Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Dit is onmisbaar in een luxe keuken

20-01-2023

Een keuken is meer en meer een plek om met het gezin samen te komen na een lange werkdag, een plek om vrienden te ontvangen voor een goed glas wijn en zelfs een plek om in te werken. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor luxe keukens. Want een speciale plek verdient eenmaal speciale aandacht! Maar welke elementen maken een keuken een luxe keuken? Kortom, wat is onmisbaar in een luxe keuken?

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Landelijke keuken met groene keukenkasten | Satink Keukens

Een luxueus keukendesign op maat

Een luxe keuken begint bij het ontwerp. Het design van de keuken is vaak in nauwe samenwerking tussen de klant en de keukenadviseur tot stand gekomen. Vooraf wordt alles tot in de puntjes uitgedacht, van de kleur- en stijlkeuze tot aan de keuze in gebruik van lijnen en rondingen. Ook aan de keuze voor hoogwaardige materialen wordt veel aandacht gegeven. Ga je voor hoogwaardige materialen als graniet, composiet en hout? Of denk je out-of-the-box door te experimenteren met andere exclusieve materialen? Precies deze bedachtzaamheid én de correcte uitvoering in het design zorgt voor het luxueuze karakter.

Niet alleen de grote zaken in het design geven een luxe keuken een typerend karakter, ook de kleinste details doen er toe. Zo kan het juiste gebruik van verlichting in de keuken veel doen voor de sfeer in de keuken. Het gebruik van (verlichte) greeplijsten kan het design tevens een ware facelift geven. In praktische zin is het daarnaast ook fijn als de keuken genoeg opbergruimte heeft in de vorm van handige interieursystemen, geheel ontworpen naar jouw wensen en behoeften.

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Industriële keuken | Satink Keukens

Luxe apparatuur in een luxe keuken

Wanneer het design een luxueus karakter heeft, kan de apparatuur vanzelfsprekend niet achterblijven. Een 4-in-1 oven, een slimme koelkast, een inductieplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, een wijnklimaatkast: zomaar voorbeelden van luxe keukenapparatuur voor in jouw luxe keuken. Al de apparatuur zorgt ervoor dat het bereiden van gerechten en dranken aangenamer wordt en je jezelf kan uitdagen om de chef-kok in jou naar boven te laten komen!

Wat luxe apparatuur in een luxe keuken volledig afmaakt is wanneer deze apparatuur is ingebouwd. Geen losse elementen maar één geheel samen met het design van de keuken. Dit zal uiteindelijk resulteren dat het schitterende design van een luxe keuken nog meer uit het oog springt!

Dit is onmisbaar in een luxe keuken | Afzuiginstallatie in inductieplaat | Satink Keukens

Doe meer luxe keukeninspiratie op in onze showroom

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor luxe keukens? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in het Overijsselse Zwolle. Hier staan schitterende luxe keukens tentoongesteld, waaronder van het Duitse designmerk SieMatic! Laat je door één van onze keukenadviseurs meenemen in de wereld van luxe keukens, maak online snel een showroomafspraak!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.