Vrijstaande keuken

Vrijstaande keukens zijn in het algemeen zeer stijlvolle keukens met een exclusieve uitstraling. Daarnaast is een vrijstaande keuken, dankzij de grote hoeveelheid ruimte, een genot om in te koken!

Vrijstaande keukens van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Vrijstaande keukens bieden verrassend veel voordelen ten opzichte van andere keukenopstellingen. Het voor de hand liggende voordeel is dat u van verschillende kanten in de keuken kunt werken. Echter is een vrijstaande keukenopstelling ook bijzonder stijlvol en is de keuken dankzij de ruimte zeer multifunctioneel.

Stijlvolle vrijstaande keuken

Eén van de voornaamste redenen waarom onze klanten voor een vrijstaande keuken kiezen is dat deze opstelling van zichzelf al een bepaalde exclusiviteit uitstraalt. Daarnaast heb je de grootst mogelijke vrijheid in het ontwerp. Iedere stijl kan namelijk worden gecreëerd.

De vrijstaande keukenopstelling wordt vaak ontworpen als een combinatie van een keukeneiland met één muur voor apparatuur en (ondiepe) keukenkasten. Zie ook het onderstaande voorbeeld.

Vrijstaande eiland keuken
Sfeervolle vrijstaande keuken met kookeiland, waarbij de oven en de Amerikaanse koelkast zijn verwerkt in een wand met keukenkasten.

Multifunctionele keuken

Een voordeel waar u normaal gesproken niet zo snel bij stilstaat; de multifunctionaliteit van de vrijstaande keuken. Doordat de keuken van meerdere kanten te benaderen valt, kan deze ook door meerdere personen tegelijk worden gebruikt. Dit is mede mogelijk dankzij de bovengemiddeld grote hoeveelheid aan werkruimte.

Moderne vrijstaande keuken
Moderne vrijstaande keuken met opvallende houten bar.

Creëer ruimte met een vrijstaande keuken

Veel mensen denken dat een vrijstaande keuken zich alleen leent voor de woningen met zeeën van ruimte voor de keuken. Zij weten niet dat een kleinere keukenruimte juist meer profiteert van een vrijstaande keuken. De vrijstaande keukenopstelling creëert juist ruimte, zeker voor het gevoel. Wel is het voor de wat kleinere keukenruimte een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen. Maar gelukkig kunnen onze adviseurs u daar perfect bij helpen!

Vrijstaande design keuken
Vrijstaande keuken met een uniek design.

Uw eigen droomkeuken

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan met onze verschillende keukenstijlen? Wilt u graag overgaan tot het ontwerpen van uw droomkeuken? Kom dan gerust eens langs in de grootste showroom van Zwolle en geniet van nóg meer inspiratie op het gebied van keukens.

U bent van harte welkom om zonder afspraak onze showroom binnen te stappen. Als u er echter zeker van wilt zijn dat een van onze adviseurs ruim de tijd voor u heeft, dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen via het contactformulier.

Vrijstaande keuken in u-opstelling
Vrijstaande keukenopstelling in de u-vorm, waarbij een houten bar als verbinding fungeert.