Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Slimme apparatuur in de keuken

29-03-2019

Vandaag de dag worden apparaten steeds slimmer. Daar waar het vroeger onmogelijk leek om een koelkast te hebben die automatisch doorgeeft welke boodschappen er gedaan moeten worden, bestaan deze apparaten inmiddels echt! Door de opkomst van slimme apparatuur, ontwikkelt de keuken zich steeds sneller en daar vertellen wij je graag meer over.

De technologie verandert en dat brengt veel voordeel met zich mee. Alle apparatuur wordt namelijk gemakkelijker en gebruiksvriendelijker. Daarnaast worden apparaten in onze keuken sneller, energiezuiniger en stiller.

Afzuigsysteem inductie | Satink Keukens & Badkamers

Ontwikkelde koelkasten

De koelkast is essentieel in de keuken, zeker wanneer het apparaat veel werk voor je doet. Slimme koelkasten zijn al een aantal jaar te verkrijgen. Zo bestaan er onder andere koelkasten die de temperatuur van jouw boodschappen opmeten en zich aan de hand hiervan aanpassen. Sterker nog, er bestaan zelfs koelkasten die je dieetadvies geven! Dit doen ze aan de hand van je BMI, die wordt berekend op basis van je lengte en gewicht. Deze koelkasten geven je vervolgens gezonde recepten die je met de producten uit jouw koelkast kunt maken. Handig toch? Ben je op zoek naar nieuwe apparatuur voor in jouw keuken? Dan is een slimme koelkast echt een uitkomst!

Slimme vaatwassers

Een ander belangrijk keukenapparaat dat zich in een sneltreinvaart ontwikkelt, is de vaatwasser. Zo hebben de vaatwassers van Miele de mogelijkheid om na het programma de deur automatisch open te laten gaan, zodat de vaat perfect kan drogen. En wanneer je een hele greeploze keuken hebt, kan je kiezen voor de knock2open-functie. Bij deze unieke functie wordt na twee keer kloppen op de deur de vaatwasser automatisch geopend.

Knock to open vaatwasser | Slimme keukenapparatuur

Naast deze opties zijn er ook vaatwassers op de markt die opmeten hoeveel afwas je erin hebt geplaatst en hoe vuil deze is. Deze machines passen zich hierop aan en draaien dus een ‘op maat gemaakt’ programma waarbij er gelet wordt op energie, water en zeep. Je bezuinigt hiermee flink op je water- en energierekeningen.

Intelligente keukenmerken

De meeste keukenmerken doen mee aan de trend van slimme apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de geïntegreerde afzuigsystemen van ATAG, de kokend water kranen van Quooker en gecombineerde inductieplaten van AEG. De kans is dus groot dat ook jij eraan moet geloven! Wellicht hebben wij in de toekomst allemaal een slimme keuken.

Slimme keukens bij Satink Zwolle

Ben je van plan nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen? Of overweeg je zélfs een gehele nieuwe keuken te nemen? Dan kunnen onze keukenadviseurs je daar goed bij van dienst zijn! Dankzij een divers aanbod aan keukens met slimme apparatuur, kunnen wij je in al je keukenwensen voorzien!  Maak direct een afspraak of kom langs bij ons in de vestiging.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
3 feb - 2024 Kor uit Dalfsen Veel rust en ruimte om tot…

Een nieuwe keuken uitzoeken en erachter komen hoe je het precies wilt hebben, is best een dingetje. Je hebt veel om af te wegen.…

Satink Keukens | Border 9
4 mei - 2024 Albert Leusink uit 'S-HEERENBROEK oog en oor voor de klant

Voor het uitzoeken van een nieuwe keuken kwamen wij toevalligerwijs terecht bij Satink. Hier hebben wij geen spijt van. Er werd goed geluisterd en…

Satink Keukens | Border 10
13 dec - 2023 Derk uit Muntendam Geweldige ervaring

Prettige ontvangst en deskundige ondersteuning door Jan van der Kolk bij het kiezen van diverse elementen en apparatuur van onze keuken.

Satink Keukens | Border 10
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
29 sep - 2023 HH kramer uit Tollebeek Een fijn bedrijf met ter zake…

Een hele fijne ervaring met het ontwerp en prijs/ kwaliteit.

Satink Keukens | Border 10
27 nov - 2023 Martijn uit Nieuwleusen Erg goed geholpen.

Rianka was meedenkend en kwam met meerdere suggesties.

Satink Keukens | Border 10
18 dec - 2023 Fam. Van Dalen uit Ruinerwold Uitstekend geholpen door Riankaa

Vandaag na 30 jaar onze 2e keuken gekocht bij Satink te Zwolle. We zijn heel prettig geholpen door Rianka. Ze nam iedere keer de…

Satink Keukens | Border 10
19 okt - 2023 Annette uit Dronten Geweldig geholpen door ervaren verkoper!

Wij zijn vandaag geslaagd met het uitzoeken van onze keuken voor ons nieuwbouwhuis. We hebben in totaal 2 afspraken gehad bij Satink en zijn…

Satink Keukens | Border 10
9 maa - 2024 Klaas uit Raalte Zeer vriendelijk en deskundig advies

Prettige ontvanst en vriendelijke verkoper. Begreep mijn wensen en wewaren binnen een uur rond met een keuken.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 88 beoordelingen in de laatste 12 maanden.