Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Vier redenen om een SieMatic keuken te kopen | Satink Keukens

Vier redenen om een SieMatic keuken te kopen

11-08-2023

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische keuken is SieMatic de perfecte keuze. SieMatic keukens staan wereldwijd bekend om hoge kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Of je nu net jouw zoektocht naar jouw droomkeuken bent gestart, of al goed weet wat je wilt maar twijfelt over welk keukenmerk; hier vind je vier redenen waarom SieMatic het geschikte keukenmerk voor jou is.

Kwalitatieve keukens

Een van de voornaamste redenen waarom men voor een SieMatic keuken kiest, is de ongeëvenaarde kwaliteit. Het Duitse keukenmerk staat al sinds jaar en dag bekend als een leverancier van kwalitatieve keukens, uitsluitend opgebouwd uit de meest hoogwaardige materialen. Of je nu gaat voor een houten keuken of een met een hoogglanzende afwerking; je kunt met zekerheid zeggen dat het materiaal voor jaren zijn schoonheid behoudt.

Hoogwaardige materialen in SieMatic keuken | Satink Keukens

Functionaliteit tot in detail uitgedacht

Een SieMatic keuken is niet alleen een zeer stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar is ook uitermate functioneel. Elk detail wordt uitgedacht om jou een zo plezierig mogelijke keukenervaring te bezorgen. Zo is het mogelijk om elk soort keukenapparatuur naadloos in het keukenontwerp te integreren, vooral de volledige integratie van een afzuiginstallatie in de inductiekookplaat geeft een schitterend aanzicht.

Niet alleen het zichtbare deel van de keuken kan in functioneel opzicht volledig worden uitgedacht, ook het onzichtbare deel. Met de SieMatic MultiMatic opbergsystemen kun je jouw opbergruimte volledig naar wens indelen. Zodoende wordt alle ruimte efficiënt benut, met tot wel 30% extra opbergruimte!

SieMatic MultiMatic in SieMatic CLASSIC keuken | Satink Keukens

Esthetiek, voor elk wat wils

Sinds de introductie van de, door SieMatic uitgevonden, greeploze keuken staat het Duitse keukenmerk al ruim 60 jaar bekend als de leverancier van tijdloze elegantie. Deze tijdloze elegantie vormt tot op de dag vandaag een rode draad door de ontwerpen van het Duitse keukenmerk. Met lineaire en modieuze designs toont elke SieMatic keuken ruimtelijk en groot.

Ondanks de constant terugkomende tijdloze elegantie biedt SieMatic een keuken voor elke interieurstijl, vakkundig samengevat in een van de lifestyles. Wil je een zo minimalistische mogelijke SieMatic PURE keuken of ga je toch voor het extraverte karakter van de SieMatic MONDIAL? Ga je voor het klassieke karakter, aangevuld met eigentijdse functionaliteiten, van een SieMatic CLASSIC of valt jouw oog toch op het speelse en stadse karakter van de SieMatic URBAN? Voor iedereen is er een SieMatic keuken!

SieMatic URBAN keuken | Tijdloze elegantie | Satink Keukens

Elke investering waard

Een SieMatic keuken is wellicht een investering, het is elke cent waard. Je koopt geen SieMatic keuken voor de korte termijn, met het juiste onderhoud heb je er tot wel 30 jaar plezier van. Door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp zal je voor vele jaren plezierig gebruik maken van een SieMatic keuken!

Beleef SieMatic bij Satink Keukens

Bij Satink Keukens ben je op het juiste adres om je volledig te laten onderdompelen in de wereld van SieMatic keukens. Met 1500 vierkante meter aan SieMatic keukenpresentaties leer je het merk door en door kennen. Daarnaast staan onze keukenspecialisten klaar om je te adviseren over de eindeloze mogelijkheden van dit schitterende merk. Maak vandaag nog een online showroomafspraak!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
21 feb - 2024 Fokke Post uit Urk Een bedrijf met medewerkers dat professionaliteit…

Een hele prettige ervaring, goed gesprek en duidelijk advies. Open en eerlijke verkoper die niet zijn eigen mening opdrong maar de klant liet kiezen.…

Satink Keukens | Border 10
7 dec - 2023 Familie NN uit Zwolle Plezierige gesprekken en meedenken met onze…

Er wordt aandacht en tijd besteed in de gesprekken over hoe de uiteindelijke keuken er uit komt te zien. Er wordt geen mening opgedrongen,…

Satink Keukens | Border 10
23 jun - 2023 Bart uit Zwolle Zeer veel tijd voor ons genomen…

Fred heeft heel veel tijd genomen om ons te helpen met het samenstellen van de keuken voor ons nieuwbouwhuis. Hij heeft goed meegedacht met…

Satink Keukens | Border 9
9 feb - 2024 René Veldkamp uit Hattem Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
29 maa - 2024 J.C. van Vilsteren uit Zwolle Alle wensen vervuld

Onze adviseur Jay nam alle tijd om onze wensen te vertalen naar de uiteindelijke tekening. We zijn 4 x terug geweest om e.e.a. aan…

Satink Keukens | Border 9
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
2 feb - 2024 I uit Kampen Prettig, eerlijk, en budgetgericht

We kregen alle tijd om rustig rond te kijken naar de wensen en voorkeuren. Daarna per onderdeel de keuken uitgezocht. Van te voren het…

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
13 jun - 2023 Anne Groen uit Zwolle IWe zijn goed geholpen.

Gastvrij, goede adviezen en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.