Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Nieuw aanbod aan luxe keukenmerken

12-08-2019

In de afgelopen periode heeft Satink Keukens veel showroomkeukens tegen bodemprijzen verkocht om plaats te maken voor de nieuwe collectie met merken die bekend staan om hun kwaliteit, luxe uitstraling en hoogwaardige designs. Wij vertellen u hier graag meer over.

Bij Satink Keukens vindt u te allen tijde een groot aanbod aan kwaliteitskeukens. Onze showroom bestaat uit ten minste 75 complete keukens, welke in verschillende opstellingen, woonstijlen en prijsklassen worden aangeboden. Op deze manier kunt u ervaren welke keuken het best op uw wensen aansluit.

Witte ECOOK keuken | Satink Keukens

Häcker Classic

Het nieuwe keukenmerk Häcker Classic bestaat uit moderne keukens die voldoen aan de hoogste eisen. De Häcker Classic lijn biedt u tal van mogelijkheden als het gaat om samenstellingen, inrichting en accessoires. Koken wordt hiermee veel meer dan simpelweg een maaltijd bereiden; het wordt een ware belevenis. Door de kwalitatief hoogwaardige keukens van Häcker Classic, die volledig bestaan uit onderhoudsvriendelijk materiaal, heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw droomkeuken!

Systemat

Keukens van het nieuwe keukenmerk Systemat kenmerken zich door de combinatie van creativiteit en goed doordachte designs. De moderne keukens bieden veel vrijheid als het gaat om de vormgeving. Denk hierbij aan de opties in hoogtes, breedtes en dieptes. De Systemat lijn is geproduceerd met materialen welke bijdragen aan de ontwikkeling van een gezonde omgeving. Net als Häcker Classic, maakt Systemat gezond leven en plezierig wonen voor iedereen mogelijk.

Pronorm

Bij Pronorm staat kwaliteit in het gehele productieproces op nummer één. Dit kunt u terugzien aan de unieke keukens binnen deze lijn. Naast dat de keukens gemaakt worden van hoogwaardig en sterk materiaal, worden alle kasten voorzien van een toplaag die beschermt tegen belastende elementen zoals vuil. Deze laag is in alle kleuren te verkrijgen, waardoor het altijd past bij de stijl van uw droomkeuken. Op basis van uw wensen en behoeften ontwerpt Satink Keukens de perfecte keuken voor uw woning.

Lichte ECOOK keuken | Satink Keukens

Interesse? Kom langs bij Satink Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en heeft u interesse in een van de nieuwe keukenmerken bij Satink Keukens? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom. Onze keukenadviseurs staan klaar om u van dienst te zijn. Maak direct een afspraak via het contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 038 – 454 2975.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.