Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Jetstone keukenbladen | Satink Keukens

Jetstone keukenbladen

Jetstone is sinds haar oprichting in 1993 uitgegroeid tot een internationale specialist voor luxe werkbladen in graniet, composiet, keramiek en dekton. Jetstone staat voor hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast staan zaken als duurzaamheid, milieu en gezondheid hoog in het vaandel.

Ruim assortiment: een ideaal werkblad voor iedereen

Jetstone heeft een zeer ruim assortiment werkbladen in verschillende materialen en in een unieke kleurencollectie. Door de vele kleuren en materiaaldiktes kunt u echt een werkblad kiezen dat bij uw wensen past. Zo is momenteel de trend om te kiezen voor werkbladen die de uitstraling hebben van marmer of beton, die gecombineerd worden met praktische eigenschappen. Het assortiment van Jetstone omvat talloze mogelijkheden op dit vlak; van heel minimalistisch tot zeer uitgesproken en van donkere tot lichte kleuren.

Jetstone werkblad Satink Keukens

Respect voor mens en milieu

Jetstone heeft op het gebied van verantwoord ondernemen belangrijke aandachtsgebieden in haar beleid opgenomen. Het inkoopbeleid bestaat uit strenge normen en waarden die zijn terug te vinden in de gehele interne bedrijfsvoering. Jetstone kiest zoveel mogelijk voor oplossingen die milieuvriendelijk zijn. Zo worden gebruikte werkbladen die worden vervangen voor nieuwe werkbladen en onbruikbare reststukken van steenachtige materialen volledig gerecycled voor hergebruik in de wegenaanleg en huizenbouw. Daarnaast liggen op de fabriekshallen 3.333 zonnepanelen, waarmee het bedrijf nagenoeg elektriciteitsneutraal en zelfvoorzienend te werk kan gaan.

Jetstone realiseert zich dat goede, gezonde en gemotiveerde medewerkers de essentie zijn van haar bedrijf. Er wordt dus geïnvesteerd in opleidingen en een veilige werkomgeving. Daarnaast zorgt de open communicatiecultuur ervoor dat medewerkers intern altijd een luisterend oor vinden dat open staat voor suggesties.

Hygiëne en voedselveiligheid

Jetstone werkt enkel met composietmateriaal en leveranciers van keramiek en dekton die gecertificeerd zijn conform de normen van de internationale organisatie NSF. Deze organisatie houdt zich bezig met het keuren en testen van de materialen, waardoor hygiëne en voedselveiligheid kunnen worden gegarandeerd.

Jetstone materiaal | mens en milieu | Satink Keukens

Jetstone werkbladen bij Satink Keukens

Iedere materiaalsoort heeft zijn eigen eigenschappen. Gaat uw voorkeur uit naar een keukenblad dat kras- en hittebestendig is? Of vindt u onderhoudsgemak belangrijker? De keukenadviseurs van Satink geven u graag persoonlijk advies voor uw ideale werkblad!

Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
9 apr - 2023 C uit Zwolle Kwaliteit, service en vakkenis!

Experts in keukens, kwaliteit van producten is hoog en service is top!

Satink Keukens | Border 9
8 apr - 2023 Marco uit Zutphen De verkoopervaring was heel positief

De verkoper Jay gaf veel informatie en luisterde goed naar onze wensen. Door zijn tips hebben wij een mooie keuken kunnen uitkiezen.

Satink Keukens | Border 10
13 maa - 2023 Kelly uit Dordrecht Erg tevreden met het eind resultaat…

Enorm tevreden met de service het professionele advies. Prachtige showroom mooie ruime keus.

Satink Keukens | Border 10
13 maa - 2023 Jacob Last uit GENEMUIDEN Goed

Goed

Satink Keukens | Border 10
27 feb - 2023 Jurjen uit Veendam Fantastisch

Wat een prachtige winkel met vakmensen die precies weten waar ze over praten. Zoveel mooie ideeën waar je zelf niet direct bij stilstaat. En…

Satink Keukens | Border 10
14 feb - 2023 Marieke uit Siegerswoude Professioneel, meedenkend en vriendelijk!

Zeer fijne en professionele medewerkers, welke meedenken en adviseren om tot de perfecte keuken te komen. Ook de mooie showroom helpt hierbij aan mee.…

Satink Keukens | Border 10
13 feb - 2023 Evelien uit Zwolle Heel goed professioneel bedrijf met meedenkende…

Wij zijn geholpen door Dennis. Hele fijne snelle communicatie en professioneel advies

Satink Keukens | Border 10
24 jan - 2023 Wilbert uit Dedemsvaart Top bedrijf

Verkoper die echt goed adviseert en weet waar hij over praat. Gewoon top

Satink Keukens | Border 10
16 jan - 2023 J. uit Zwolle Mooi opgezette zaak en vriendelijk/vakkundig personeel

Ruim opgezette showroom met een scala aan keus en mogelijkheden ... voor elk budget wel een keuken te realiseren!

Satink Keukens | Border 9
7 jan - 2023 Alfred riezebos uit Wilsum Goed en spontaan

Onze eerste blik was een dure zaak, maar dat viel achteraf wel mee . Onze verkoopster Rianka hielp ons overal mee en dacht ook…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.