Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Een sfeervolle witte keuken

01-07-2019

Het gebruik van lichte, zachte tinten bieden je keuken rust en ruimte. Door een zachte tint op de muren te combineren met lichte meubels creëer je een bijzondere sfeer. Een witte keuken is hiervan het bewijs. Dit keukendesign is stijlvol en straalt rust uit. Bovendien kun je een witte keuken met verschillende elementen combineren voor een sfeervol geheel. Wij zetten wat ideetjes voor je op een rij.

Witte houten hoekkeuken | Satink Keukens

Hout elementen

Door een witte keuken met hout te combineren, geef je de ruimte een warme uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een houten werkblad. Daarnaast kun je de keuken ook aanvullen met houten plankjes waarop je je mooiste servies of kookboeken kwijt kunt. Ook dit geeft een sfeervolle en persoonlijke touch aan je keuken!

Witte betonlook keuken

Daarnaast is de betonlook erg populair. Je ziet dit zowel in woonkamers als in keukens. Het geeft je interieur een stoere, robuuste uitstraling en is een echte aanrader voor je witte keuken, als je het ons vraagt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een betonnen werkblad? Style het af met leuke snijplankjes, zo creëer je een gezellige keuken!

Witte betonlook keuken | Satink Keukens

Kleurrijke accessoires

Uiteraard kun je je witte keuken ook sfeervol maken zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Door gebruik te maken van kleurrijke accessoires, maak je je keuken namelijk al snel supergezellig. Denk hierbij aan snijplankjes in verschillende kleuren en materialen, een prullenbak in een opvallende kleur, een vaas met vrolijke bloemen of misschien wel een gekleurde koelkast als echte eyecatcher in je keuken!

Maak je keuken sfeervol met Satink Keukens & Badkamers

Of je nu een witte keuken, een zwarte keuken of een keuken in kleur hebt, sfeer kun je op talloze manieren creëren. Doe via onze website meer keukeninspiratie op, op onze website of volg ons op Facebook en Instagram. Hier posten wij regelmatig inspirerende berichten op het gebied van keukens en badkamers.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
8 feb - 2024 Veerle uit Zwolle Goed geholpen en ze namen de…

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Er werd mee gedacht en ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben.

Satink Keukens | Border 8
30 okt - 2023 Chris en Linda uit Zwolle Zonder consessies binnen budget gebleven

We zijn uitstekend geadviseerd door Tina Eenkhoorn, ze luisterde goed naar onze wensen, heeft ons verschillende opties laten zien in de uitgebreide showroom. Uiteindelijk…

Satink Keukens | Border 10
9 feb - 2024 René Veldkamp uit Hattem Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
19 okt - 2023 Annette uit Dronten Geweldig geholpen door ervaren verkoper!

Wij zijn vandaag geslaagd met het uitzoeken van onze keuken voor ons nieuwbouwhuis. We hebben in totaal 2 afspraken gehad bij Satink en zijn…

Satink Keukens | Border 10
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
9 maa - 2024 Hendrik uit Urk We zijn heel erg tevreden met…

We zijn erg blij met de keuken die we uitgekozen hebben bij satink. De showroom en personeel is fantastisch. We konden rustig door de…

Satink Keukens | Border 10
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
13 jul - 2024 Joke Hooijmans uit Epe Fred is top

Fred is een ervaren verkoper die goed meedenkt en adviseert. Niet opdringerig. Het is al onze 2e keuken bij Fred. Dat zegt genoeg.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.