Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Dekton keukenblad | Satink Keukens

Dekton keukenblad

Bij de samenstelling van een nieuwe keuken moeten veel keuzes worden gemaakt. Een van deze keuzes heeft betrekking tot het kiezen van een keukenblad. Deze keuze is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook van de gewenste functionaliteit. Bij Satink Keukens kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan keukenbladen, waaronder Dekton keukenbladen. Hieronder vertellen we graag alle ins en outs van dit keukenblad!

Het ontstaan van Dekton

Dekton is een merk van oppervlaktematerialen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, waaronder keukenbladen. Het materiaal is een mengsel van kwarts, porselein en glas wat tijdens een technologisch proces genaamd “Sinterized Particle Technology” wordt vervaardigd. Gedurende dit proces wordt het materiaal op een zeer hoge temperatuur gebakken, waardoor een ultra compacte en zeer harde massa ontstaat.

Dekton aanrechtblad | Satink Keukens

Eigenschappen van een Dekton keukenblad

Het productieproces resulteert in een zeer sterk en compact materiaal, uitstekend toe te passen in bijvoorbeeld de keuken.

Sterk en duurzaam

Een Dekton keukenblad is sterk, vlekbestendig en UV-bestendig. Het werkblad is vrij makkelijk schoon te houden met licht schoonmaakmiddel en is goed toepasbaar in een buitenkeuken. U zal door het duurzame karakter jarenlang plezier houden van het keukenblad!

Wees daarentegen voorzichtig met het gebruik van aceton en andere agressieve reinigingsmiddelen. Dergelijke middelen kunnen permanente schade aanrichten aan het materiaal. Pas daarnaast op met puntbelasting, het laten vallen van zware- en scherpe materialen kan zorgen voor onomkeerbare schade.

Esthetisch en veelzijdig

Omdat Dekton relatief kunstmatig tot stand komt is het materiaal uitstekend aanpasbaar. Indien gewenst kan tijdens het productieproces verschillende prints en motieven worden toegevoegd, het is zelfs mogelijk om marmer en andere soorten natuursteen na te bootsen.

Door het custom made karakter past een Dekton keukenblad binnen elke keukenstijl, of je nu gaat voor een klassieke keuken of een high-end industriële keuken.

Marmerlook Dekton keukenblad | Satink Keukens

Dekton keukenbladen bij Satink Keukens

Bent u benieuwd naar Dekton als keukenbladmateriaal? Kom langs in onze showroom en bekijk de eigenschappen van het materiaal met eigen ogen! Onze keukenspecialisten kunnen u nog veel meer informatie geven over Dekton en hoe het toepasbaar is binnen uw eigen keuken. Zien wij u snel? Een showroomafspraak is online zo gemaakt!

Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.