteit, service en vakkenis!

Experts in keukens, kwaliteit van producten is hoog en service is top!

Satink Keukens | Border 9
8 apr - 2023 Marco uit Zutphen De verkoopervaring was heel positief

De verkoper Jay gaf veel informatie en luisterde goed naar onze wensen. Door zijn tips hebben wij een mooie keuken kunnen uitkiezen.

Satink Keukens | Border 10
13 maa - 2023 Kelly uit Dordrecht Erg tevreden met het eind resultaat…

Enorm tevreden met de service het professionele advies. Prachtige showroom mooie ruime keus.

Satink Keukens | Border 10
13 maa - 2023 Jacob Last uit GENEMUIDEN Goed

Goed

Satink Keukens | Border 10
27 feb - 2023 Jurjen uit Veendam Fantastisch

Wat een prachtige winkel met vakmensen die precies weten waar ze over praten. Zoveel mooie ideeën waar je zelf niet direct bij stilstaat. En…

Satink Keukens | Border 10
14 feb - 2023 Marieke uit Siegerswoude Professioneel, meedenkend en vriendelijk!

Zeer fijne en professionele medewerkers, welke meedenken en adviseren om tot de perfecte keuken te komen. Ook de mooie showroom helpt hierbij aan mee.…

Satink Keukens | Border 10
13 feb - 2023 Evelien uit Zwolle Heel goed professioneel bedrijf met meedenkende…

Wij zijn geholpen door Dennis. Hele fijne snelle communicatie en professioneel advies

Satink Keukens | Border 10
24 jan - 2023 Wilbert uit Dedemsvaart Top bedrijf

Verkoper die echt goed adviseert en weet waar hij over praat. Gewoon top

Satink Keukens | Border 10
16 jan - 2023 J. uit Zwolle Mooi opgezette zaak en vriendelijk/vakkundig personeel

Ruim opgezette showroom met een scala aan keus en mogelijkheden ... voor elk budget wel een keuken te realiseren!

Satink Keukens | Border 9
7 jan - 2023 Alfred riezebos uit Wilsum Goed en spontaan

Onze eerste blik was een dure zaak, maar dat viel achteraf wel mee . Onze verkoopster Rianka hielp ons overal mee en dacht ook…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.