Goedkope keukens tot €10.000

Keuken inspiratie | Keuken ideeën

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

In onze showroom, de grootste van Zwolle en omgeving, vindt u keukens in alle prijsklassen! Zo kunt u ook bij ons terecht voor goedkope keukens, waarbij er geen concessies te hoeven worden gedaan in kwaliteit. Bekijk de keukens in de prijsklasse tot €10.000,- hieronder. Mocht u meer van onze keukens willen bekijken, kunt u veel van onze keukens vinden op onze keuken inspiratie pagina! Wilt u graag geadviseerd worden of samen met een adviseur een tekening maken van uw droomkeuken? Plan een afspraak in voor een vrijblijvend gesprek!

Salvani keuken tot €10.000,-
Salvani

Salvani

Een rechte keuken in een modern jasje van Salvani. Deze goedkope keuken, maar toch van zeer hoge kwaliteit, heeft u al onder de prijs van €10.000,-. Plan een afspraak in en bespreek de mogelijkheden!

Showroom afspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

IQ Keuken tot €10.000,-
IQ Keukens

IQ Keukens

Deze rechte, compacte keuken van IQ Keukens past in bijna iedere woning en budget! Laat u voorlichten over de voordelen en mogelijkheden van deze IQ Keuken!

Showroom afspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Salvani goedkope keukens tot €10.000,-
Salvani

Salvani

Dit is een rechte keuken van Salvani in de moderne stijl. Deze goedkope keuken valt in de prijsklasse tot €10.000,-, maar is wel van de hoogste kwaliteit! U kunt deze keuken nog aanpassen naar uw wensen.

Showroom afspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen