Design badkamers

Strakke lijnen met een modern en gedurfd design. Dat is waar design badkamers bekend om staan. Bekijk enkele voorbeelden op deze pagina of kom langs in onze showroom voor nog meer badkamer inspiratie!

Design badkamer van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Neem contact met ons op

Bent u gecharmeerd van mooie, strak afgewerkte, moderne badkamers? Dan zijn onze design badkamers wellicht iets voor u! Bekijk de diverse badkamerdesigns op deze pagina of loop eens binnen in onze grote showroom in Zwolle. Op de 1e etage vindt u veel verschillende opstellingen design badkamers. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw wensen om te zetten in een prachtig 3D ontwerp. Dit is uiteraard vrijblijvend. Plan direct een afspraak in!

Exclusief badkamerdesign

Een design badkamer kenmerkt zich door de strakke lijnen en perfecte afwerking. Iconisch voor design badkamers is de vaak exclusieve vormgeving, die niet voor iedereen is weggelegd. Deze badkamerstijl vertoond veel gelijkenis met de moderne badkamer. Design badkamers zijn dan ook vaak in de moderne stijl uitgevoerd, met uitzondering van enkele badkamers die in een andere (bijzondere) stijl worden uitgevoerd.

Witte design badkamer

Het comfort van design badkamers

Design badkamers worden doorgaans voorzien van diverse luxe elementen die het comfort van de gebruiker verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche, geïntegreerd multimediasysteem, (infrarood)sauna of luxe whirlpool. Daarnaast zien wij ook steeds vaker terug dat mensen een sunshower (zonnedouche) installeren in hun nieuwe badkamer. Met een sunshower is het mogelijk om dagelijks te genieten van een zonnebank onder de douche. Bij Satink Keukens & Badkamers kunt u terecht voor een design badkamer die voorzien is van de nieuwste technologieën.

Design badkamers

Design badkamer ontwerpen?

Heeft u een design badkamer op het oog en wilt u graag samen met een van onze adviseurs een ontwerp in 3D maken? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een driedimensionaal ontwerp van uw nieuwe badkamer maken! U bent van harte welkom in onze showroom om onze design badkamers te bekijken. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat onze adviseurs ruim de tijd voor u hebben, dan kunt u het best direct een afspraak inplannen!

Bekijk meer Design badkamers