Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Ga voor mat zwarte keukenapparatuur met de AEG MattBlackLine

12-01-2021

In onze blog met de keukentrends voor 2021 benoemden we het al: mat zwart is het nieuwe zwart. En daar heeft AEG goed op ingespeeld met hun nieuwe MattBlackLine. Deze range bestaat uit verschillende modellen waarbij een mat zwarte afwerking wordt gecombineerd met andere premium materialen. Bovendien zorgen de producten in deze lijn ervoor dat zowel het gemak als het comfort in de keuken wordt verhoogd. Ben jij fan van mat zwart in de keuken en wil je graag meer weten over de mat zwarte keukenapparaten van AEG? Wij vertellen je graag meer!

AEG mat zwarte keukenapparatuur | Satink Keukens

Elegantie en technologie in de keuken

De AEG MattBlackLine bestaat uit een aantal stijlvolle producten die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Effectiviteit en gemak staat voorop, maar de producten zorgen tevens voor een elegante uitstraling in de keuken. De producten beschikken namelijk over een matte, ondoorzichtige glasafwerking, waarbij gebruik is gemaakt van een speciaal graveerproces. Naast de elegantie, combineren de mat zwarte keukenapparaten een uniek design met innovatieve technologieën en functies. Zo kun je bijvoorbeeld dankzij de WiFi en CookView de oven op afstand instellen én in de gaten houden.

AEG MattBlackLine keukenapparatuur

Benieuwd geworden naar de mat zwarte collectie waarmee je jouw kookkunsten eenvoudig naar een hoger niveau tilt? De AEG MattBlackLine bestaat uit de volgende mat zwarte keukenapparatuur:

AEG mat zwarte keukenapparatuur | Satink Keukens

Mat zwarte ovens:
De mat zwarte ovens binnen de AEG MattBlackLine zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor deze op hun best presteren. De ovens beschikken bovendien over een sous-vide-functie en een Steamify-functie, waardoor je eenvoudig professionele resultaten creëert en gezonde en heerlijke gerechten op tafel tovert.

Mat zwarte afzuigkappen:
De AEG afzuigkappen met mat zwarte afwerking zijn fluisterstil en zorgen voor een stijlvolle toevoeging in de keuken. Combineer één van de mat zwarte afzuigkappen met een Hob2Hood-kookplaat en de afzuigkap hanteert direct na het aanzetten van de kookplaat automatisch de juiste afzuigkracht.

Mat zwarte warmhoudlade:
Misschien niet iets waar je snel voor zou kiezen in de keuken, maar wel een hele handige toevoeging: de AEG warmhoudlade. Hiermee ontdooi je eten op efficiënte wijze, houd je gerechten op de juiste temperatuur of laat je het deeg voor je brood zachtjes rijzen met lage warmte.

AEG warmhoudlade | Satink Keukens

Mat zwarte espressomachine:
Met de mat zwarte AEG espressomachine maak je altijd jouw favoriete kop koffie in de juiste sterkte! De mat zwarte afwerking van de inbouw koffiemachine maakt de keuken bovendien nóg stijlvoller.

Mat zwarte wijnkoeler:
Wijn op de perfecte temperatuur bewaren doe je met de mat zwarte AEG wijnkoeler! De wijnkoeler beschikt over een flexibel ontwerp, waardoor er ruimte is voor flessen met diverse vormen en groottes.

AEG MattBlackLine bij Satink Keukens

Enthousiast geworden over de mat zwarte keukenapparatuur van AEG en wens je hier graag meer informatie over? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 dec - 2023 Fam. Van Dalen uit Ruinerwold Uitstekend geholpen door Riankaa

Vandaag na 30 jaar onze 2e keuken gekocht bij Satink te Zwolle. We zijn heel prettig geholpen door Rianka. Ze nam iedere keer de…

Satink Keukens | Border 10
27 jan - 2024 Marc uit Ijsselmuiden Heel goed geholpen met duidelijke en…

Ik kwam bij satink keukens om te orienteren op een keuken. Terwijl ik geen afspraak had werd ik toch goed geholpen. De mensen die…

Satink Keukens | Border 10
12 feb - 2024 Liesbeth uit Brummen Prachtige keuken uitgezocht naar wens begeleid.

Het eindresultaat van onze keuken mag er zijn. Prijstechnisch scherp. Qua indeling met een unieke touche. CO2 neutraal geproduceerd. Dit alles met geduld en…

Satink Keukens | Border 10
22 okt - 2023 heidy mulder uit Zwolle Klantvriendelijk, en goed geholpen.

onze ervaring is positief, klantvriendelijk. Het is fijn dat er voldoende tijd is voor de klant. Ook is het fijn dat je een vervolg…

Satink Keukens | Border 8
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 maa - 2024 Marianne en Marcel Buijsse-van Tilburg uit Tollebeek Prima advies!

Wij zijn zeer prettig geholpen bij Satink. Meedenkend, goed advies en tot een mooi resultaat gekomen.

Satink Keukens | Border 10
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
13 jun - 2023 Anne Groen uit Zwolle IWe zijn goed geholpen.

Gastvrij, goede adviezen en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen

Satink Keukens | Border 9
19 feb - 2024 Emil uit Doetinchem Perfect geadviseerd

Zeer klantvriendelijk en adviserend. Oplossingsgericht. Uiteraard moet Siematic keuken nog geleverd worden, zodat ik nog enige reserve inbouw. Wel vertrouwen in dat dit goedkomt.…

Satink Keukens | Border 8
21 maa - 2024 Roel uit Zwolle top

goed, duidelijk, klantgericht geholpen geen verassingen, het eerlijke verhaal met voordelen en nadelen benoemt en niet alles hoeft/kan ontspannen gesprek, Jay heeft ons echt…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 85 beoordelingen in de laatste 12 maanden.