Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Een stijlvolle donkere keuken

12-08-2019

Donkere keukens zijn chic en tijdloos. Een echte eye-catcher in je woning, als je het ons vraagt. Daarnaast is een donkere keuken gemakkelijk te combineren met diverse elementen. We zetten een aantal ideetjes voor je op een rij:

Donkere houten keuken

Voor een keuken met een nostalgische uitstraling, is een donkere houten keuken de juiste keuze. Door voor donker hout te kiezen krijgt je keuken zowaar een warme en luxueuze uitstraling. Deze keukenstijl komt tevens het best tot zijn recht als je het combineert met lichte elementen. Dit kan zowel met behulp van lampen, als met het gebruik van lichte(re) kleuren. Hiermee creëer je een ruimtelijk effect in de keuken.

Donkere marmere Satink keuken

Donkere marmerlook keuken

Het is al een lange tijd reuze populair, een donkere keuken in marmer(look). Het klassieke gesteente geeft je keuken een fraai, elegant en chic uiterlijk. Zo wordt het vaak verwerkt in de achterwand van de keuken, maar zie je het ook terugkomen in keukenbladen of zélfs in keukenaccessoires. Het materiaal, waarvan ieder stuk een unieke uitstraling heeft door de aderpatronen, maakt jouw keuken stijlvol. Daarnaast geeft donker marmer een warme sfeer aan je interieur.

Donkere betonlook keuken

Bij een keuken met een ruwe en robuuste uitstraling, adviseren wij je te kiezen voor een donkere keuken in betonlook. Hiermee krijgt je keuken een stoere, industriële en tegelijkertijd sfeervolle uitstraling. Je kan een keuken in deze stijl tot in de details uitwerken. Zo kun je kiezen voor mat zwarte keukenkastjes, een betonnen werkblad en (mat) zwarte keukenaccessoires zoals bijvoorbeeld een zwarte Quooker.

Donkere marmere Satink keuken

Keukeninspiratie opdoen bij Satink Keukens

Kortom, met een donkere keuken kun je vrijwel alle kanten op. Houd je van een huiselijke sfeer, dan kies je voor hout. Ga je toch liever voor een klassiekere keuken, dan is marmer een perfecte oplossing. Of wil je de keuken een stoer uiterlijk geven? Kies dan voor beton. Bij Satink Keukens vind je een groot assortiment aan donkere keukens in verschillende stijlen. Kom gerust langs bij ons in de showroom. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
24 mei - 2023 Herman uit Zwolle Uitstekende showroom en zeer deskundige begeleiding

De showroom laat uitstekend zien wat de mogelijkheden zijn. De zeer deskundige begeleiding was top. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 William uit Urk Een succes

Wij dachten van buiten veel te dure zaak voor ons. naar alles uitgezocht bleek dus echt voor ieder wat wils in iedere prijsklassen hele…

Satink Keukens | Border 8
7 feb - 2024 Hans uit Brummen Het was een verrassend ontspannen ontmoeting.

Genoeg redenen om jullie bij anderen aan te bevelen.

Satink Keukens | Border 10
29 okt - 2023 Theo en Joke uit Voorst Deskundig geadviseerd en heel prettig contact…

Afgelopen week een keuken bij u gekocht. We zijn uitgebreid en deskundig geadviseerd door uw verkoper Dennis bij wie we direct een goed gevoel…

Satink Keukens | Border 9
13 jan - 2024 Jaap Willem en Monique uit Wildervank Kundig, professioneel en gezellig begeleid bij…

Goed geïnformeerd door Dennis, die ons op een zeer plezierige wijze heeft geholpen. Alle verzoeken van ons werden vlot beantwoord.

Satink Keukens | Border 9
22 okt - 2023 Paul uit Gorssel perfect !

Zeer prettige besprekingen en goed advies.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
2 feb - 2024 I uit Kampen Prettig, eerlijk, en budgetgericht

We kregen alle tijd om rustig rond te kijken naar de wensen en voorkeuren. Daarna per onderdeel de keuken uitgezocht. Van te voren het…

Satink Keukens | Border 10
18 dec - 2023 Harry en Joke uit Vriescheloo de medewerker heeft ons op een…

Na een gastvrije ontvangst nam hij alle tijd om de verschillende mogelijkheden te laten zien en hij deed dat op een bijzonder aangename manier,…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 79 beoordelingen in de laatste 12 maanden.