Woonkeuken

Wilt u ook een keuken vol gezelligheid, lekker koken en een ontspannen sfeer? Dan is een woonkeuken iets voor u!

Woonkeukens van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Steeds vaker is de huiskamer niet langer dé centrale plek in huis, maar neemt de keuken deze rol over. De woonkeuken zorgt ervoor dat deze centrale plek een plek is waar gezellig samenkomen, koken, eten en ontspannen eerder regel is dan uitzondering. Onderstaand leest u de mogelijkheden van de woonkeuken en hoe u er zelf één zou kunnen ontwerpen.

Hoe ziet de inrichting van een woonkeuken eruit?

Wat de inrichting betreft kan een woonkeuken op diverse manieren worden opgebouwd, zolang er maar ruimte is om te ‘leven’. Wat vaak terugkomt in de woonkeuken is een keukeneiland dat dient als kookeiland, bar, eettafel of een combinatie hiervan. Qua keukenstijl heeft u eigenlijk alle keuzevrijheid, een woonkeuken kan namelijk in iedere keukenstijl worden gerealiseerd.

Hieronder geven wij u een aantal voorbeelden van woonkeukens in diverse stijlen. Mocht u zelf een woonkeuken willen ontwerpen dan kunt u gebruik maken van onze eigen KeukenCreator. Mocht u liever direct met een van onze adviseurs uw droomkeuken ontwerpen dan kunt u uiteraard ook afspraak inplannen.

Gezellige houten woonkeuken

Wat straalt er nu meer gezelligheid uit dan een houten woonkeuken? In de onderstaande woonkeuken ziet u een eiland waarbij het kookgedeelte is gecombineerd met een plek om gezellig samen te komen of te eten. Doordat er gekozen is voor een strakke afwerking van het hout is een moderne gezellige look ontstaan.

Gezellige houten woonkeuken

Kleine woonkeukens

Woonkeukens zijn over het algemeen ruim opgezet, maar dat betekent niet dat er geen woonkeuken gerealiseerd kan worden in de kleine ruimte! Door slim gebruik te maken van de ruimte, is het mogelijk om een ruimte te creëren waar het mogelijk is om gezellig samen te komen, te koken en heerlijk te genieten van het eten aan de bar.

Moderne kleine woonkeuken

Woonkeuken met eettafel

Door de eettafel te integreren in uw keuken, bespaart u niet alleen veel ruimte, maar maakt dit de keuken ook direct een stuk gezelliger. Eten klaarmaken in gezelschap is dan opeens geen taboe meer! In de onderstaande keuken ziet u dat de keuken en eettafel gecombineerd kunnen worden om een echte woonkeuken te creëren.

Woonkeuken met eettafel

Meer inspiratie op keukengebied

Wil u meer inspiratie opdoen op het gebied van woonkeukens? In de onderstaande slider vindt u nog enkele voorbeelden van de door ons geselecteerde woonkeukens. Ook geïnteresseerd in onze andere stijlen? Bekijk dan eens het overzicht van al onze keukenstijlen!

Bekijk meer Woonkeuken