Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

De wereld van gekleurde keukens

28-05-2020

Hoewel wij vandaag de dag veel witte, zwarte en grijze keukens voorbij zien komen, wordt er ook regelmatig gekozen voor keukens in opvallende, frisse kleuren. Deze vrolijke keukens hebben een avontuurlijke uitstraling en passen in vele soorten interieurs. Op zoek naar een eigenzinnige keuken met een hip uiterlijk? Dan is een keuken in kleur zeker het overwegen waard! Uiteraard vertellen we je hier graag meer over.

Een keuken in kleur kun je natuurlijk op verschillende manieren realiseren. Kies je voor een compleet gekleurde keuken? Of verwerk je de kleuren liever in kleinere keukenelementen? In beide gevallen geef je jouw keuken een compleet andere uitstraling. Er zijn tal van mogelijkheden voor het realiseren van een gekleurde keuken.

Rode Satink Keukens

Keuken in warme kleurtint

Heb je de voorkeur voor een keuken in een warme tint? Dan kun je kiezen uit kleuren als geel, oranje en rood. Je creëert hiermee een warme, maar ook gezellige sfeer in je keuken. Door warme kleuren met witte of houten keukenelementen te combineren, geef jij je keuken een rustig uiterlijk. Combineer je deze kleuren met een donkere tint? Dan geef je de ruimte juist een krachtige uitstraling.

Keuken in koude kleurtint

Kies je voor een keuken in een koude kleur? Dan kun je denken aan een blauwe, turquoise of groene keuken. Net als bij warme kleurtinten, kun je deze kleuren gemakkelijk met lichte en donkere keukenelementen combineren. Hiermee krijgt jouw keuken een bijzonder contrast, zonder dat de koude kleuren te overheersend zijn.

Groene landelijke keuken met hout

Laat je inspireren door Satink Keukens

Of je nu op zoek bent naar een opvallend gekleurde keuken of een keuken in een wat rustigere tint, bij Satink Keukens vind je een groot assortiment aan keukens in verschillende stijlen, kleuren en opstellingen. Laat je inspireren via onze online inspiratiepagina’s of download onze digitale inspiratieboeken. Uiteraard nodigen wij je ook graag uit om een bezoekje aan onze volledig vernieuwde showroom te brengen!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
11 dec - 2023 Jeroen Beekman uit Giethoorn Zeer plezierig geholpen door Peter.

Prachtige showroom met veel SieMatic keukens. Peter heeft ons fantastisch geholpen en dus met heel veel plezier hier een keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 William uit Urk Een succes

Wij dachten van buiten veel te dure zaak voor ons. naar alles uitgezocht bleek dus echt voor ieder wat wils in iedere prijsklassen hele…

Satink Keukens | Border 8
9 feb - 2024 René Veldkamp uit Hattem Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
29 okt - 2023 Theo en Joke uit Voorst Deskundig geadviseerd en heel prettig contact…

Afgelopen week een keuken bij u gekocht. We zijn uitgebreid en deskundig geadviseerd door uw verkoper Dennis bij wie we direct een goed gevoel…

Satink Keukens | Border 9
7 dec - 2023 Familie NN uit Zwolle Plezierige gesprekken en meedenken met onze…

Er wordt aandacht en tijd besteed in de gesprekken over hoe de uiteindelijke keuken er uit komt te zien. Er wordt geen mening opgedrongen,…

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
5 apr - 2024 C. Potjewijd uit Noordwijk Zonder afspraak binnen gelopen geweldig geholpen.

De showroom ziet er ruim uit goede keus en straalt een welkom uit. We hadden geen afspraak gemaakt maar konden toch direct geholpen worden.…

Satink Keukens | Border 10
27 maa - 2024 Dinand en Marry Stegeman uit Twello Dennis=prettig, persoonlijk, deskundig, professioneel. Satink=zeer aansprekende…

Het contact met Satink Zwolle kwam tot stand op advies van Van Norel Bouwbedrijf, dat de nieuwbouw van ons appartement binnen het Duo Nova-project…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.