Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Tips bij het aanschaffen van een nieuwe keuken

25-09-2019

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is een grote investering. Daarom is het belangrijk om een zorgvuldige beslissing te maken, want niets is zo vervelend als wanneer je ontevreden bent na het kopen van een nieuwe keuken! Met een goede aanpak voorkom je de verkeerde keuzes te maken.

Voordat je een nieuwe keuken koopt denk je uiteraard na over de opstelling, de kleur(en) en de materialen. Bedenk goed wat je wel, maar ook vooral níet wil en bepaal het te besteden budget. Hierin zijn bepaalde zaken van groot belang. Satink Keukens helpt je hierbij graag op weg. Wij geven je tips voor het kopen van een nieuwe keuken.

Een nieuwe Pronorm keuken kopen | Satink Zwolle

Neem ruim de tijd

Essentieel bij de aanschaf van een nieuwe keuken is dat je geen overhaaste beslissingen neemt. Het is een grote investering en alle keuzes vergen tijd. Neem daarom ruim de tijd om je in het gehele proces te verdiepen. Maak een selectie van keukenleveranciers waar jouw voorkeur naar uitgaat en doe inspiratie op in de showroom. Maar ook online is er natuurlijk enorm veel keukeninspiratie te vinden. Speur Pinterest af en bekijk ook onze inspiratiepagina's!

Een goede voorbereiding, is het halve werk

Natuurlijk is het belangrijk om goed na te denken over de soort keuken die je wil hebben. Denk niet alleen goed na over de opstelling, kleuren en materialen, maar bedenk ook welke keukenapparatuur je in je keuken wil hebben. Bepaal hierna het budget voor jouw nieuwe keuken en maak dan een afspraak met een keukenadviseur waarmee je jouw wensen gaat bespreken.

Een nieuwe Häcker Classic keuken | Satink Zwolle

Offertes aanvragen

Wij raden je te allen tijde aan om prijzen te vergelijken. Vraag daarom altijd een offerte aan, zodat je voor jezelf de beste deal kunt bepalen. Is je droomkeuken toch iets boven budget? Samen met een vakkundige keukenadviseur kun je wellicht hele goede alternatieven vinden!

Keuken kopen bij Satink Keukens

Satink Keukens heeft een groot assortiment aan keukens van A-merken als Pronorm, Häcker Classic en Systemat. In onze showroom vind je diverse keukenstijlen in verschillende prijsklassen. Maak direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs of kom langs bij ons in de showroom. We helpen je graag met het vinden van jouw droomkeuken.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
9 feb - 2024 René Veldkamp uit Hattem Netjes geholpen, duidelijk advies

Wij zijn netjes geholpen, adviseur denkt goed mee.

Satink Keukens | Border 8
28 okt - 2023 Gea uit Blaricum in 3 uur heel prettig bij…

Vanaf de hartelijke ontvangst tot het vertrek een fijne ervaring. Dennis dacht met ons mee en heeft op een rustige , ter zake deskundige…

Satink Keukens | Border 9
19 okt - 2023 Annette uit Dronten Geweldig geholpen door ervaren verkoper!

Wij zijn vandaag geslaagd met het uitzoeken van onze keuken voor ons nieuwbouwhuis. We hebben in totaal 2 afspraken gehad bij Satink en zijn…

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
11 dec - 2023 Jeroen Beekman uit Giethoorn Zeer plezierig geholpen door Peter.

Prachtige showroom met veel SieMatic keukens. Peter heeft ons fantastisch geholpen en dus met heel veel plezier hier een keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 10
28 mei - 2024 Manon uit Raalte Fijne hulp.

Jan vd kolk geeft goede hulp en adviezen

Satink Keukens | Border 10
7 dec - 2023 Familie NN uit Zwolle Plezierige gesprekken en meedenken met onze…

Er wordt aandacht en tijd besteed in de gesprekken over hoe de uiteindelijke keuken er uit komt te zien. Er wordt geen mening opgedrongen,…

Satink Keukens | Border 10
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
9 maa - 2024 Hendrik uit Urk We zijn heel erg tevreden met…

We zijn erg blij met de keuken die we uitgekozen hebben bij satink. De showroom en personeel is fantastisch. We konden rustig door de…

Satink Keukens | Border 10
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.