Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

SieMatic kleurcomposities: geef je keuken kleur

27-05-2021

De keuken is de laatste jaren één van de belangrijkste en meest populaire ruimtes in huis geworden. Deze ruimte mag niet alleen gezien worden, maar moet tevens goed voelen. Kleur speelt hierbij een grote rol. Kleuren geven namelijk sfeer aan de woning én kunnen je (bij de juiste keuze) motiveren, inspireren en kalmeren. De designers van de luxe en elegante SieMatic keukens zorgen er met het SieMatic’s Individual Color System voor dat de persoonlijke keukendroom van eenieder verwezenlijkt kan worden. Met maar liefst 1.950 speciale tinten, zijn zij in staat om kleurcomposities te maken om verliefd op te worden!

SieMatic kleurencomposities | Satink Keukens

Het SieMatic Color System

Om verschillende materialen die in de keuken gebruikt worden perfect met elkaar te combineren en zo de gewenste harmonie te verkrijgen, heeft SieMatic het ColorSystem ontwikkeld. Dit concept biedt een scala aan prachtige kleuren in zowel glanzende als matte uitvoeringen. Binnen het aanbod SQ-lakken, zijn bovendien maar liefst 1.950 verschillende matte én glanzende tinten uit het SieMatic Individual Color System te verkrijgen.

SieMatic Individual Color System

Of je nu meer van het uitbundige en kleurrijke bent, of juist meer van het compacte en subtiele, voor elke woonstijl kan er met behulp van het SieMatic Individual Color System een ideaal en persoonlijk kleurenpalet samengesteld worden. Speel met jouw favoriete kleuren, probeer diverse combinaties uit en wees vooral niet te voorzichtig!

SieMatic Colors

Maar welke tinten zijn er nou terug te vinden in het Individual Color System? Wij lichten er graag enkele voor je toe.

SieMatic geef je keuken kleur | Satink Keukens  

Met de SieMatic Colors 01 en 02 ga je voor een lichte keuken met frisse kleuren die erg uitnodigend zijn: saliegroen en goudbrons. Klinkt een zijdeglans wit kookeiland, goudbronzen greeplijsten en een fluweelachtig mat groene tweede eiland jou als muziek in de oren? Dan zit je met de Colors 05 - 08 helemaal goed.

Wil je graag een sterk contrast creëren tussen verschillende materialen? Kies dan voor de SieMatic Colors 12 - 14. Hiermee realiseer je bijvoorbeeld onderkasten in het wit met zwarte greeplijsten, bovenkasten van zwart geborsteld aluminium, een bartafel met een warm eikenhout blad en wandborden in kiezelgrijs. Met de SieMatic Colors 15 en 16 creëer je tot slot een vrouwelijke, huiselijke sfeer in je keuken. Dit kleurenpalet bestaat uit een warme poedertint in combinatie met steengrijs en matzwart.

SieMatic Color System | Satink Keukens

SieMatic bij Satink Keukens

Bij Satink Keukens kun je terecht voor de luxe en elegante keukens van SieMatic. Ben je benieuwd naar deze keukens of wens je graag meer informatie over de SieMatic Color System? Dan nodigen we je van harte uit in onze showroom! Onze SieMatic specialisten voorzien je graag van meer informatie en ondersteunen je graag bij de zoektocht naar jouw nieuwe droomkeuken!

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.