Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
SieMatic-lifestyle PURE | Satink Keukens
Alle vragen op rij

Veelgestelde vragen

Het traject van het aanschaffen van een keuken kan de nodige vragen oproepen. In dit overzicht vindt u veelgestelde vragen betreffende het traject voor een nieuwe keuken.

Keukenadvies
Kan elke Satink keuken worden aangepast aan mijn persoonlijke voorkeur en smaak?

Ja zeker! De keukens die getoond worden op onze website en in onze showrooms zijn puur ter inspiratie. Onze adviseurs helpen jeugraag bij het samenstellen van een keuken die past in uw ruimte, interieur en uw budget.

Welke merken keukenapparatuur bieden jullie aan?

Wij voeren o.a. de merken Bora, Quooker, Miele, Siemens, ATAG, Bauknecht, en AEG. Ook Bosch en Novy behoren tot ons assortiment. Bekijk het totaal overzicht aan keukenapparatuur merken hier.

Welke merken bieden jullie aan?

De collectie van Satink Keukens is er voor iedereen. We hebben een zo breed mogelijke collectie aan keukens, keukenapparaten, kleuren en keukenbladen geselecteerd in verschillende stijlen. Wij voeren diverse merken waaronder: Pronorm, SieMatic en Häcker (concept130 en Systemat).

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U dient het verschuldigde bedrag 3 dagen voor levering van de keuken te betalen. Het bedrag kunt u overmaken op het rekeningnummer van Satink Keukens.

Wat kost een keuken van Satink Keukens?

De prijs van uw droomkeuken is geheel afhankelijk van uw wensen. Welk type keukenblad? Welk merk aan keukenapparatuur? Hoe veel apparaten? Welke opstelling? We gaan graag, samen met u, aan de slag om binnen het gestelde budget een prachtige keuken te realiseren.

Is het nodig om een afspraak te maken voor mijn bezoek aan de showroom?

U mag onze showrooms natuurlijk altijd bezoeken voor keukeninspiratie! Een afspraak maken is dan ook niet verplicht. Wilt u een advies op maat? Dan raden we aan om een showroomafspraak in te plannen met een van onze adviseurs zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor je bezoek.

Ik heb al een offerte van een andere keukenzaak?

Heeft u al een offerte van een andere keukenzaak? Geen probleem. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een adviesgesprek?

Reken op ongeveer 2 tot 2.5 uur. Na een inspiratieronde door de showroom gaan we samen kijken naar de indeling en het ontwerp. We tonen alle mogelijkheden om zo tot het perfecte ontwerp te komen. Op basis van uw wensen stellen we een overzichtelijke en transparante offerte op.

Inmeten
Wanneer wordt mijn keuken ingemeten?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw type woning (nieuwbouw of bestaande bouw). We plannen de inmeet afspraak samen met u in.

Waarom moet de keuken toch ingemeten worden wanneer ik een tekening met de maatvoering van mijn keuken heb?

Wij komen graag langs om de meting te verrichten zodat we zeker zijn van de maatvoering. Het kan namelijk voorkomen dat de maten op papier niet helemaal kloppen.

Kan ik mijn keuken ook zelf inmeten?

Dat kan, maar dan is de maatvoering geheel voor eigen verantwoording.

Betalen
Kan ik mijn keuken ook in termijnen betalen?

Nee, u kunt niet in termijnen betalen.

Worden er bezorgkosten berekend?

Er worden geen bezorgkosten gerekend, met uitzondering van showroomkeukens.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U dient het verschuldigde bedrag 3 dagen voor levering van de keuken te betalen. Het bedrag kunt u overmaken op het rekeningnummer van Satink Keukens.

Moet ik een aanbetaling doen?

Een aanbetaling doen is bij Satink Keukens niet nodig. Drie dagen voor de levering van de keuken dient het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer te staan. Deze kunt u terugvinden op de factuur.

Levering
Hoe laat wordt mijn keuken geleverd?

Twee dagen voor levering van de keuken ontvangt u een e-mail met een tijdslot van 3 uur waarin de keuken naar verwachting geleverd gaat worden. Geen e-mail gehad? Check dan eerst uw spam box. Het kan voorkomen dat de e-mail in je spam terecht komt.

Kan ik de leverweek nog wijzigen?

Tot 8 weken voor levering kunt u de leverweek kosteloos wijzigen.

Levert Satink Keukens ook in het buitenland?

Levering in het buitenland is enkel mogelijk in overleg. Het is afhankelijk van het land.

Mijn keuken staat op afroep. Wanneer moet ik contact opnemen?

