Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Uitgelichte keuken SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Uitgelichte keuken: SieMatic PURE S2

26-05-2023

Met maar liefst 1.500 vierkante meter aan luxe designkeukens van SieMatic beschikt Satink Keukens over de grootste SieMatic presentatie van Europa. Binnen deze grootse ruimte vindt u een verscheidenheid aan keukenstijlen en keukenopstellingen, allen ingericht in lijn met de diverse lifestyles van SieMatic keukens. In deze blog lichten wij graag de SieMatic PURE S2 keuken uit, een ware parel in de showroom van Satink Keukens.

Een simplistische keuken die de aandacht trekt

Deze SieMatic PURE S2 keuken is in architectonisch opzicht de perfecte belichaming van de SieMatic-lifestyle PURE. Zo is de opstelling opgebouwd uit rechte lijnen die tevens terugkomen in de details van de keuken, zoals de kruidentuin en de apparatuur. Daarnaast is de keuken volledig greeploos. Het greeploze karakter, gecombineerd met het rechte lijnenspel, zorgt voor een simplistische en minimalistische look. Een look die echter verre van saai is, er zijn genoeg facetten die de aandacht trekken in dit keukendesign.

Luxe materialen met een woonfunctie

Zoals u van het merk SieMatic kan verwachten is de keuken in luxe materialen uitgevoerd. Het eiland is als een monoblock uitgevoerd waarbij er een subtiele overgang plaatsvindt van kook- naar woonfunctie. Het keukenblad is uitgevoerd in solid surface materiaal in hoogglans lotuswit, een sterk en strak blad om te gebruiken voor het koken van heerlijke gerechten.

Met een gerookt eiken bar op tafelhoogte wordt op een subtiele manier de overgang naar wonen ingezet, hierbij geeft het materiaal de keuken een vriendelijker en meer uitnodigend aanzicht. Een ideale plek om te dineren, te borrelen maar ook om te werken.

Hoogglans lotus wit keukenblad | Satink Keukens

Totaal geïntegreerde apparatuur

Om het simplistische karakter te bewaren is de keukenapparatuur volledig geïntegreerd in het design. Daar waar mogelijk is de apparatuur in edelstaal uitgevoerd. De wijnklimaatkasten, ovens en koffie nis zijn allen uitgevoerd in dit materiaal dat perfect past bij de algemene uitstraling van de keuken. Voor de apparatuur is vanwege het passende design en geweldige design bewust gekozen voor Gaggenau.

Daarnaast beschikt de keuken over twee speciale attributen. De afzuiging is bouwkundig in de koof van het plafond verwerkt, hierdoor valt de afzuiging nauwelijks op. Wat wel opvalt , en in zekere mate een statement piece is, is de kruidentuin op het keukenblad. Een ideale toevoeging om gerechten en dranken nog smaakvoller te maken!

Luxe keukenapparatuur | SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Designmeubelen in een designkeuken

De SieMatic PURE S2 wordt volledig afgemaakt met verschillende designmeubelen, waarbij twee in het bijzonder opvallen. Boven de eettafel zijn een tweetal hanglampen van het designmerk Tom Dixon geplaatst. Wereldwijd staat Tom Dixon bekend als de absolute top van merkenlampen, waarbij deze Etch Web Pendant Steel lampen een perfect voorbeeld zijn. De lampen, uit de Etch serie, zijn uitgevoerd in rvs in een Stainless Steel kleur. Door het excentrieke en open design ontstaan elke dag unieke schaduwpatronen door het gehele interieur.

Niets is beter dan na een uitgebreid diner neerploffen in een comfortabele stoel. Exact dit comfort geven de Jaan 780 stoelen van Walter Knoll. Daarnaast passen de rechtlijnige stoelen feilloos in het karakter van de rest van de woonkeuken, met recht een perfecte toevoeging!

Designmeubelen SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Kom langs bij Satink Keukens

Wilt u deze woonkeuken met uw eigen ogen bewonderen? Maak dan snel online een showroomafspraak. Onze keukenspecialisten staan klaar om u met alle enthousiasme meer te vertellen over deze keuken en u verder mee te nemen in het merk SieMatic!

Volg ons op social media

Wilt u meer keukeninspiratie? We delen regelmatig tips, trends en noviteiten op onze socialmediakanalen!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina's vol keukeninspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is het ideale startpunt voor jouw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
27 maa - 2024 Dinand en Marry Stegeman uit Twello Dennis=prettig, persoonlijk, deskundig, professioneel. Satink=zeer aansprekende…

Het contact met Satink Zwolle kwam tot stand op advies van Van Norel Bouwbedrijf, dat de nieuwbouw van ons appartement binnen het Duo Nova-project…

Satink Keukens | Border 10
28 okt - 2023 Marieke uit Swifterbant SUPER!

Wat ben ik geweldig geholpen door Tina! Kwaliteit en persoonlijkheid! Er word fijn meegedacht en ruim de tijd genomen om je droom keuken te…

Satink Keukens | Border 10
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 jan - 2024 A. de Haan uit Twello Prima, deskundig advies door Dennis

Samen met Dennis en mijn vrouw een prachtig keukenplan ontwikkeld. Zijn er erg blij mee.

Satink Keukens | Border 9
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
12 mei - 2024 Remco uit Twello Uitstekend

Goed advies en ontwerp, vakkundig en heel vriendelijke verkoper

Satink Keukens | Border 10
26 nov - 2023 Margriet uit Almere Fantastisch.

Wij zijn tweemaal in de showroom geweest. We zijn geweldig geholpen door Peter van der Meulen. Hij heeft meegedacht en hele goede tips gegeven,…

Satink Keukens | Border 10
12 feb - 2024 Liesbeth uit Brummen Prachtige keuken uitgezocht naar wens begeleid.

Het eindresultaat van onze keuken mag er zijn. Prijstechnisch scherp. Qua indeling met een unieke touche. CO2 neutraal geproduceerd. Dit alles met geduld en…

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2024 Joke Hooijmans uit Epe Fred is top

Fred is een ervaren verkoper die goed meedenkt en adviseert. Niet opdringerig. Het is al onze 2e keuken bij Fred. Dat zegt genoeg.

Satink Keukens | Border 10
14 dec - 2023 Renske uit Muntendam Uitstekend geholpen

Zijn zeer vriendelijk ontvangen , we waren er tegen de lunchtijd en er werd ons een heerlijk kopje soep met wat broodjes aangeboden !…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 83 beoordelingen in de laatste 12 maanden.