Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Een stijlvolle keuken met schiereiland

29-01-2020

Droom je van een kookeiland in jouw keuken, maar heb je hier niet voldoende ruimte voor? Dan is een keuken met schiereiland dé oplossing! Deze keuken kun je op praktische manieren opstellen en past in zowel grote, als kleine ruimtes. Wij vertellen je er graag meer over.

Een schiereiland is een keukeneiland dat met één zijde aan de wand of het keukenblok grenst. Je kunt hier dus aan drie kanten omheen lopen. Deze keukenopstelling heeft de luxe uitstraling van een kookeiland en biedt daarnaast vele efficiënte voordelen.

Grijze Satink keuken met schiereiland

Schiereiland of kookeiland?

Een groot voordeel van een keuken met schiereiland is dat deze relatief weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor kun je deze keuken beter in een kleinere ruimte plaatsen dan een kookeiland. Bovendien biedt een schiereiland net zoveel opbergruimte als een eilandkeuken. Kies je ervoor om het schiereiland te laten grenzen aan het keukenblok? Dan hoeven er minder aansluitingen verplaatst te worden dan wanneer je voor een kookeiland zou kiezen. Dit betekent dus ook dat je voor een schiereiland een minder groot budget nodig hebt.

Stijlen schiereiland keuken

Een schiereiland keuken kun je op meerdere manieren indelen. In de meeste gevallen staat een schiereiland parallel aan of haaks op een keukenblok. Je kunt er echter ook voor kiezen om het schiereiland aan één kant tegen de muur te plaatsen. Gezelligheid aanbrengen in je keuken? Ga dan voor een schiereiland keuken met bar. Dit creëer je zeer gemakkelijk door een aantal barkrukken aan het schiereiland te plaatsen. Zo wordt het niet alleen een ruimte waarin er wordt gekookt, het wordt eveneens een gezellige leefruimte.

Moderne witte Satink keuken met schiereiland

Natuurlijk is deze keukenopstelling toe te passen in alle soorten keukenstijlen. Heb je het liefst een strakke, ruimtelijk ogende keuken? Ga dan bijvoorbeeld voor een witte moderne keuken. Toch liever iets meer sfeer creëren? Dan is de landelijke keukenstijl meer geschikt. Er zijn tal van mogelijkheden!

Schiereiland keukens bij Satink Keukens

Ben je enthousiast geworden over de keuken met schiereiland en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen keukenruimte? Onze keukenadviseurs informeren en adviseren je graag! Kom gerust eens langs in onze showroom of plan een afspraak in via onze website. Liever advies aan huis ontvangen? Geen probleem! Maak hiervoor eenvoudig een thuisadviesafspraak.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.