Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

De perfecte tafeldecoratie tijdens de feestdagen

20-12-2022

De decembermaand met de daarbij behorende feestdagen is een heerlijke tijd. Gezellig samenkomen met vrienden en familie. Het hele huis versierd, de mooiste gerechten en de lekkerste dranken. Iedereen doet zijn best om van de feestdagen een extra feestelijke aangelegenheid te maken. Tijdens het kerstdiner kan mooie tafeldecoratie natuurlijk niet achterblijven! Satink Keukens geeft je graag tips voor de perfecte tafeldecoratie tijdens de feestdagen.

Het mooiste servies voor een speciale gelegenheid

Mooi servies en bestek kan de tafelaankleding direct naar een hoger niveau tillen! Zo is gekleurd bestek ideaal om op een subtiele manier extra kleur toe te voegen aan de tafeldecoratie. Goudkleurig bestek geeft gelijk een feestelijk tintje aan tafel en past perfect bij de feestdagen! De hoeveelheid bestek geeft daarnaast op een leuke manier weg wat de tafelgasten kunnen verwachten van jouw feestelijke diner. Trek daarnaast de mooiste wijnglazen uit de kast. Heerlijke wijnen verdienen tenslotte ook een mooi wijnglas!

De perfecte tafeldecoratie tijdens de feestdagen | Tafeldecoratie meergangenmenu | Satink Keukens

Versier de tafel met subtiele decoratie

Of het nu om Kerstmis of de jaarwisseling gaat, voor beide feestdagen is er de nodige tafeldecoratie te vinden. Tijdens het kerstdiner zijn kerststukken, kersttakjes of kerstballen een leuke toevoeging op tafel. Voor de jaarwisseling zijn gouden en zilveren decoraties typerend. Hetgeen wat bij beide aangelegenheden hoe dan ook voor extra sfeer zorgt, is het gebruik van kaarsen. Het kaarslicht geeft extra sfeer en genegenheid.

De perfecte tafeldecoratie tijdens de feestdagen | Subtiele tafelversiering | Satink Keukens

Personaliseer jouw tafeldecoratie

Hoe leuk is het om de tafelinrichting helemaal eigen te maken? Tafeldecoratie is met details gemakkelijk te personaliseren. Zo kun je een eigen menukaartje ontwerpen. Of maak eigen naamkaartjes om jouw gasten op de juiste plek aan tafel te begeleiden. Een laatste tip is het schrijven en neerzetten van volledig persoonlijke kerstkaarten. Zo kan je dat ene bijzondere moment van het afgelopen jaar aanhalen of kun je diegene iets bijzonders toewensen voor het aankomende jaar!

De perfecte tafeldecoratie tijdens de feestdagen | Gepersonaliseerde menukaart | Satink Keukens

Meer keuken inspiratie bij Satink Keukens

Wil je meer inspiratie met betrekking tot keukendecoratie of ben je wellicht aan het oriënteren op het aanschaffen van een nieuwe keuken? Volg Satink Keukens dan op Instagram en Facebook. Hier vind je regelmatig trends, noviteiten en heel veel inspiratie op het gebied van keukens en keukendecoratie. Kom daarnaast vooral langs in onze showroom om nog meer inspiratie op te doen. Een showroomafspraak is online zo gemaakt!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
23 jun - 2023 Bart uit Zwolle Zeer veel tijd voor ons genomen…

Fred heeft heel veel tijd genomen om ons te helpen met het samenstellen van de keuken voor ons nieuwbouwhuis. Hij heeft goed meegedacht met…

Satink Keukens | Border 9
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
13 jun - 2023 Anne Groen uit Zwolle IWe zijn goed geholpen.

Gastvrij, goede adviezen en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen

Satink Keukens | Border 9
30 okt - 2023 Chris en Linda uit Zwolle Zonder consessies binnen budget gebleven

We zijn uitstekend geadviseerd door Tina Eenkhoorn, ze luisterde goed naar onze wensen, heeft ons verschillende opties laten zien in de uitgebreide showroom. Uiteindelijk…

Satink Keukens | Border 10
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
14 apr - 2024 Edwi uit Zwolle Heel fijn gesprek en advies gehad…

De medewerker van Satink Keukens heeft eerst met mij besproken wat ik precies zoek. Hierbij vooral geluisterd en op basis van mijn input het…

Satink Keukens | Border 10
11 dec - 2023 Greetje uit Veendam Uitstekend!

Wij zijn bij Satink keukens goed geinformeert. Fijn personeel. Luisteren goed naar je wensen en denken mee. Kortom super bedrijf!

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
5 apr - 2024 C. Potjewijd uit Noordwijk Zonder afspraak binnen gelopen geweldig geholpen.

De showroom ziet er ruim uit goede keus en straalt een welkom uit. We hadden geen afspraak gemaakt maar konden toch direct geholpen worden.…

Satink Keukens | Border 10
11 jan - 2024 E uit Zwolle Zeer prettig

Wij hebben afgelopen maand een keuken gekocht bij Tina. Erg fijn. Goed geholpen. Nam de tijd en stuurde ons waar het nodig was. Bedankt!

Satink Keukens | Border 8
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 85 beoordelingen in de laatste 12 maanden.