Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Dé trends in keukenmengkranen

10-03-2020

Vandaag de dag zijn keukenmengkranen bijna niet meer uit keukens weg te denken. Zeker niet als we het hebben over moderne keukens. Hierin zijn deze kranen momenteel vrijwel onmisbaar. De keukenmengkraan heeft de afgelopen jaren niet alleen op technisch gebied, maar ook op het gebied van design een flinke vooruitgang geboekt. We vertellen je graag meer over de huidige trends in keukenmengkranen!

Quooker Fusion keukenmengkraan | Satink Keukens

Keukenmengkraan met kokend water

Waarschijnlijk komen de keukenmengkranen met kokend water je het bekendst voor. Met dit moderne product is de waterkoker eigenlijk overbodig geworden. Zo is onder andere het merk Quooker op de markt gekomen met de Quooker Fusion, welke beschikt over zowel koud, warm als kokend water.

Nieuwe alles-in-één-(keukenmeng)kranen

De markt waarin de keukenmengkranen zich bevinden, ontwikkelt zich sneller dan verwacht. Zo beschikken de kranen tegenwoordig ook over extra functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld de flexibele uittrekslang van de Quooker Flex. Met deze kraan haal je extra bereik in huis, waardoor je eenvoudig pannen, groenten en fruit kunt afspoelen en zelfs je glazen op het keukenblad kunt vullen.

Daarnaast zijn er momenteel zelfs kranen met koud, warm, kokend, gefilterd én bruisend water. De Quooker Cube kraan is hiervan een goed voorbeeld. Deze vijf-in-één-kraan maakt het gebruik van plastic (water)flessen overbodig en is dus niet alleen heel handig en je bent hiermee ook duurzaam bezig.

Keukenmengkraan in Messing Patina | Satink Keukens

Keukenmengkranen in een uniek design

De keukenmengkranen beschikken niet alleen over innovatieve functionaliteiten, ze zijn daarnaast ook beschikbaar in vele verschillende designs. Naast de klassieke materialen RVS, Chroom en Nikkel glans, kun je tevens kiezen voor een (mat) zwarte, koperen of gouden keukenmengkraan. Daarnaast onderscheid Quooker zich wederom door met een nieuwe finish op de markt te komen, namelijk de Quooker kraan in Messing Patina. Deze kraan verandert bij aanraking langzaam van kleur en is een echte eyecatcher voor je woning!

Keukenmengkranen bij Satink Keukens

Ben je op zoek naar een keukenmengkraan voor in jouw keuken? Dan kunnen wij je uiteraard verder helpen. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom in Zwolle. Onze professionele keukenadviseurs staan graag voor je klaar om je van meer informatie te voorzien en om je te helpen bij het vinden van een passende kraan.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.