Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Uitgelichte keuken SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Uitgelichte keuken: SieMatic PURE S2

26-05-2023

Met maar liefst 1.500 vierkante meter aan luxe designkeukens van SieMatic beschikt Satink Keukens over de grootste SieMatic presentatie van Europa. Binnen deze grootse ruimte vindt u een verscheidenheid aan keukenstijlen en keukenopstellingen, allen ingericht in lijn met de diverse lifestyles van SieMatic. In deze blog lichten wij graag de SieMatic PURE S2 keuken uit, een ware parel in de showroom van Satink Keukens.

Een simplistische keuken die de aandacht trekt

Deze SieMatic PURE S2 keuken is in architectonisch opzicht de perfecte belichaming van de SieMatic-lifestyle PURE. Zo is de opstelling opgebouwd uit rechte lijnen die tevens terugkomen in de details van de keuken, zoals de kruidentuin en de apparatuur. Daarnaast is de keuken volledig greeploos. Het greeploze karakter, gecombineerd met het rechte lijnenspel, zorgt voor een simplistische en minimalistische look. Een look die echter verre van saai is, er zijn genoeg facetten die de aandacht trekken in dit keukendesign.

Luxe materialen met een woonfunctie

Zoals u van het merk SieMatic kan verwachten is de keuken in luxe materialen uitgevoerd. Het eiland is als een monoblock uitgevoerd waarbij er een subtiele overgang plaatsvindt van kook- naar woonfunctie. Het keukenblad is uitgevoerd in solid surface materiaal in hoogglans lotuswit, een sterk en strak blad om te gebruiken voor het koken van heerlijke gerechten.

Met een gerookt eiken bar op tafelhoogte wordt op een subtiele manier de overgang naar wonen ingezet, hierbij geeft het materiaal de keuken een vriendelijker en meer uitnodigend aanzicht. Een ideale plek om te dineren, te borrelen maar ook om te werken.

Hoogglans lotus wit keukenblad | Satink Keukens

Totaal geïntegreerde apparatuur

Om het simplistische karakter te bewaren is de keukenapparatuur volledig geïntegreerd in het design. Daar waar mogelijk is de apparatuur in edelstaal uitgevoerd. De wijnklimaatkasten, ovens en koffie nis zijn allen uitgevoerd in dit materiaal dat perfect past bij de algemene uitstraling van de keuken. Voor de apparatuur is vanwege het passende design en geweldige design bewust gekozen voor Gaggenau.

Daarnaast beschikt de keuken over twee speciale attributen. De afzuiging is bouwkundig in de koof van het plafond verwerkt, hierdoor valt de afzuiging nauwelijks op. Wat wel opvalt , en in zekere mate een statement piece is, is de kruidentuin op het keukenblad. Een ideale toevoeging om gerechten en dranken nog smaakvoller te maken!

Luxe keukenapparatuur | SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Designmeubelen in een designkeuken

De SieMatic PURE S2 wordt volledig afgemaakt met verschillende designmeubelen, waarbij twee in het bijzonder opvallen. Boven de eettafel zijn een tweetal hanglampen van het designmerk Tom Dixon geplaatst. Wereldwijd staat Tom Dixon bekend als de absolute top van merkenlampen, waarbij deze Etch Web Pendant Steel lampen een perfect voorbeeld zijn. De lampen, uit de Etch serie, zijn uitgevoerd in rvs in een Stainless Steel kleur. Door het excentrieke en open design ontstaan elke dag unieke schaduwpatronen door het gehele interieur.

Niets is beter dan na een uitgebreid diner neerploffen in een comfortabele stoel. Exact dit comfort geven de Jaan 780 stoelen van Walter Knoll. Daarnaast passen de rechtlijnige stoelen feilloos in het karakter van de rest van de woonkeuken, met recht een perfecte toevoeging!

Designmeubelen SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Kom langs bij Satink Keukens

Wilt u deze woonkeuken met uw eigen ogen bewonderen? Maak dan snel online een showroomafspraak. Onze keukenspecialisten staan klaar om u met alle enthousiasme meer te vertellen over deze keuken en u verder mee te nemen in het merk SieMatic!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
9 apr - 2023 C uit Zwolle Kwaliteit, service en vakkenis!

Experts in keukens, kwaliteit van producten is hoog en service is top!

Satink Keukens | Border 9
8 apr - 2023 Marco uit Zutphen De verkoopervaring was heel positief

De verkoper Jay gaf veel informatie en luisterde goed naar onze wensen. Door zijn tips hebben wij een mooie keuken kunnen uitkiezen.

Satink Keukens | Border 10
13 maa - 2023 Kelly uit Dordrecht Erg tevreden met het eind resultaat…

Enorm tevreden met de service het professionele advies. Prachtige showroom mooie ruime keus.

Satink Keukens | Border 10
13 maa - 2023 Jacob Last uit GENEMUIDEN Goed

Goed

Satink Keukens | Border 10
27 feb - 2023 Jurjen uit Veendam Fantastisch

Wat een prachtige winkel met vakmensen die precies weten waar ze over praten. Zoveel mooie ideeën waar je zelf niet direct bij stilstaat. En…

Satink Keukens | Border 10
14 feb - 2023 Marieke uit Siegerswoude Professioneel, meedenkend en vriendelijk!

Zeer fijne en professionele medewerkers, welke meedenken en adviseren om tot de perfecte keuken te komen. Ook de mooie showroom helpt hierbij aan mee.…

Satink Keukens | Border 10
13 feb - 2023 Evelien uit Zwolle Heel goed professioneel bedrijf met meedenkende…

Wij zijn geholpen door Dennis. Hele fijne snelle communicatie en professioneel advies

Satink Keukens | Border 10
24 jan - 2023 Wilbert uit Dedemsvaart Top bedrijf

Verkoper die echt goed adviseert en weet waar hij over praat. Gewoon top

Satink Keukens | Border 10
16 jan - 2023 J. uit Zwolle Mooi opgezette zaak en vriendelijk/vakkundig personeel

Ruim opgezette showroom met een scala aan keus en mogelijkheden ... voor elk budget wel een keuken te realiseren!

Satink Keukens | Border 9
7 jan - 2023 Alfred riezebos uit Wilsum Goed en spontaan

Onze eerste blik was een dure zaak, maar dat viel achteraf wel mee . Onze verkoopster Rianka hielp ons overal mee en dacht ook…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.