Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Uitgelichte keuken SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Uitgelichte keuken: SieMatic PURE S2

26-05-2023

Met maar liefst 1.500 vierkante meter aan luxe designkeukens van SieMatic beschikt Satink Keukens over de grootste SieMatic presentatie van Europa. Binnen deze grootse ruimte vindt u een verscheidenheid aan keukenstijlen en keukenopstellingen, allen ingericht in lijn met de diverse lifestyles van SieMatic keukens. In deze blog lichten wij graag de SieMatic PURE S2 keuken uit, een ware parel in de showroom van Satink Keukens.

Een simplistische keuken die de aandacht trekt

Deze SieMatic PURE S2 keuken is in architectonisch opzicht de perfecte belichaming van de SieMatic-lifestyle PURE. Zo is de opstelling opgebouwd uit rechte lijnen die tevens terugkomen in de details van de keuken, zoals de kruidentuin en de apparatuur. Daarnaast is de keuken volledig greeploos. Het greeploze karakter, gecombineerd met het rechte lijnenspel, zorgt voor een simplistische en minimalistische look. Een look die echter verre van saai is, er zijn genoeg facetten die de aandacht trekken in dit keukendesign.

Luxe materialen met een woonfunctie

Zoals u van het merk SieMatic kan verwachten is de keuken in luxe materialen uitgevoerd. Het eiland is als een monoblock uitgevoerd waarbij er een subtiele overgang plaatsvindt van kook- naar woonfunctie. Het keukenblad is uitgevoerd in solid surface materiaal in hoogglans lotuswit, een sterk en strak blad om te gebruiken voor het koken van heerlijke gerechten.

Met een gerookt eiken bar op tafelhoogte wordt op een subtiele manier de overgang naar wonen ingezet, hierbij geeft het materiaal de keuken een vriendelijker en meer uitnodigend aanzicht. Een ideale plek om te dineren, te borrelen maar ook om te werken.

Hoogglans lotus wit keukenblad | Satink Keukens

Totaal geïntegreerde apparatuur

Om het simplistische karakter te bewaren is de keukenapparatuur volledig geïntegreerd in het design. Daar waar mogelijk is de apparatuur in edelstaal uitgevoerd. De wijnklimaatkasten, ovens en koffie nis zijn allen uitgevoerd in dit materiaal dat perfect past bij de algemene uitstraling van de keuken. Voor de apparatuur is vanwege het passende design en geweldige design bewust gekozen voor Gaggenau.

Daarnaast beschikt de keuken over twee speciale attributen. De afzuiging is bouwkundig in de koof van het plafond verwerkt, hierdoor valt de afzuiging nauwelijks op. Wat wel opvalt , en in zekere mate een statement piece is, is de kruidentuin op het keukenblad. Een ideale toevoeging om gerechten en dranken nog smaakvoller te maken!

Luxe keukenapparatuur | SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Designmeubelen in een designkeuken

De SieMatic PURE S2 wordt volledig afgemaakt met verschillende designmeubelen, waarbij twee in het bijzonder opvallen. Boven de eettafel zijn een tweetal hanglampen van het designmerk Tom Dixon geplaatst. Wereldwijd staat Tom Dixon bekend als de absolute top van merkenlampen, waarbij deze Etch Web Pendant Steel lampen een perfect voorbeeld zijn. De lampen, uit de Etch serie, zijn uitgevoerd in rvs in een Stainless Steel kleur. Door het excentrieke en open design ontstaan elke dag unieke schaduwpatronen door het gehele interieur.

Niets is beter dan na een uitgebreid diner neerploffen in een comfortabele stoel. Exact dit comfort geven de Jaan 780 stoelen van Walter Knoll. Daarnaast passen de rechtlijnige stoelen feilloos in het karakter van de rest van de woonkeuken, met recht een perfecte toevoeging!

Designmeubelen SieMatic PURE S2 | Satink Keukens

Kom langs bij Satink Keukens

Wilt u deze woonkeuken met uw eigen ogen bewonderen? Maak dan snel online een showroomafspraak. Onze keukenspecialisten staan klaar om u met alle enthousiasme meer te vertellen over deze keuken en u verder mee te nemen in het merk SieMatic!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
14 apr - 2024 Edwi uit Zwolle Heel fijn gesprek en advies gehad…

De medewerker van Satink Keukens heeft eerst met mij besproken wat ik precies zoek. Hierbij vooral geluisterd en op basis van mijn input het…

Satink Keukens | Border 10
13 jun - 2023 Anne Groen uit Zwolle IWe zijn goed geholpen.

Gastvrij, goede adviezen en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
7 feb - 2024 Hans uit Brummen Het was een verrassend ontspannen ontmoeting.

Genoeg redenen om jullie bij anderen aan te bevelen.

Satink Keukens | Border 10
13 jan - 2024 A. de Haan uit Twello Prima, deskundig advies door Dennis

Samen met Dennis en mijn vrouw een prachtig keukenplan ontwikkeld. Zijn er erg blij mee.

Satink Keukens | Border 9
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
22 okt - 2023 heidy mulder uit Zwolle Klantvriendelijk, en goed geholpen.

onze ervaring is positief, klantvriendelijk. Het is fijn dat er voldoende tijd is voor de klant. Ook is het fijn dat je een vervolg…

Satink Keukens | Border 8
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.