Badkamer inspiratie

Bekijk onze badkamerstijlen en doe aan hand hiervan ideeën op voor uw nieuwe badkamer. Genoeg badkamer inspiratie opgedaan? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs om een vrijblijvend ontwerp te maken via de oranje knop.

Badkamer inspiratie | Badkamer ideeën

Showroomafspraak maken Neem contact met ons op

De showroom van Satink Keukens & Badkamers is de grootste van Zwolle en omstreken. Om u goed te kunnen oriënteren hebben wij in onze showroom een diversiteit aan badkamerstijlen. U bent van harte welkom om badkamer inspiratie op te komen doen! En, als u genoeg badkamer ideeën heeft opgedaan, kunnen onze adviseurs samen met u een passend ontwerp maken. Mocht u zich eerst liever vanuit huis oriënteren, dan kunt u onze diverse stijlen badkamers bekijken op deze badkamer inspiratie pagina. Heeft u een mooie badkamer gezien en wilt u hier uw eigen versie van ontwerpen? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via de bovenstaande oranje knop, maak gebruik van ons online contactformulier of maak telefonisch een afspraak via het telefoonnummer 038 – 466 1620.

Moderne badkamers van Satink Zwolle

Moderne Badkamers

Moderne Badkamers

Moderne badkamers kenmerken zich doorgaans door het gebruik van strakke lijnen, neutrale kleuren en zijn vaak de laatste trends toegepast.


Design badkamer inspiratie

Design Badkamers

Design Badkamers

Houdt u van badkamers met strakke lijnen en een stijlvol design? Dan zijn onze design badkamers iets voor u! Bekijk hier online een aantal voorbeelden ter inspiratie!