Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Slimme apparatuur in de keuken

29-03-2019

Vandaag de dag worden apparaten steeds slimmer. Daar waar het vroeger onmogelijk leek om een koelkast te hebben die automatisch doorgeeft welke boodschappen er gedaan moeten worden, bestaan deze apparaten inmiddels echt! Door de opkomst van slimme apparatuur, ontwikkelt de keuken zich steeds sneller en daar vertellen wij je graag meer over.

De technologie verandert en dat brengt veel voordeel met zich mee. Alle apparatuur wordt namelijk gemakkelijker en gebruiksvriendelijker. Daarnaast worden apparaten in onze keuken sneller, energiezuiniger en stiller.

Afzuigsysteem inductie | Satink Keukens & Badkamers

Ontwikkelde koelkasten

De koelkast is essentieel in de keuken, zeker wanneer het apparaat veel werk voor je doet. Slimme koelkasten zijn al een aantal jaar te verkrijgen. Zo bestaan er onder andere koelkasten die de temperatuur van jouw boodschappen opmeten en zich aan de hand hiervan aanpassen. Sterker nog, er bestaan zelfs koelkasten die je dieetadvies geven! Dit doen ze aan de hand van je BMI, die wordt berekend op basis van je lengte en gewicht. Deze koelkasten geven je vervolgens gezonde recepten die je met de producten uit jouw koelkast kunt maken. Handig toch? Ben je op zoek naar nieuwe apparatuur voor in jouw keuken? Dan is een slimme koelkast echt een uitkomst!

Slimme vaatwassers

Een ander belangrijk keukenapparaat dat zich in een sneltreinvaart ontwikkelt, is de vaatwasser. Zo hebben de vaatwassers van Miele de mogelijkheid om na het programma de deur automatisch open te laten gaan, zodat de vaat perfect kan drogen. En wanneer je een hele greeploze keuken hebt, kan je kiezen voor de knock2open-functie. Bij deze unieke functie wordt na twee keer kloppen op de deur de vaatwasser automatisch geopend.

Knock to open vaatwasser | Slimme keukenapparatuur

Naast deze opties zijn er ook vaatwassers op de markt die opmeten hoeveel afwas je erin hebt geplaatst en hoe vuil deze is. Deze machines passen zich hierop aan en draaien dus een ‘op maat gemaakt’ programma waarbij er gelet wordt op energie, water en zeep. Je bezuinigt hiermee flink op je water- en energierekeningen.

Intelligente keukenmerken

De meeste keukenmerken doen mee aan de trend van slimme apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de geïntegreerde afzuigsystemen van ATAG, de kokend water kranen van Quooker en gecombineerde inductieplaten van AEG. De kans is dus groot dat ook jij eraan moet geloven! Wellicht hebben wij in de toekomst allemaal een slimme keuken.

Slimme keukens bij Satink Zwolle

Ben je van plan nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen? Of overweeg je zélfs een gehele nieuwe keuken te nemen? Dan kunnen onze keukenadviseurs je daar goed bij van dienst zijn! Dankzij een divers aanbod aan keukens met slimme apparatuur, kunnen wij je in al je keukenwensen voorzien!  Maak direct een afspraak of kom langs bij ons in de vestiging.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.