Keuken inspiratie

Doe keuken inspiratie op met alle verschillende keukenstijlen die u in de showroom van Satink Keukens & Badkamers vindt!

Keuken inspiratie | Keuken ideeën

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Satink Keukens & Badkamers heeft de grootste keukenshowroom van Zwolle en omstreken. Bij ons vindt u werkelijk alle mogelijke keukenstijlen, zodat u zich goed kunt oriënteren. Wanneer u nog niet genoeg inspiratie heeft, bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt ook lekker vanuit huis door onze online keuken inspiratie pagina’s kijken, hier vindt u veel van onze eigen keukens. Heeft u al een idee hoe uw droomkeuken eruit moet zien? Plan een afspraak in voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs!

Moderne keukens van Satink Zwolle

Moderne Keukens

Moderne Keukens

Moderne keukens zijn de keukens die het meest worden gezien in Nederland. Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen die zorgen voor rust in het design.


Landelijke keukens: warm en gezellig

Landelijke Keukens

Landelijke Keukens

Landelijke keukens zijn zeer populair in Nederland. Een landelijke keuken geeft een warm, nostalgisch gevoel en geeft bovendien veel keuzevrijheid in kleur en opstelling.


Design keukens: zeer exclusieve keukens

Design Keukens

Design Keukens

Design keukens staan bekend om hun exclusiviteit in design, kwaliteit en functionaliteit. Zoekt u een keuken met een perfecte afwerking? Dan is een design keuken iets voor u!


Houten keukens: warmte en gezelligheid

Houten Keukens

Houten Keukens

Houten keukens of keukens met houten accenten geven uw huis een gezellig en warme uitstraling. Houten keukens kunnen worden voorzien van de meest moderne apparaten, zonder daarbij afbreuk te doen aan het design


Eiland keukens: praktisch en fraai

Eiland Keukens

Eiland Keukens

Een keukeneiland maakt praktisch gebruik van de ruimte in de keuken, maar verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid van de keuken. Daarnaast geeft het de keuken een meer exclusieve en moderne uitstraling.


Keuken inspiratie: witte keuken

Witte Keukens

Witte Keukens

Een witte keuken oogt fris en ruimtelijk. Door te kiezen voor een bepaalde afwerking kan er een bepaalde uitstaling worden meegegeven aan de keuken. Zo zorgt een hoogglans afwerking al snel voor een moderne uistraling.


Keuken ideëen: Duitse keukens

Duitse Keukens

Duitse Keukens

De bekende uitspraak ‘Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid’ gaat ook op voor de Duitse keukens. Keukens uit Duitsland staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Rechte keuken inspiratie

Rechte Keukens

Rechte Keukens

Rechte keukens lenen zich voor bijna iedere keukenstijl en passen binnen iedere woning. Zeker in woningen waar de ruimte klein is, komen rechte keukens goed tot hun recht.

Nostalgische keuken ideeën

Nostalgische Keukens

Nostalgische Keukens

De nostalgische keuken geeft u het gezellige gevoel van vroeger. Ook binnen de nostalgische keuken is er plaats voor moderne apparatuur, waardoor het beleven van het moderne kookplezier ook mogelijk is!

Hoogglans keukens | Keuken inspiratie

Hoogglans Keukens

Hoogglans Keukens

Hoogglans keukens staan bekend om hun moderne uitstraling. Het is echter ook mogelijk om nostalgische of klassieke keukens uit te voeren in hoogglans!

Klassieke keukens | Keuken ideeën van Satink

Klassieke Keukens

Klassieke Keukens

Klassieke keukens weten het gevoel van vroeger perfect te combineren met het comfort van nu.

Tips en voorbeelden van kleine keukens

Kleine Keukens

Kleine Keukens

Bekijk voorbeelden van kleine keukens en krijg praktische tips om een kleine keuken optimaal in te richten naar uw wensen.

U-keukens: praktisch in gebruik

U-Keukens

U-Keukens

De u-keukenopstelling is zeer praktisch in gebruik. Tevens is deze opstelling uitstekend te combineren met iedere keukenstijl. Zelfs in de opstelling is nog variatie mogelijk met losse of vaste delen.

Inspiratie woonkeukens

Woonkeukens

Woonkeukens

Woonkeukens staan bekend als de gezelligste keukens van Nederland, en terecht! Doe hier inspiratie op voor deze keukenstijl.

RVs keuken inspiratie

RVS keukens

RVS keukens

RVS keukens zien er professioneel uit en gaan erg lang mee. Bekijk onze RVS keukens ter inspiratie!

Onze tijdloze keukens

Tijdloze keukens

Tijdloze keukens

Een keuken die nooit gaat vervelen? Kijk dan eens naar onze tijdloze keukens!

Zwarte keuken inspiratie

Zwarte keukens

Zwarte keukens

Zwarte keukens zijn veelzijdig, chique en stralen exclusiviteit uit!