Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Ga voor mat zwarte keukenapparatuur met de AEG MattBlackLine

12-01-2021

In onze blog met de keukentrends voor 2021 benoemden we het al: mat zwart is het nieuwe zwart. En daar heeft AEG goed op ingespeeld met hun nieuwe MattBlackLine. Deze range bestaat uit verschillende modellen waarbij een mat zwarte afwerking wordt gecombineerd met andere premium materialen. Bovendien zorgen de producten in deze lijn ervoor dat zowel het gemak als het comfort in de keuken wordt verhoogd. Ben jij fan van mat zwart in de keuken en wil je graag meer weten over de mat zwarte keukenapparaten van AEG? Wij vertellen je graag meer!

AEG mat zwarte keukenapparatuur | Satink Keukens

Elegantie en technologie in de keuken

De AEG MattBlackLine bestaat uit een aantal stijlvolle producten die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Effectiviteit en gemak staat voorop, maar de producten zorgen tevens voor een elegante uitstraling in de keuken. De producten beschikken namelijk over een matte, ondoorzichtige glasafwerking, waarbij gebruik is gemaakt van een speciaal graveerproces. Naast de elegantie, combineren de mat zwarte keukenapparaten een uniek design met innovatieve technologieën en functies. Zo kun je bijvoorbeeld dankzij de WiFi en CookView de oven op afstand instellen én in de gaten houden.

AEG MattBlackLine keukenapparatuur

Benieuwd geworden naar de mat zwarte collectie waarmee je jouw kookkunsten eenvoudig naar een hoger niveau tilt? De AEG MattBlackLine bestaat uit de volgende mat zwarte keukenapparatuur:

AEG mat zwarte keukenapparatuur | Satink Keukens

Mat zwarte ovens:
De mat zwarte ovens binnen de AEG MattBlackLine zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor deze op hun best presteren. De ovens beschikken bovendien over een sous-vide-functie en een Steamify-functie, waardoor je eenvoudig professionele resultaten creëert en gezonde en heerlijke gerechten op tafel tovert.

Mat zwarte afzuigkappen:
De AEG afzuigkappen met mat zwarte afwerking zijn fluisterstil en zorgen voor een stijlvolle toevoeging in de keuken. Combineer één van de mat zwarte afzuigkappen met een Hob2Hood-kookplaat en de afzuigkap hanteert direct na het aanzetten van de kookplaat automatisch de juiste afzuigkracht.

Mat zwarte warmhoudlade:
Misschien niet iets waar je snel voor zou kiezen in de keuken, maar wel een hele handige toevoeging: de AEG warmhoudlade. Hiermee ontdooi je eten op efficiënte wijze, houd je gerechten op de juiste temperatuur of laat je het deeg voor je brood zachtjes rijzen met lage warmte.

AEG warmhoudlade | Satink Keukens

Mat zwarte espressomachine:
Met de mat zwarte AEG espressomachine maak je altijd jouw favoriete kop koffie in de juiste sterkte! De mat zwarte afwerking van de inbouw koffiemachine maakt de keuken bovendien nóg stijlvoller.

Mat zwarte wijnkoeler:
Wijn op de perfecte temperatuur bewaren doe je met de mat zwarte AEG wijnkoeler! De wijnkoeler beschikt over een flexibel ontwerp, waardoor er ruimte is voor flessen met diverse vormen en groottes.

AEG MattBlackLine bij Satink Keukens

Enthousiast geworden over de mat zwarte keukenapparatuur van AEG en wens je hier graag meer informatie over? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
2 feb - 2024 I uit Kampen Prettig, eerlijk, en budgetgericht

We kregen alle tijd om rustig rond te kijken naar de wensen en voorkeuren. Daarna per onderdeel de keuken uitgezocht. Van te voren het…

Satink Keukens | Border 10
7 feb - 2024 Hans uit Brummen Het was een verrassend ontspannen ontmoeting.

Genoeg redenen om jullie bij anderen aan te bevelen.

Satink Keukens | Border 10
26 nov - 2023 Margriet uit Almere Fantastisch.

Wij zijn tweemaal in de showroom geweest. We zijn geweldig geholpen door Peter van der Meulen. Hij heeft meegedacht en hele goede tips gegeven,…

Satink Keukens | Border 10
15 maa - 2024 James C.N. uit Almere Bij Satink druipt de ervaring in…

Zeer hulpvaardig en super meedenkend met ons als klant. Geen verkoop verhaal maar eerlijk en aan ons de keus latend. Geweldig bedrijf en een…

Satink Keukens | Border 9
27 maa - 2024 Dinand en Marry Stegeman uit Twello Dennis=prettig, persoonlijk, deskundig, professioneel. Satink=zeer aansprekende…

Het contact met Satink Zwolle kwam tot stand op advies van Van Norel Bouwbedrijf, dat de nieuwbouw van ons appartement binnen het Duo Nova-project…

Satink Keukens | Border 10
27 nov - 2023 Martijn uit Nieuwleusen Erg goed geholpen.

Rianka was meedenkend en kwam met meerdere suggesties.

Satink Keukens | Border 10
26 mei - 2024 Jeanine & Marco uit Zwolle Super goed geholpen!

De adviseur van Satink heeft ons met zijn ervaring enorm goed geholpen onze keuken samen te stellen. Er wordt enorm mee gedacht.

Satink Keukens | Border 10
25 mei - 2024 a wakker uit Urk Meneer bleef rustig toen ik zei…

prima! feedback voor meneer is: opletten om geen verbasteringen te gebruiken.

Satink Keukens | Border 8
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.