Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Vier redenen om een SieMatic keuken te kopen | Satink Keukens

Vier redenen om een SieMatic keuken te kopen

11-08-2023

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische keuken is SieMatic de perfecte keuze. SieMatic keukens staan wereldwijd bekend om hoge kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Of je nu net jouw zoektocht naar jouw droomkeuken bent gestart, of al goed weet wat je wilt maar twijfelt over welk keukenmerk; hier vind je vier redenen waarom SieMatic het geschikte keukenmerk voor jou is.

Kwalitatieve keukens

Een van de voornaamste redenen waarom men voor een SieMatic keuken kiest, is de ongeëvenaarde kwaliteit. Het Duitse keukenmerk staat al sinds jaar en dag bekend als een leverancier van kwalitatieve keukens, uitsluitend opgebouwd uit de meest hoogwaardige materialen. Of je nu gaat voor een houten keuken of een met een hoogglanzende afwerking; je kunt met zekerheid zeggen dat het materiaal voor jaren zijn schoonheid behoudt.

Hoogwaardige materialen in SieMatic keuken | Satink Keukens

Functionaliteit tot in detail uitgedacht

Een SieMatic keuken is niet alleen een zeer stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar is ook uitermate functioneel. Elk detail wordt uitgedacht om jou een zo plezierig mogelijke keukenervaring te bezorgen. Zo is het mogelijk om elk soort keukenapparatuur naadloos in het keukenontwerp te integreren, vooral de volledige integratie van een afzuiginstallatie in de inductiekookplaat geeft een schitterend aanzicht.

Niet alleen het zichtbare deel van de keuken kan in functioneel opzicht volledig worden uitgedacht, ook het onzichtbare deel. Met de SieMatic MultiMatic opbergsystemen kun je jouw opbergruimte volledig naar wens indelen. Zodoende wordt alle ruimte efficiënt benut, met tot wel 30% extra opbergruimte!

SieMatic MultiMatic in SieMatic CLASSIC keuken | Satink Keukens

Esthetiek, voor elk wat wils

Sinds de introductie van de, door SieMatic uitgevonden, greeploze keuken staat het Duitse keukenmerk al ruim 60 jaar bekend als de leverancier van tijdloze elegantie. Deze tijdloze elegantie vormt tot op de dag vandaag een rode draad door de ontwerpen van het Duitse keukenmerk. Met lineaire en modieuze designs toont elke SieMatic keuken ruimtelijk en groot.

Ondanks de constant terugkomende tijdloze elegantie biedt SieMatic een keuken voor elke interieurstijl, vakkundig samengevat in een van de lifestyles. Wil je een zo minimalistische mogelijke SieMatic PURE keuken of ga je toch voor het extraverte karakter van de SieMatic MONDIAL? Ga je voor het klassieke karakter, aangevuld met eigentijdse functionaliteiten, van een SieMatic CLASSIC of valt jouw oog toch op het speelse en stadse karakter van de SieMatic URBAN? Voor iedereen is er een SieMatic keuken!

SieMatic URBAN keuken | Tijdloze elegantie | Satink Keukens

Elke investering waard

Een SieMatic keuken is wellicht een investering, het is elke cent waard. Je koopt geen SieMatic keuken voor de korte termijn, met het juiste onderhoud heb je er tot wel 30 jaar plezier van. Door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp zal je voor vele jaren plezierig gebruik maken van een SieMatic keuken!

Beleef SieMatic bij Satink Keukens

Bij Satink Keukens ben je op het juiste adres om je volledig te laten onderdompelen in de wereld van SieMatic keukens. Met 1500 vierkante meter aan SieMatic keukenpresentaties leer je het merk door en door kennen. Daarnaast staan onze keukenspecialisten klaar om je te adviseren over de eindeloze mogelijkheden van dit schitterende merk. Maak vandaag nog een online showroomafspraak!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
11 dec - 2023 Greetje uit Veendam Uitstekend!

Wij zijn bij Satink keukens goed geinformeert. Fijn personeel. Luisteren goed naar je wensen en denken mee. Kortom super bedrijf!

Satink Keukens | Border 10
14 apr - 2024 Edwi uit Zwolle Heel fijn gesprek en advies gehad…

De medewerker van Satink Keukens heeft eerst met mij besproken wat ik precies zoek. Hierbij vooral geluisterd en op basis van mijn input het…

Satink Keukens | Border 10
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
7 dec - 2023 Familie NN uit Zwolle Plezierige gesprekken en meedenken met onze…

Er wordt aandacht en tijd besteed in de gesprekken over hoe de uiteindelijke keuken er uit komt te zien. Er wordt geen mening opgedrongen,…

Satink Keukens | Border 10
26 jan - 2024 Bert uit Apeldoorn Prima persoonlijke benadering zonder op te…

Met goed gevoel voor en achteraf bij Satink.

Satink Keukens | Border 8
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
28 okt - 2023 Marieke uit Swifterbant SUPER!

Wat ben ik geweldig geholpen door Tina! Kwaliteit en persoonlijkheid! Er word fijn meegedacht en ruim de tijd genomen om je droom keuken te…

Satink Keukens | Border 10
7 feb - 2024 Hans uit Brummen Het was een verrassend ontspannen ontmoeting.

Genoeg redenen om jullie bij anderen aan te bevelen.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 82 beoordelingen in de laatste 12 maanden.