Neem minimaal 12 weken voor de gewenste leverdatum contact met ons op. Vanaf dat moment kunnen wij de keuken ook daadwerkelijk bestellen. Samen met u bepalen we een een lever- en montageweek.

Mijn levering is onjuist of beschadigd. Wat moet ik doen?

Neem direct contact op met onze service afdeling. Gebruik het artikel niet totdat u iemand van onze service afdeling gesproken heeft.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

Ja, u dient zelf (of een tekenbevoegde) aanwezig te zijn in verband met het tekenen voor ontvangst.

Wanneer wordt mijn keuken geleverd?

Uw keuken wordt 1 á 2 werkdagen voor montage geleverd. Twee dagen voor de levering van de keuken ontvangt u een e-mail met een tijdslot.

Wat is de levertijd van een keuken bij Satink Keukens?

De levertijd is momenteel 12 weken. Let erop dat vakanties niet zijn meegerekend.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik treffen voor ontvangstname van mijn keuken?

Dek (afgewerkte) vloeren af en zorg dat er voldoende ruimte beschikbaar is in de ruimtes nabij de keukenruimte zodat we alle keukenonderdelen gemakkelijk kunnen leveren.

Worden er extra kosten gerekend wanneer ik mijn keuken op afroep bestel?

Een keuken mag maximaal 2 jaar op afroep staan. Er worden dan geen kosten gerekend.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij verzorgen de bezorging van uw keuken. Dit geven we natuurlijk niet uit handen aan een externe partij.

Montage
Hebben jullie eigen monteurs in dienst?

Ja, wij hebben eigen monteurs in dienst en leiden daarnaast ook nieuwe monteurs op tot kundige vaklieden.

Hoe laat is de monteur aanwezig?

Circa 2 weken voorafgaand aan de montage ontvangt u een e-mail met de verwachte aankomsttijd van de monteur. Niets ontvangen? Check voor de zekerheid je spambox.

Hoe lang is de monteur bezig met de montage?

Circa 2 weken voorafgaand aan de montage ontvangt u een e-mail met de verwachte duur van de montage. Niets ontvangen? Check voor de zekerheid uw spambox.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn keuken geplaatst gaat worden?

U kunt bij ons aangeven in welke week U de keuken graag gemonteerd wilt hebben. Wij gaan dan aan de slag met de planning. Natuurlijk ontvangt u voorafgaand aan de montage een exacte datum en de verwachte starttijd van de monteur.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de montage?

U hoeft niet thuis te blijven tijdens de montage van uw keuken, maar het is wel belangrijk dat we je altijd telefonisch kunnen bereiken. De monteur kan dan telefonisch contact opnemen bij eventuele vragen. U dient wel aanwezig te zijn aan het eind van de montage zodat onze monteur de keuken met u kan doornemen en opleveren.

Voeren jullie de bestaande keuken ook af?

Wij voeren geen bestaande keukens af, tenzij anders afgesproken.

Wanneer wordt mijn keuken gemonteerd?

De keuken wordt gemonteerd in de week waarin u de keuken hebt afgeroepen. De levering van de keuken vindt 1 à 2 werkdag(en) voor de montage plaats.

Wordt de keuken geheel aangesloten?

Wij mogen niet alles aansluiten. Wij sluiten enkel de elektrische apparaten aan die aangesloten kunnen worden op 230V. Ook de afzuigkap met afvoer naar buiten sluiten wij aan (mits de bouwkundige voorzieningen hiervoor juist zijn aangebracht). Voor alle andere onderdelen is het noodzakelijk om een gecertificeerde loodgieter of elektricien langs te laten komen.

Garantie
Hoe kan ik de garantie van mijn apparaten registreren?

Soms is het noodzakelijk om je apparaten te registreren om aanspraak te maken op eventuele garantie. Elk apparatenmerk kent eigen garantiebepalingen.

Wat valt er onder de garantie van keukenapparatuur?

U heeft minimaal 2 jaar garantie op keukenapparatuur. Elk apparatenmerk kent zijn eigen garantiebepalingen. Vaak kunt u aanspraak maken op een aanvullende garantieperiode door uw apparaten te registreren.

Wat valt er onder de garantie van keukenkasten en -lades?

U heeft vijf jaar garantie op uw keukenmeubelen. Natuurlijk staan we ook daarna altijd klaar wanneer er bijvoorbeeld een lade wat scheef is gaan hangen. We komen dit voor u oplossen.

Wat zijn de garantievoorwaarden van Satink Keukens?

