Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Dit is onmisbaar in een luxe keuken

20-01-2023

Een keuken is meer en meer een plek om met het gezin samen te komen na een lange werkdag, een plek om vrienden te ontvangen voor een goed glas wijn en zelfs een plek om in te werken. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor luxe keukens. Want een speciale plek verdient eenmaal speciale aandacht! Maar welke elementen maken een keuken een luxe keuken? Kortom, wat is onmisbaar in een luxe keuken?

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Landelijke keuken met groene keukenkasten | Satink Keukens

Een luxueus keukendesign op maat

Een luxe keuken begint bij het ontwerp. Het design van de keuken is vaak in nauwe samenwerking tussen de klant en de keukenadviseur tot stand gekomen. Vooraf wordt alles tot in de puntjes uitgedacht, van de kleur- en stijlkeuze tot aan de keuze in gebruik van lijnen en rondingen. Ook aan de keuze voor hoogwaardige materialen wordt veel aandacht gegeven. Ga je voor hoogwaardige materialen als graniet, composiet en hout? Of denk je out-of-the-box door te experimenteren met andere exclusieve materialen? Precies deze bedachtzaamheid én de correcte uitvoering in het design zorgt voor het luxueuze karakter.

Niet alleen de grote zaken in het design geven een luxe keuken een typerend karakter, ook de kleinste details doen er toe. Zo kan het juiste gebruik van verlichting in de keuken veel doen voor de sfeer in de keuken. Het gebruik van (verlichte) greeplijsten kan het design tevens een ware facelift geven. In praktische zin is het daarnaast ook fijn als de keuken genoeg opbergruimte heeft in de vorm van handige interieursystemen, geheel ontworpen naar jouw wensen en behoeften.

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Industriële keuken | Satink Keukens

Luxe apparatuur in een luxe keuken

Wanneer het design een luxueus karakter heeft, kan de apparatuur vanzelfsprekend niet achterblijven. Een 4-in-1 oven, een slimme koelkast, een inductieplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, een wijnklimaatkast: zomaar voorbeelden van luxe keukenapparatuur voor in jouw luxe keuken. Al de apparatuur zorgt ervoor dat het bereiden van gerechten en dranken aangenamer wordt en je jezelf kan uitdagen om de chef-kok in jou naar boven te laten komen!

Wat luxe apparatuur in een luxe keuken volledig afmaakt is wanneer deze apparatuur is ingebouwd. Geen losse elementen maar één geheel samen met het design van de keuken. Dit zal uiteindelijk resulteren dat het schitterende design van een luxe keuken nog meer uit het oog springt!

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Afzuiginstallatie in inductieplaat | Satink Keukens

Doe meer luxe keukeninspiratie op in onze showroom

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor luxe keukens? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in het Overijsselse Zwolle. Hier staan schitterende luxe keukens tentoongesteld, waaronder van het Duitse designmerk SieMatic! Laat je door één van onze keukenadviseurs meenemen in de wereld van luxe keukens, maak online snel een showroomafspraak!

Volg ons op social media

Wilt u meer keukeninspiratie? We delen regelmatig tips, trends en noviteiten op onze socialmediakanalen!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina's vol keukeninspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is het ideale startpunt voor jouw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
29 okt - 2023 Theo en Joke uit Voorst Deskundig geadviseerd en heel prettig contact…

Afgelopen week een keuken bij u gekocht. We zijn uitgebreid en deskundig geadviseerd door uw verkoper Dennis bij wie we direct een goed gevoel…

Satink Keukens | Border 9
8 dec - 2023 Abdul uit Zwolle zeer prettig in omgang en eerlijke…

Eerst goed geluisterd naar onze wensen, vervolgens diverse opties/keuzes besproken. Voldoende tijd en aandacht.

Satink Keukens | Border 9
19 mei - 2024 Jacob uit Leeuwarden Prachtige showroom en deskundig advies

Afgelopen weekend hebben mijn vrouw en ik voor onze nieuwbouwwoning een fantastische Siematic SLX keuken gekocht bij Satink. We zijn tijdens onze twee verkoopgesprekken…

Satink Keukens | Border 10
6 jun - 2024 Evelien uit Oosterwolde Fantastisch geholpen, goed meegedacht met de…

Voor de nieuwbouw van ons huis zochten we een keuken. Met de ervaring van een ruim 20-jaar oude Siematic keuken in ons vorige huis,…

Satink Keukens | Border 9
13 jul - 2024 Joke Hooijmans uit Epe Fred is top

Fred is een ervaren verkoper die goed meedenkt en adviseert. Niet opdringerig. Het is al onze 2e keuken bij Fred. Dat zegt genoeg.

Satink Keukens | Border 10
6 jun - 2024 Brieuc Klooster uit Zwolle Betrokken en gedegen hulp

Peter heeft ons vanaf het begin goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.

Satink Keukens | Border 10
19 sep - 2024 Sten uit Zwolle Top service!

Erg goed geholpen door Satink, waardoor we onze droomkeuken konden realiseren!

Satink Keukens | Border 10
21 feb - 2024 Fokke Post uit Urk Een bedrijf met medewerkers dat professionaliteit…

Een hele prettige ervaring, goed gesprek en duidelijk advies. Open en eerlijke verkoper die niet zijn eigen mening opdrong maar de klant liet kiezen.…

Satink Keukens | Border 10
13 jan - 2024 A. de Haan uit Twello Prima, deskundig advies door Dennis

Samen met Dennis en mijn vrouw een prachtig keukenplan ontwikkeld. Zijn er erg blij mee.

Satink Keukens | Border 9
7 jun - 2024 Ruben uit Zwolle Top!

We hebben wederom een prettig gesprek gehad met Dennis, met als uitkomst een keuken waar wij erg blij mee zijn! Ook de prijs is…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.