Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
AEG keukenapparatuur | Satink Keukens
Intelligente technologieën

AEG Keukenapparatuur

Kiest u voor AEG keukenapparatuur, dan kiest u voor hoogwaardige, stijlvolle en geavanceerde keukenapparaten. Doordat AEG weet wat op dit moment nodig is én kan voorspellen waar in de toekomst behoefte aan is, weten ze resultaten te bereiken die al uw normen weten te overtreffen. Door intelligente technologieën en buitengewone prestaties te combineren, zorgt AEG er met hun keukenapparatuur voor dat het koken naar een hoger niveau wordt gebracht.

AEG keukenapparatuur: Mastery Range

Bij AEG vinden ze dat lekker eten draait om veel meer dan alleen het eindresultaat. Het draait namelijk ook wel degelijk om de sensatie van het bereiden van een bijzondere maaltijd. Met de nieuwe Mastery Range keukenapparatuur van AEG worden uw kookprestaties naar een hoger niveau getild. De apparatuur uit deze lijs bevat namelijk ’s werelds eerste échte responsieve kookervaring doordat de apparatuur direct op uw opdrachten reageert. Hierdoor behaalt u keer op keer uitmuntende kookresultaten.

AEG Pro Black Line | Keukenapparatuur | Satink Keukens

AEG vaatwasser: Til vaat naar een hoger niveau

Ontdek en ervaar het gemak van de nieuwe innovatieve AEG ComfortLift vaatwasser uit de Mastery Range. De AEG ComfortLift is de allereerste vaatwasser waarbij u de onderste mand tot op de juiste werkhoogte kunt brengen. Hierdoor kunt u de vaatwasser zonder te bukken en nog efficiënter in- en uitladen. Tevens is deze unieke en innovatieve liftmechanisme dat de onderste korf naar de gebruiker toe tilt, bekroond met de gouden IF Design Award én de Red Dot Design Award.

AEG vaatwasser | Satink Keukens

Het nieuwe inductiekoken met AEG SenseCook

Met de nieuwste SenseCook kookplaten verlegt AEG alle grenzen van koken op inductie. De kookplaten bieden namelijk de allernieuwste innovaties op gebied van sensortechnologie. De temperatuursensoren zorgen voor perfecte controle over het bakken, koken én braden. Zo zorgt de SensePro® er dankzij de draadloze temperatuursensor voor dat uw gerecht precies de juiste temperatuur bereikt. Daarnaast behaalt u met de SenseFry® eenvoudig het perfecte bakresultaat en is overkoken verleden tijd met behulp van de SenseBoil®.

Gezond koken met stoom

Met een stoomoven van AEG ontstaat een extra dimensie in koken. Met een AEG stoomoven, waarbij u kunt kiezen voor 100% stoom of een combinatiemogelijkheid met hete lucht, tovert u zo de meest smaakvolle en verfijnde gerechten op tafel. De oven warmt het eten geleidelijk op dankzij de hete stoom, zonder dat natuurlijke ingrediënten verloren gaan. Zo blijven vitaminen, mineralen en smaak beter bewaard en eet u dus gezonder én smakelijker. Het extra vocht in de stoomoven verbetert de smaken en de textuur van het gerecht, terwijl de knapperigheid wordt behouden. Bovendien is een combi-stoomoven enorm multifunctioneel, aangezien u deze kunt gebruiken om op te warmen, te ontdooien, pocheren, grillen, etc., en dat allemaal zonder dat de oorspronkelijke kwaliteit van het eten verloren gaat!

AEG keukenapparatuur | Stoomoven | Satink Keukens

Een frisse keuken, handsfree

Een frisse keuken, zonder dat u zelfs maar één vinger naar de afzuigkap hoeft uit te steken? Dankzij de Hob2Hood-functie wordt de AEG afzuigkap automatisch geactiveerd na het aanzetten van de kookplaat. De ventilatorsnelheid past zich bovendien tevens automatisch aan op basis van wat u aan het bereiden bent, waardoor stoom en damp onmiddellijk weer verdwijnt. Zo blijft uw keuken heerlijk fris om in te koken!

AEG keukenapparatuur bij Satink Keukens

Bent u geïnteresseerd in de kwalitatieve en geavanceerde AEG keukenapparatuur, die het mogelijk maken om de perfecte resultaten te realiseren? Kom gerust langs bij Satink Keukens! Onze keukenadviseurs informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden die de keukenapparatuur van AEG te bieden heeft. Maak een showroomafspraak of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 038 - 454 2975 voor het maken van een afspraak.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
13 jan - 2024 A. de Haan uit Twello Prima, deskundig advies door Dennis

Samen met Dennis en mijn vrouw een prachtig keukenplan ontwikkeld. Zijn er erg blij mee.

Satink Keukens | Border 9
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
14 dec - 2023 Renske uit Muntendam Uitstekend geholpen

Zijn zeer vriendelijk ontvangen , we waren er tegen de lunchtijd en er werd ons een heerlijk kopje soep met wat broodjes aangeboden !…

Satink Keukens | Border 10
6 jun - 2024 Evelien uit Oosterwolde Fantastisch geholpen, goed meegedacht met de…

Voor de nieuwbouw van ons huis zochten we een keuken. Met de ervaring van een ruim 20-jaar oude Siematic keuken in ons vorige huis,…

Satink Keukens | Border 9
9 maa - 2024 Klaas uit Raalte Zeer vriendelijk en deskundig advies

Prettige ontvanst en vriendelijke verkoper. Begreep mijn wensen en wewaren binnen een uur rond met een keuken.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
27 nov - 2023 Martijn uit Nieuwleusen Erg goed geholpen.

Rianka was meedenkend en kwam met meerdere suggesties.

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.