Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

RAL-kleuren in de keuken

25-11-2021

Ben je op zoek naar een keuken in een specifieke kleur, die perfect aansluit bij de rest van je interieur? Misschien heb je zelfs al één of meerdere RAL-waardes in je hoofd waar je de keuken kleuren graag op wilt afstemmen? Goed nieuws! Keukens uit onze Hacker collectie zijn namelijk compleet op maat én in maar liefst 192 verschillende RAL-kleuren te realiseren. Hierdoor kun je de mooiste kleurencombinaties in de keuken maken én maak je jouw keuken uniek!

Wat zijn RAL-kleuren?

RAL is een kleur matching systeem dat kleuren definieert voor onder andere coatings en verf. Je kent het misschien ook wel kennen van de kleur op de muren in huis. Wanneer je een kleur verf uit gaat zoeken, kom je bijna altijd wel RAL-kleuren tegen. Aan elke kleur uit het kleur matching systeem wordt een bepaalde kleurcode gekoppeld. Hierdoor zijn RAL-kleuren universeel en worden ze dan ook over de hele wereld gebruikt. Bij Satink Keukens kunnen we diverse Häcker keukens realiseren in maar liefst 192 verschillende RAL-kleuren.

Keuken in RAL-kleur | Satink Keukens

RAL-kleuren in de keuken

Dankzij RAL zijn de mooiste kleurencombinaties mogelijk en geef je jouw keuken meer persoonlijkheid. Doordat je jouw favoriete kleuren uit het RAL-programma kunt kiezen, van groen tot bruin en van blauw tot geel, kunnen individuele wensen nog beter worden vervuld. De keukenelementen worden vervolgens op kleur gelakt, alles in de door jou gewenste samenstelling! RAL-kleuren kunnen zowel bij hoogglans keukens als bij matte keukens worden toegepast.

Inspiratie voor jouw keuken

Bij het samenstellen van jouw nieuwe droomkeuken kun je er onder andere voor kiezen om de keukenfronten te realiseren in jouw favoriete RAL-kleur(en). Wil je het geheel rustig houden? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alle fronten in één kleur uit te voeren. Wanneer je de keuken meer uniek en spannender wilt maken, kun je ook kiezen voor twee verschillende kleuren. Realiseer bijvoorbeeld de bovenkastjes in een donkere RAL-kleur en de onderkastjes in een lichte RAL-kleur. Heb je een kookeiland? Dan kan het ook heel mooi zijn om het eiland in een bepaalde kleur te realiseren en voor de wandkasten te kiezen voor een hele andere RAL-kleur.

RAL-kleuren voor keukens | Satink Keukens

Nieuwe keuken kopen in jouw favoriete RAL-kleur(en)

Heb je al één of meerdere specifieke RAL-kleuren in je hoofd zitten waarin je de keuken graag zou willen realiseren? Of weet je juist nog niks van RAL-kleuren en ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom dan gerust langs in onze showroom! Eén van onze keukenadviseurs helpt je graag bij het maken van de juiste kleurencombinaties, om zo tot een keukenontwerp te komen die volledig past bij de rest van het interieur én jouw persoonlijke wensen.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
2 feb - 2024 I uit Kampen Prettig, eerlijk, en budgetgericht

We kregen alle tijd om rustig rond te kijken naar de wensen en voorkeuren. Daarna per onderdeel de keuken uitgezocht. Van te voren het…

Satink Keukens | Border 10
13 jun - 2023 Anne Groen uit Zwolle IWe zijn goed geholpen.

Gastvrij, goede adviezen en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen

Satink Keukens | Border 9
22 okt - 2023 Paul uit Gorssel perfect !

Zeer prettige besprekingen en goed advies.

Satink Keukens | Border 10
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
7 dec - 2023 Familie NN uit Zwolle Plezierige gesprekken en meedenken met onze…

Er wordt aandacht en tijd besteed in de gesprekken over hoe de uiteindelijke keuken er uit komt te zien. Er wordt geen mening opgedrongen,…

Satink Keukens | Border 10
5 apr - 2024 C. Potjewijd uit Noordwijk Zonder afspraak binnen gelopen geweldig geholpen.

De showroom ziet er ruim uit goede keus en straalt een welkom uit. We hadden geen afspraak gemaakt maar konden toch direct geholpen worden.…

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 81 beoordelingen in de laatste 12 maanden.