Moderne badkamers

De moderne badkamer heeft strakke lijnen en heeft vaak een neutrale kleur. Bekijk voorbeelden van moderne badkamers op deze pagina, bekijk ze in onze showroom of plan een afspraak in met een adviseur!

Moderne badkamers | Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Neem contact met ons op

Moderne badkamers staan bekend om hun minimalistische inrichting, waardoor je een zeer ruimtelijk gevoel krijgt bij een dergelijke badkamer. De rustige uitstraling zorgt ervoor dat de moderne badkamer zich uitstekend leent voor elk type ruimte. Zo leent een moderne badkamer zich perfect voor woningen waar de badkamerruimte beperkt is.

Moderne badkamer met een luxe uitstraling

Naast rust, straalt een moderne badkamer ook een bepaalde luxe uit. Dit komt met name door de strakke lijnen en de accenten/accessoires van chroom en rvs. Daarbij zorgt het gebruik van helder glas al snel voor een meer moderne en luxe uitstraling van de badkamer.

Donkere badkamer modern

Badkamer modern met extra luxe

Wilt u graag extra luxe in uw moderne badkamer? Ook dat kan! Denk bijvoorbeeld aan het integreren van een sauna, jacuzzi, sunshower of een beeld- en/of audiosysteem in uw badkamer. Niet alleen geeft dit de badkamer een moderne uitstraling, het is ook nog eens heerlijk om bijvoorbeeld in bad te liggen en te kunnen luisteren naar uw favoriete muziek, een film te kijken of lekker tot rust te komen in uw eigen sauna.

Moderne opstelling

Bij een moderne badkamer heeft u wat de opstelling van de badkamer betreft veel vrijheid. Wel zorgen sommige elementen in de badkamer ervoor dat deze er modern uitziet. Denk bijvoorbeeld aan elementen zoals een losstaande badkuip en een dubbele wasbak. Laat u informeren door onze adviseurs over alle mogelijkheden van (moderne) badkamers.

Moderne badkamer | Satink Zwolle

Moderne badkamer ontwerpen

Bij Satink staan onze adviseurs altijd voor u klaar om samen met u een prachtig ontwerp te maken van uw nieuwe badkamer. Onze adviseurs brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, zodat uw nieuwe moderne badkamer nog jarenlang kan worden aangemerkt als modern en eigentijds. U bent uiteraard ook van harte welkom om eerst de badkamers in onze showroom te komen bekijken. Dan heeft u direct een idee wat er mogelijk is en kunt u altijd nog uw eigen moderne badkamer ontwerpen met een van onze adviseurs.

U vindt onze showroom in Zwolle. Loop eens binnen of plan een afspraak in via ons online contactformulier om uw eigen ontwerp te maken. Vanzelfsprekend wordt het ontwerp vrijblijvend voor u opgesteld, u zit nergens aan vast!

Bekijk meer Moderne badkamers