Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
SieMatic PURE RVS keuken | Satink Keukens

Is een RVS keuken alleen een restaurantkeuken?

27-05-2024

Waar RVS keukens, oftewel roestvrijstalen keukens, voorheen alleen in restaurantkeukens gebruikt werden, winnen deze tegenwoordig steeds meer terrein in de particuliere markt. Ben jij benieuwd waarom dit materiaal uiterst geschikt is voor jouw nieuwe keuken én kun je wel wat keukeninspiratie gebruiken? Lees dan snel deze blog verder!

Het materiaal

Van een roestvrijstalen keuken heb je super lang keukenplezier. Het materiaal roestvrijstaal is namelijk een erg duurzame keuze om te gebruiken in jouw keuken. Naast de duurzaamheid is vuilbestendigheid een welbekend voordeel van RVS keukens. Met een simpel doekje en sopje kun je het materiaal heel gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast niet geheel onbelangrijk is het feit dat roestvrijstaal super goed bestand is tegen vocht.

RVS keukens in verschillende stijlen

RVS is erg divers, je kunt het in heel veel verschillende keukenstijlen verwerken. Onderstaand geven wij een aantal voorbeelden van RVS keukens in de meest uiteenlopende stijlen die vast als goede inspiratiebron zullen dienen!

Luxe RVS keuken

De hierbij afgebeelde Systemat keuken is onderdeel van de nieuwe collectie en een perfect voorbeeld van de diversiteit die het materiaal te bieden heeft. Combineer het met een luxe materiaal zoals marmer en zo wordt een luxueuze blikvanger als deze gecreëerd.

Luxe RVS keuken | Satink Keukens

Industriële RVS keuken

Wil je een keuken met een écht industriële uitstraling? Dan is deze roestvrijstalen SieMatic URBAN keuken wellicht wel jouw droomkeuken! Het materiaal heeft namelijk van zichzelf al een industriële look en dit is erg goed te combineren met het strakke, stadse design van de URBAN-lifestyle.

Industriële RVS keuken | Satink Keukens

Moderne RVS keuken

Strakke lijnen, minimalistisch modern en perfect in balans is wat deze keuken het beste omschrijft. Deze SieMatic PURE keuken is een eyecatcher en een minimalistische keuken in één. Wanneer je deze keukenruimte binnenstapt valt deze keuken meteen op door de roestvrijstalen keukenfronten. Dit, terwijl het ontwerp van de keuken juist erg rustig, strak en minimalistisch is. Ben jij dus dol op een moderne keuken, die toch opvalt, maar zonder al te veel poespas? Dan zal deze PURE keuken vast wel in de smaak vallen!

Moderne RVS keuken | Satink Keukens

Klassieke RVS keuken

Voor wie denkt dat een trendy materiaal als roestvrijstaal alleen binnen de moderne keukenstijlen kunnen worden gebruikt, heeft het mis. RVS staat prachtig bij een klassieke keuken als deze SieMatic CLASSIC. Naast dat het bij deze keuken voor de fronten is gebruikt, is het ook verwerkt in de afwerking van de kasten, keukengrepen en de grote afzuigkap.

Klassieke RVS keuken | Satink Keukens

Meer dan een restaurantkeuken

Nu je weet dat een RVS keuken veel meer is dan alléén een restaurantkeuken ben je misschien wel benieuwd naar hoe dit bij jouw interieur zal staan. Ga alvast zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe RVS keuken met onze KeukenCreator tool of plan gerust een vrijblijvende showroomafspraak in. Tot ziens!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
8 feb - 2024 William uit Urk Een succes

Wij dachten van buiten veel te dure zaak voor ons. naar alles uitgezocht bleek dus echt voor ieder wat wils in iedere prijsklassen hele…

Satink Keukens | Border 8
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
2 jul - 2023 Fam. Croonen uit Zwolle Prachtige keuken, maar tjee....het duurt wel…

Wij zijn uiteindelijk ontzettend blij met onze nieuwe keuken, want echt, ze verkopen prachtige keukens. Maar de weg ernaar toe was lang en hobbelig.…

Satink Keukens | Border 8
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
14 jun - 2024 Henri Zandbergen uit Vollenhove Super

Erg goede service, Jan nam goed de tijd en heeft alles kundig uitgelegd. Bedankt, Henri zandbergen

Satink Keukens | Border 9
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
28 okt - 2023 Gea uit Blaricum in 3 uur heel prettig bij…

Vanaf de hartelijke ontvangst tot het vertrek een fijne ervaring. Dennis dacht met ons mee en heeft op een rustige , ter zake deskundige…

Satink Keukens | Border 9
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
9 feb - 2024 René Veldkamp uit Hattem Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 88 beoordelingen in de laatste 12 maanden.