Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

SieMatic vitrinekasten met een open karakter

23-09-2022

Waar in het verleden de woon- en eetkamer of keuken zowel fysiek als qua interieur van elkaar gescheiden waren, vormen deze ruimtes nu steeds vaker één geheel. De vitrinekasten van SieMatic zijn bij uitstek geschikt om dit verder te accentueren. Wij inspireren je graag met de mogelijkheden van deze prachtige vitrinekasten!

Een kijkje in de keuken

Een glazen vitrinekast geeft een kijkje in jouw persoonlijke stijl en smaak. Niet alleen je mooiste servies, maar ook je mooiste decoratieve items kunnen pronken in een vitrinekast. Een combinatie van een open keuken met een vitrinekast is dé blikvanger die zorgt voor een vloeiende overgang van de keuken naar de woonkamer. Zorg voor een wow-effect door het implementeren van LED-verlichting in de vitrinekast. Door het spelen met licht zijn de attributen in de vitrinekast een nog grotere eyecatcher.

Blog Vitrinekasten | Satink Keukens

Elke SieMatic-Lifestyle zijn eigen soort vitrinekast

Met een hoogte van 39 centimeter tot een royale 220 centimeter én verscheidende modellen, zijn de SieMatic vitrinekasten divers en inzetbaar binnen elk interieur. Met zoveel keuze is het de kunst om de vitrinekasten zodanig te matchen met de rest van je interieur.

Bij de SieMatic-lifestyle CLASSIC zorgen de glazen elementen voor diepte, licht en transparantie. De randen van nikkel zorgen voor een klassiek tintje. Kenmerkend voor de vitrinekasten binnen de SieMatic-lifestyle PURE zijn de dunne randen van verguld brons, mat zwart of geborsteld nikkel. Binnen de SieMatic-lifestyle URBAN zie je het typerende strakke en moderne design van deze lifestyle terug in de vitrinekast. Het geheel zorgt voor een echte urban look. Tot slot de hoogwaardige SLX vitrinekasten; greeploze onderdelen, subtiele verlichting en verfijnde details staan hier centraal. Uniek binnen de SLX-vitrinekasten is het FloatingSpaces-systeem, waarbij lades en planken lijken te zweven!

Blog Vitrinekasten | Satink Keukens

SieMatic vitrinekasten bij Satink Keukens

Ben je benieuwd hoe de vitrinekasten van SieMatic jouw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen? In onze showroom in Zwolle kun je de verschillende SieMatic vitrinekasten met eigen ogen bewonderen! Onze keukenadviseurs kijken graag met je mee naar de beste mogelijkheden voor jouw interieur. Maak eenvoudig een vrijblijvende showroomafspraak via onze website, zien wij je snel?

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.