Witte keuken

Een witte keuken is perfect te combineren met bijna elke andere keukenstijl. Daarnaast geeft wit een ruimtelijke, frisse uitstraling aan uw keuken.

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Niets geeft uw huis en keuken een meer frisse en ruimtelijke uitstraling als een witte keuken. Het is dan ook niet onverwacht dat er in Nederland meer witte keukens te vinden zijn dan welke andere kleur dan ook. Daarnaast is de witte keuken goed te combineren met bijna iedere keukenstijl. Witte keukens zorgen voor een moderne, tijdloze uitstraling die bijna overal mee te combineren valt.

Veelzijdige witte keukens

Dankzij de veelzijdigheid van de kleur wit, is de witte keuken goed te combineren met diverse keukenstijlen. Zo is de kleur wit zeer populair in de moderne keuken, maar ook zeker bij design keukens en landelijke keukens. Tevens is de kleur wit zelf ook goed voor veel variatie. Er kunnen namelijk vele verschillende tinten wit worden gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur ‘ijswit’, die vaak wordt toegepast in de hoogglans witte keuken (zie onderstaande foto), en keukens waar gebruik wordt gemaakt van een matte witte afwerking. We zien ook steeds nieuwe trends met witte kleuren, onze adviseurs brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Witte hoogglans keuken van Poggenpohl

Ontwerpen van witte keukens

Wilt u graag een witte keuken en heeft u hulp nodig bij het maken van een passend ontwerp? Onze adviseurs kunnen als geen ander uw wensen op papier zetten om zo te komen tot een perfect ontwerp van uw droomkeuken. U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle om al onze keukens met eigen ogen te komen bezichtigen.

Indien u een afspraak wilt maken met een van onze keukenadviseurs kunt u een afspraak inplannen middels ons online contactformulier. Tijdens openingstijden kunt u ook telefonisch contact opnemen via 038 – 454 2975.

Bekijk meer Witte keuken