Satink Keukens | Bokeh menu background
Menu image
Default banner afbeelding | Satink Keukens

Slimme functies in de keuken met de keukenapparatuur van Siemens

26-01-2021

Steeds meer keukens worden ingericht met keukenapparatuur die zijn voorzien van slimme functies zoals wifi, temperatuursensoren of zelfs een camera in het keukenapparaat! Deze zogenoemde ‘slimme keukenapparatuur’ is tegenwoordig erg populair. Ook wij hebben het al enkele keren aan bod laten komen in onder andere ons blogbericht over slimme apparatuur in de keuken en de keukentrends voor 2021.

Slimme keukenapparatuur klinkt in eerste instantie misschien een beetje vreemd en speciaal, maar went heel erg snel! Als je het eenmaal in je keuken hebt, dan kan je niet meer zonder. Ook Siemens heeft enkele van deze slimme apparaten in hun assortiment. Wij vertellen je graag meer over de verschillende functionaliteiten van deze slimme keukenapparatuur!

Slimme keukenapparatuur van Siemens | Satink Keukens

Home Connect keukenapparatuur

Siemens besteed extra veel aandacht aan het ontwikkelen van slimme en innovatieve keukenapparatuur. Met de slimme technologie van Home Connect lopen ze voorop op andere apparaten. Zo zijn ze één van de eerste merken die van ieder groot huishoudelijk apparaat ten minste één variant heeft die is voorzien van wifi-mogelijkheden. Deze lijn bevat keukenapparatuur die je kunt bedienen en monitoren aan de hand van de Home Connect app. Het eindeloze wachten tot de oven voorverwarmd is, is verleden tijd!

Heerlijk ochtendritueel met slimme keukenapparatuur

De slimme keukenapparatuur van Siemens heeft allerlei leuke, technische snufjes. Zo is het naast de bediening op afstand bijvoorbeeld ook mogelijk om scenario’s in te stellen. Dit betekent dat jij een scenario creëert waarbij de handelingen van jouw slimme keukenapparatuur aan elkaar worden gekoppeld, bijvoorbeeld het instellen van een ochtendritueel. Wanneer jij het scenario start worden jouw oven en koffiemachine bijvoorbeeld gelijktijdig aangezet. Zo kan je elke ochtend genieten van een lekker broodje en een kop koffie, zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen.

Home Connect oven Siemens | Satink Keukens

Siemens studioLine apparaten

Naast het feit dat keukenapparatuur functioneel moet zijn, wil je natuurlijk ook keukenapparatuur die er goed uit ziet. Dan bieden de Siemens apparaten uit de studioLine dé uitkomst voor jou! De apparaten op de afbeelding hierboven zijn afgewerkt met een blackSteel design, wat een combinatie is tussen donker roestvrijstaal en zwarte elementen. Met hun unieke design en vormgeving passen deze keukenapparaten in elke keukenstijl.

Slimme keukenapparatuur van Bosch | Satink Keukens

Bij Satink Keukens hebben wij naast de slimme keukenapparatuur van Siemens ook een divers aanbod aan slimme keukenapparaten van andere gerenommeerde merken, zoals Bosch en Miele.

Slimme keukenapparatuur kopen bij Satink Keukens

Ben je op zoek naar de luxe die een slimme keuken kan bieden? Dan kunnen onze keukenadviseurs je hierbij helpen. Wij hebben een divers aanbod slimme keukenapparatuur die jij in jouw droomkeuken kan plaatsen. Voor het inplannen van een afspraak met één van onze keukenadviseurs kan je gerust contact met ons opnemen. Zij helpen jou graag met het samenstellen van jouw ideale slimme keuken.

Volg ons op social media

Meer keuken inspiratie opdoen? Op onze social media kanalen delen wij regelmatig tips, trends en noviteiten!

Meer keuken inspiratie
Vraag het Satink Keukens inspiratiemagazine aan
Inspireren ribbon | Satink Keukens Satink Keukens inspiratiemagazine Vraag ons inspiratiemagazine aan

85 pagina’s vol keuken inspiratie, trends en tips van onze eigen professionals. Ons inspiratiemagazine is hét ideale startpunt voor uw nieuwe droomkeuken!

Magazine aanvragen
Wat vinden onze klanten? De ervaringen van...
18 sep - 2023 Alain uit Zwolle Wij zijn geweldig geholpen!

Voor een investering als een keuken wil je graag de tijd nemen. Bij Satink Keukens Zwolle kregen wij die ruimte en zijn wij op…

Satink Keukens | Border 10
13 sep - 2023 jan nijenkamp uit Nijverdal geweldig geholpen

We zijn tot op heden prima tevreden met de behandeling bij Satink keukens. let wel de keuken is nog niet geplaatst, We waren blij…

Satink Keukens | Border 9
2 sep - 2023 Ruud uit Zwolle Topbedrijf met Topadviseur

Zeer positieve ervaring gehad bij Satink. De adviseur is uitermate vakkundig en weet waar hij over praat. Ook beslist niet het type van “gladde…

Satink Keukens | Border 10
22 aug - 2023 Lineke uit Balkbrug Goed geholpen , zeer deskundig Advies

we hadden een nieuwe keuken nodig voor onze woonboerderij, we zijn door Jan geholpen , hij heeft super meegedacht om om een tussenweg te…

Satink Keukens | Border 9
7 aug - 2023 Hans uit Ommen Heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg die wij kregen. Er werd met ons meegedacht, zodat wij de juiste beslissingen konden nemen.

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Jan uit Urk Geweldig

Super professionele begeleiding en enorme keuzemogelijkheid

Satink Keukens | Border 10
31 jul - 2023 Eric uit Zwolle Zeer goed geholpen.

Prachtige winkel. Goede advisering. Keuken gekocht.

Satink Keukens | Border 9
30 jul - 2023 Astrid uit Zwolle Heel goed en vriendelijk geholpen.

Vanaf het begin van het proces van het maken van de vele keuzes goed geholpen door mevr. Eenkhoorn. Steeds vol geduld als er toch…

Satink Keukens | Border 10
28 jul - 2023 wim klopstra uit Muntendam Mooie showroom , en een deskundig…

Mooie showroom, en een deskundig advies.

Satink Keukens | Border 10
23 jul - 2023 René uit Zwolle Voelde ons gehoord

Snel, prettig en accuraat.

Satink Keukens | Border 10
14 jul - 2023 Salwan uit Zwolle Uitstekend

Goed geholpen en van een goede adviezen voorzien

Satink Keukens | Border 10
13 jul - 2023 Gerben uit Genemuiden wij zijn goed geholpen en zijn…

we zijn perfect geholpen door verkoper Dennis. er is veel aandacht en tijd aan ons besteed. er werd meegedacht en snel gereageerd.

Satink Keukens | Border 10
Satink Keukens wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.