Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Nieuw aanbod aan luxe keukenmerken

12-08-2019

In de afgelopen periode heeft Satink Keukens veel showroomkeukens tegen bodemprijzen verkocht om plaats te maken voor de nieuwe collectie met merken die bekend staan om hun kwaliteit, luxe uitstraling en hoogwaardige designs. Wij vertellen u hier graag meer over.

Bij Satink Keukens vindt u te allen tijde een groot aanbod aan kwaliteitskeukens. Onze showroom bestaat uit ten minste 75 complete keukens, welke in verschillende opstellingen, woonstijlen en prijsklassen worden aangeboden. Op deze manier kunt u ervaren welke keuken het best op uw wensen aansluit.

Witte ECOOK keuken | Satink Keukens

Häcker Classic

Het nieuwe keukenmerk Häcker Classic bestaat uit moderne keukens die voldoen aan de hoogste eisen. De Häcker Classic lijn biedt u tal van mogelijkheden als het gaat om samenstellingen, inrichting en accessoires. Koken wordt hiermee veel meer dan simpelweg een maaltijd bereiden; het wordt een ware belevenis. Door de kwalitatief hoogwaardige keukens van Häcker Classic, die volledig bestaan uit onderhoudsvriendelijk materiaal, heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw droomkeuken!

Systemat

Keukens van het nieuwe keukenmerk Systemat kenmerken zich door de combinatie van creativiteit en goed doordachte designs. De moderne keukens bieden veel vrijheid als het gaat om de vormgeving. Denk hierbij aan de opties in hoogtes, breedtes en dieptes. De Systemat lijn is geproduceerd met materialen welke bijdragen aan de ontwikkeling van een gezonde omgeving. Net als Häcker Classic, maakt Systemat gezond leven en plezierig wonen voor iedereen mogelijk.

Pronorm

Bij Pronorm staat kwaliteit in het gehele productieproces op nummer één. Dit kunt u terugzien aan de unieke keukens binnen deze lijn. Naast dat de keukens gemaakt worden van hoogwaardig en sterk materiaal, worden alle kasten voorzien van een toplaag die beschermt tegen belastende elementen zoals vuil. Deze laag is in alle kleuren te verkrijgen, waardoor het altijd past bij de stijl van uw droomkeuken. Op basis van uw wensen en behoeften ontwerpt Satink Keukens de perfecte keuken voor uw woning.

Lichte ECOOK keuken | Satink Keukens

Interesse? Kom langs bij Satink Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en heeft u interesse in een van de nieuwe keukenmerken bij Satink Keukens? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom. Onze keukenadviseurs staan klaar om u van dienst te zijn. Maak direct een afspraak via het contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 038 – 454 2975.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
15 maa - 2024 Ronald uit Schalkhaar Mooie locatie & toonzaal, ruime keuze…

Mooie locatie & toonzaal, ruime keuze in A-kwaliteit keukens, uitstekende expertise van de verkoper.

Satink Keukens | Border 10
19 feb - 2024 Emil uit Doetinchem Perfect geadviseerd

Zeer klantvriendelijk en adviserend. Oplossingsgericht. Uiteraard moet Siematic keuken nog geleverd worden, zodat ik nog enige reserve inbouw. Wel vertrouwen in dat dit goedkomt.…

Satink Keukens | Border 8
12 nov - 2023 H Huiskamp uit Heerde Goed advies gekregen

We zijn prettig geholpen niet opdringerig maar met echt goede tips waar we erg blij mee waren een verkoper die zich inleefde in de…

Satink Keukens | Border 10
30 maa - 2024 Jasper uit Biddinghuizen Prettig en professioneel

Duidelijke uitleg door de adviseur met prettige communicatie

Satink Keukens | Border 10
13 jan - 2024 A. de Haan uit Twello Prima, deskundig advies door Dennis

Samen met Dennis en mijn vrouw een prachtig keukenplan ontwikkeld. Zijn er erg blij mee.

Satink Keukens | Border 9
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.