Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Satink Keukens in een nieuw jasje én met nieuwe topmerken

10-01-2020

Al ruim 30 jaar is Satink Keukens specialist op het gebied van keukens. Zo vind je er een grote collectie keukens en keukenapparatuur van diverse merken. Ons doel is om jou het gevoel te geven dat je bij Satink Keukens beter uit bent! Met de komst van onze vernieuwde huisstijl, de herinrichting van de showroom én nieuwe keukens van topmerken zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. Wij vertellen je er graag meer over!

Ons nieuwe logo en de vernieuwde huisstijl bieden ons de look en feel die wij willen uitstralen. De collectie van Satink Keukens bestaat uit luxe keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Nieuwe merken als Häcker Classic, Systemat en Pronorm bieden keukens die kwalitatief en functioneel aan de hoogste eisen voldoen.

Nieuwe witte ECOOK showroomkeuken | Satink Keukens

Häcker Classic

De Häcker Classic keukens kenmerken zich door een modern design. Door het sterke en bovenal onderhoudsvriendelijke materiaal waarmee deze keukens worden geproduceerd, heb je met een Häcker Classic keuken gegarandeerd jarenlang woonplezier. Daarnaast bevatten de Häcker Classic keukens een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en kunnen ze tevens voor iedere woning geheel passend worden gemaakt.

Systemat

Systemat biedt design keukens met een doordachte, moderne vormgeving. Het merk beschermt natuurlijke hulpbronnen door tijdens het productieproces van de keukens gebruik te maken van duurzame materialen die tevens bijdragen aan een uitstekende kwaliteit.

Pronorm showroomkeuken | Satink Keukens

Pronorm

De keukens van de Pronorm lijn kenmerken zich door een uniek ontwerp. Bij het merk staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom worden de keukens dan ook enkel met sterk materiaal geproduceerd. Daarnaast worden alle kasten voorzien van een beschermende toplaag die de keuken extra beschermt tegen veel huishoudelijk werk.

Persoonlijk keukenadvies van Satink Keukens

Geïnteresseerd in een keuken van Satink Keukens en wil je persoonlijk advies? Dan nodigen wij je uiteraard graag uit in onze vernieuwde showroom in Zwolle. Plan daarom direct een afspraak in met één van onze gespecialiseerde keukenadviseurs. Gezamenlijk brengen jullie jouw wensen in kaart om vervolgens jouw droomkeuken daadwerkelijk te realiseren! Liever persoonlijk keukenadvies aan huis? Ook dat is mogelijk! Maak ook in dit geval een thuisadvies afspraak op onze website.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.