Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn vooral door hun knusse en warme uitstraling erg populair in Nederland. Een bijkomend voordeel is dat er enorm veel keuzemogelijkheden zijn op het gebied van detail en afwerking. Hierdoor kunt u een landelijke keuken helemaal naar uw eigen zin ontwerpen!

Landelijke keukens | Keuken inspiratie

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Een van de meest populaire keukenstijlen van het moment is toch wel de landelijke stijl keukens. Landelijke keukens hebben naast de warme en knusse uitstraling iets tijdloos en nostalgisch. Dit, gecombineerd met de talloze mogelijkheden voor de inrichting en uitstraling, maakt landelijke keukens geschikt voor iedereen.

De knusse landelijke keuken

Bij een landelijke keuken wordt er veelal gebruikt gemaakt van hout of houten elementen. Daarnaast is de landelijke keuken te herkennen aan de grote schouw boven het fornuis. Een derde karakteristiek is een achterwand die is betegeld of bestaat uit een doorgetrokken werkblad. In het ontwerp van de keuken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en warme tinten. Dit geeft een landelijke keuken zijn knusse, gezellige uitstraling.

Klassieke landelijke keuken

De vele details die worden gebruikt in de landelijke keuken zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden zijn om een bepaalde stijl een de keuken mee te geven. Zo geven strakkere lijnen met weinig details de landelijke keuken een moderne uitstraling. Wanneer er juist veel detail in de keuken wordt gebruikt, krijgt de keuken al snel een klassieke uitstraling.

Het ontwerpen van landelijke keukens

Door de talloze mogelijkheden komt een ervaren adviseur u al snel van pas. Een adviseur van Satink Keukens & Badkamers kan al uw wensen realiseren. Bij het ontwerp zal de adviseur u van advies voorzien in de mogelijkheden waarbij op het budget wordt gelet. Een landelijke keuken heeft u bij Satink binnen elk budget. Loopt u eens binnen in onze showroom voor meer inspiratie.
Hier kunt u op uw gemak genieten van onze befaamde gastvrijheid en de verschillende keukenstijlen en merken bekijken.

Om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend (oriënterend) gesprek met een van onze adviseurs kunt u tijdens onze openingstijden telefonisch contact opnemen via 038 – 454 2975. Tevens kunt u contact opnemen via ons online contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk meer Landelijke keukens