Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Dit is onmisbaar in een luxe keuken

20-01-2023

Een keuken is meer en meer een plek om met het gezin samen te komen na een lange werkdag, een plek om vrienden te ontvangen voor een goed glas wijn en zelfs een plek om in te werken. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor luxe keukens. Want een speciale plek verdient eenmaal speciale aandacht! Maar welke elementen maken een keuken een luxe keuken? Kortom, wat is onmisbaar in een luxe keuken?

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Landelijke keuken met groene keukenkasten | Satink Keukens

Een luxueus keukendesign op maat

Een luxe keuken begint bij het ontwerp. Het design van de keuken is vaak in nauwe samenwerking tussen de klant en de keukenadviseur tot stand gekomen. Vooraf wordt alles tot in de puntjes uitgedacht, van de kleur- en stijlkeuze tot aan de keuze in gebruik van lijnen en rondingen. Ook aan de keuze voor hoogwaardige materialen wordt veel aandacht gegeven. Ga je voor hoogwaardige materialen als graniet, composiet en hout? Of denk je out-of-the-box door te experimenteren met andere exclusieve materialen? Precies deze bedachtzaamheid én de correcte uitvoering in het design zorgt voor het luxueuze karakter.

Niet alleen de grote zaken in het design geven een luxe keuken een typerend karakter, ook de kleinste details doen er toe. Zo kan het juiste gebruik van verlichting in de keuken veel doen voor de sfeer in de keuken. Het gebruik van (verlichte) greeplijsten kan het design tevens een ware facelift geven. In praktische zin is het daarnaast ook fijn als de keuken genoeg opbergruimte heeft in de vorm van handige interieursystemen, geheel ontworpen naar jouw wensen en behoeften.

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Industriële keuken | Satink Keukens

Luxe apparatuur in een luxe keuken

Wanneer het design een luxueus karakter heeft, kan de apparatuur vanzelfsprekend niet achterblijven. Een 4-in-1 oven, een slimme koelkast, een inductieplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, een wijnklimaatkast: zomaar voorbeelden van luxe keukenapparatuur voor in jouw luxe keuken. Al de apparatuur zorgt ervoor dat het bereiden van gerechten en dranken aangenamer wordt en je jezelf kan uitdagen om de chef-kok in jou naar boven te laten komen!

Wat luxe apparatuur in een luxe keuken volledig afmaakt is wanneer deze apparatuur is ingebouwd. Geen losse elementen maar één geheel samen met het design van de keuken. Dit zal uiteindelijk resulteren dat het schitterende design van een luxe keuken nog meer uit het oog springt!

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Afzuiginstallatie in inductieplaat | Satink Keukens

Doe meer luxe keukeninspiratie op in onze showroom

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor luxe keukens? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in het Overijsselse Zwolle. Hier staan schitterende luxe keukens tentoongesteld, waaronder van het Duitse designmerk SieMatic! Laat je door één van onze keukenadviseurs meenemen in de wereld van luxe keukens, maak online snel een showroomafspraak!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
7 feb - 2024 Hans uit Brummen Het was een verrassend ontspannen ontmoeting.

Genoeg redenen om jullie bij anderen aan te bevelen.

Satink Keukens | Border 10
22 okt - 2023 Paul uit Gorssel perfect !

Zeer prettige besprekingen en goed advies.

Satink Keukens | Border 10
13 jan - 2024 Jaap Willem en Monique uit Wildervank Kundig, professioneel en gezellig begeleid bij…

Goed geïnformeerd door Dennis, die ons op een zeer plezierige wijze heeft geholpen. Alle verzoeken van ons werden vlot beantwoord.

Satink Keukens | Border 9
12 nov - 2023 H Huiskamp uit Heerde Goed advies gekregen

We zijn prettig geholpen niet opdringerig maar met echt goede tips waar we erg blij mee waren een verkoper die zich inleefde in de…

Satink Keukens | Border 10
25 nov - 2023 Marianne uit Hattem Fantastische ervaring

Als je op zoek bent naar een keuken dan zeker bij Satink gaan kijken. Niet alleen prachtige keukens daar, ook fantastische personeel die meedenken…

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
11 jun - 2023 Huub uit Almere Uitstekend

In het universum van heel veel keukens en mogelijkheden wordt je keurig, aan de hand van je eigen wensen, door de mogelijkheden geloodst.

Satink Keukens | Border 8
15 mei - 2023 Quinta uit Deventer Welkom en goed advies

We voelen ons er welkom geheten, zijn goed behandeld en goed geadviseerd door Fred. Ze nemen echt de tijd voor je.

Satink Keukens | Border 10
8 dec - 2023 Abdul uit Zwolle zeer prettig in omgang en eerlijke…

Eerst goed geluisterd naar onze wensen, vervolgens diverse opties/keuzes besproken. Voldoende tijd en aandacht.

Satink Keukens | Border 9
3 jul - 2023 Deniz uit Zwolle uitstekend

Ik ben uitstekend geholpen. Op voorhand kwam ik de winkel binnen met een ontwerp. De adviseur Jay had voor mij niet lang nodig om…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.