Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Slimme functies in de keuken met de keukenapparatuur van Siemens

26-01-2021

Steeds meer keukens worden ingericht met keukenapparatuur die zijn voorzien van slimme functies zoals wifi, temperatuursensoren of zelfs een camera in het keukenapparaat! Deze zogenoemde ‘slimme keukenapparatuur’ is tegenwoordig erg populair. Ook wij hebben het al enkele keren aan bod laten komen in onder andere ons blogbericht over slimme apparatuur in de keuken en de keukentrends voor 2021.

Slimme keukenapparatuur klinkt in eerste instantie misschien een beetje vreemd en speciaal, maar went heel erg snel! Als je het eenmaal in je keuken hebt, dan kan je niet meer zonder. Ook Siemens heeft enkele van deze slimme apparaten in hun assortiment. Wij vertellen je graag meer over de verschillende functionaliteiten van deze slimme keukenapparatuur!

Slimme keukenapparatuur van Siemens | Satink Keukens

Home Connect keukenapparatuur

Siemens besteed extra veel aandacht aan het ontwikkelen van slimme en innovatieve keukenapparatuur. Met de slimme technologie van Home Connect lopen ze voorop op andere apparaten. Zo zijn ze één van de eerste merken die van ieder groot huishoudelijk apparaat ten minste één variant heeft die is voorzien van wifi-mogelijkheden. Deze lijn bevat keukenapparatuur die je kunt bedienen en monitoren aan de hand van de Home Connect app. Het eindeloze wachten tot de oven voorverwarmd is, is verleden tijd!

Heerlijk ochtendritueel met slimme keukenapparatuur

De slimme keukenapparatuur van Siemens heeft allerlei leuke, technische snufjes. Zo is het naast de bediening op afstand bijvoorbeeld ook mogelijk om scenario’s in te stellen. Dit betekent dat jij een scenario creëert waarbij de handelingen van jouw slimme keukenapparatuur aan elkaar worden gekoppeld, bijvoorbeeld het instellen van een ochtendritueel. Wanneer jij het scenario start worden jouw oven en koffiemachine bijvoorbeeld gelijktijdig aangezet. Zo kan je elke ochtend genieten van een lekker broodje en een kop koffie, zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen.

Home Connect oven Siemens | Satink Keukens

Siemens studioLine apparaten

Naast het feit dat keukenapparatuur functioneel moet zijn, wil je natuurlijk ook keukenapparatuur die er goed uit ziet. Dan bieden de Siemens apparaten uit de studioLine dé uitkomst voor jou! De apparaten op de afbeelding hierboven zijn afgewerkt met een blackSteel design, wat een combinatie is tussen donker roestvrijstaal en zwarte elementen. Met hun unieke design en vormgeving passen deze keukenapparaten in elke keukenstijl.

Slimme keukenapparatuur van Bosch | Satink Keukens

Bij Satink Keukens hebben wij naast de slimme keukenapparatuur van Siemens ook een divers aanbod aan slimme keukenapparaten van andere gerenommeerde merken, zoals Bosch en Miele.

Slimme keukenapparatuur kopen bij Satink Keukens

Ben je op zoek naar de luxe die een slimme keuken kan bieden? Dan kunnen onze keukenadviseurs je hierbij helpen. Wij hebben een divers aanbod slimme keukenapparatuur die jij in jouw droomkeuken kan plaatsen. Voor het inplannen van een afspraak met één van onze keukenadviseurs kan je gerust contact met ons opnemen. Zij helpen jou graag met het samenstellen van jouw ideale slimme keuken.

Volg ons op social media

Wilt u meer keukeninspiratie? We delen regelmatig tips, trends en noviteiten op onze socialmediakanalen!

Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina's vol keukeninspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is het ideale startpunt voor jouw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
11 jan - 2024 E uit Zwolle Zeer prettig

Wij hebben afgelopen maand een keuken gekocht bij Tina. Erg fijn. Goed geholpen. Nam de tijd en stuurde ons waar het nodig was. Bedankt!

Satink Keukens | Border 8
14 jun - 2024 Henri Zandbergen uit Vollenhove Super

Erg goede service, Jan nam goed de tijd en heeft alles kundig uitgelegd. Bedankt, Henri zandbergen

Satink Keukens | Border 9
27 maa - 2024 Dinand en Marry Stegeman uit Twello Dennis=prettig, persoonlijk, deskundig, professioneel. Satink=zeer aansprekende…

Het contact met Satink Zwolle kwam tot stand op advies van Van Norel Bouwbedrijf, dat de nieuwbouw van ons appartement binnen het Duo Nova-project…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
27 nov - 2023 Martijn uit Nieuwleusen Erg goed geholpen.

Rianka was meedenkend en kwam met meerdere suggesties.

Satink Keukens | Border 10
26 jan - 2024 Bert uit Apeldoorn Prima persoonlijke benadering zonder op te…

Met goed gevoel voor en achteraf bij Satink.

Satink Keukens | Border 8
28 mei - 2024 Manon uit Raalte Fijne hulp.

Jan vd kolk geeft goede hulp en adviezen

Satink Keukens | Border 10
1 okt - 2023 Arie en Hadewieg uit Zwolle vakkundig geholpen met oog voor details

30 jaar geleden onze eerste keuken bij Satink gekocht, en nu weer bij Satink terecht gekomen. Mooie showroom waar je rustig rond kunt kijken.…

Satink Keukens | Border 10
22 maa - 2024 Linda uit Kampen Mooie collectie en vriendelijke medewerkers

Wij zijn positief over Satink. Wij zijn hier terechtgekomen doordat zij een projectleverancier zijn van onze aannemer. Een nieuwe keuken met alles erop en…

Satink Keukens | Border 9
9 mei - 2024 Jacqueline uit Urk Denkt mee met de klant

Hoewel we pas volgend jaar een keuken nodig hebben, maakten ze bij Satink tijd en personeel vrij om na te gaan wat bij ons…

Satink Keukens | Border 9
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 83 beoordelingen in de laatste 12 maanden.