Satink Keukens is CBW erkend. Kopen bij een CBW erkende winkel betekent zekerheid met uw aankoop. Bij een CBW-erkende winkel heeft u in ieder geval 2 jaar volledige garantie. Wij bieden vijf jaar garantie op al onze keukenmeubelen. Elk apparatenmerk kent zijn eigen garantiebepalingen. We streven altijd naar een 100% tevredenheid.

Service
Hoe laat kan ik de service monteur verwachten?

Een werkdag voor het service moment aan uw keuken kunnen we u vertellen wat de verwachte aankomsttijd (ochtend, begin middag of einde middag) van de service monteur zal zijn. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze service afdeling via 085 – 066 3200.

Mijn apparaat is defect. Wat moet ik doen?

U kunt hiervoor contact opnemen met de service afdeling van het betreffende apparatenmerk. Dit is vaak de snelste manier om een defect aan het apparaat te verhelpen. Natuurlijk kunt U ook contact opnemen met onze service afdeling. Klik hier voor onze contactgegevens.

Mijn levering is beschadigd. Wat moet ik doen?

Neem direct contact op met onze service afdeling. Klik hier voor onze contactgegevens. Gebruik het artikel niet totdat u iemand van onze service afdeling gesproken hebt.

Mijn levering is onjuist. Wat moet ik doen?

Neem direct contact op met onze service afdeling. Klik hier voor onze contactgegevens. Gebruik het artikel niet totdat u iemand van onze service afdeling gesproken hebt.

Waar kan ik terecht voor service op mijn keuken?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze service afdeling. Klik hier voor onze contactgegevens.

Overige vragen
Voorzien jullie ook in bouwtechnische voorzieningen? Zoals een loodgieter of elektricien?

Wij verrichten geen bouwtechnische voorzieningen.

Kan ik een bijbestelling plaatsen op een bestaande keuken?

Dat is mogelijk echter wel afhankelijk of het nog in het programma van de leverancier zit.

Kan ik na aankoop van de keuken nog dingen wijzigen?

Tot het moment dat u de keuken afroept kunt u nog wijzigingen doorvoeren. Als de keuken eenmaal besteld is kan er niets meer gewijzigd worden.

Ontvang ik ook een installatietekening van de keuken?

Ja, u ontvangt een installatietekening van de keuken.

Voorzien jullie ook in bouwtechnische voorzieningen? Zoals een loodgieter of elektricien?

Wij verrichten geen bouwtechnische voorzieningen.

Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
27 maa - 2024 Dinand en Marry Stegeman uit Twello Dennis=prettig, persoonlijk, deskundig, professioneel. Satink=zeer aansprekende…

Het contact met Satink Zwolle kwam tot stand op advies van Van Norel Bouwbedrijf, dat de nieuwbouw van ons appartement binnen het Duo Nova-project…

Satink Keukens | Border 10
25 nov - 2023 Marianne uit Hattem Fantastische ervaring

Als je op zoek bent naar een keuken dan zeker bij Satink gaan kijken. Niet alleen prachtige keukens daar, ook fantastische personeel die meedenken…

Satink Keukens | Border 10
6 dec - 2023 Bjorn uit Raalte Oprecht, eerlijk en meedenkend

Wij hebben onlangs een mooie keuken bij Satink Zwolle gekocht. Onze adviseur Jay dacht goed met ons mee, gaf eerlijke voor -en nadelen van…

Satink Keukens | Border 10
11 dec - 2023 Greetje uit Veendam Uitstekend!

Wij zijn bij Satink keukens goed geinformeert. Fijn personeel. Luisteren goed naar je wensen en denken mee. Kortom super bedrijf!

Satink Keukens | Border 10
9 maa - 2024 Klaas uit Raalte Zeer vriendelijk en deskundig advies

Prettige ontvanst en vriendelijke verkoper. Begreep mijn wensen en wewaren binnen een uur rond met een keuken.

Satink Keukens | Border 10
30 okt - 2023 Chris en Linda uit Zwolle Zonder consessies binnen budget gebleven

We zijn uitstekend geadviseerd door Tina Eenkhoorn, ze luisterde goed naar onze wensen, heeft ons verschillende opties laten zien in de uitgebreide showroom. Uiteindelijk…

Satink Keukens | Border 10
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
18 dec - 2023 Harry en Joke uit Vriescheloo de medewerker heeft ons op een…

Na een gastvrije ontvangst nam hij alle tijd om de verschillende mogelijkheden te laten zien en hij deed dat op een bijzonder aangename manier,…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.