Boretti buitenkeuken

Bij Satink zit u goed voor het heerlijke buitenleven. Koken wordt echt een plezier met onze Boretti buitenkeukens! Wat is er nu lekkerder dan heerlijk in het zonnetje koken voor uw gezin, familie en vrienden?

Boretti buitenkeuken

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk buiten in het zonnetje lekkere gerechten klaar te maken? Onze Boretti buitenkeukens maken dit voor u mogelijk! Kook, braad en bak uw favoriete gerechten, terwijl u geniet van de stralende zon, uw familie en vrienden. Eten klaarmaken voor een etentje was nog nooit zo gezellig!

Ieder soort buitenkeuken bij Satink

Onze Boretti buitenkeukens zijn er in allerlei soorten en maten, zodat wij altijd wel een buitenkeuken in ons assortiment hebben die past bij uw wensen én de beschikbare ruimte. Of dit nu een grote, uitgebreide buitenkeuken is of een buitenkeuken zonder alle ‘toeters en bellen’, wij hebben het voor u! Welke buitenkeuken het beste bij u past, is afhankelijk van hoe vaak en waarvoor u de buitenkeuken wilt gaan gebruiken. Kookt u ‘wel eens’ buiten voor uw gezin, dan past een minder uitgebreid model prima bij uw wensen. Wenst u voor grotere groepen maaltijden te bereiden, dan zijn de uitgebreide modellen hier perfect voor geschikt!

Grote Boretti buitenkeuken
Een ruim opgezette buitenkeuken van Boretti
Kleine Boretti buitenkeuken
Een meer bescheiden opzet van een Boretti buitenkeuken

Boretti buitenkeukens van alle gemakken voorzien

Binnen ons assortiment aan buitenkeukens vindt u een diversiteit aan mogelijkheden. Zo kunnen de buitenkeukens uitgevoerd worden met een gasfornuis, maar ook met houtskool om de authentieke barbecuesmaak te realiseren. Tevens is het mogelijk om voor een hybride vorm te kiezen, waarbij er zowel op gas als op houtskool kan worden gegrild. Daarnaast zijn er nog verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Wij laten u graag in onze showroom alle mogelijke opties zien!

Buitenkeuken van Boretti

Boretti buitenkeukens bij Satink!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Boretti buitenkeukens? Wij laten ze graag aan u zien in onze showroom! Loop gerust eens binnen, met of zonder afspraak! Mocht u een afspraak willen maken met een adviseur, dan kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Bekijk meer Boretti buitenkeukens